Kız kk da kadın konu açmış duygusal açlık diye kocası gelmiş galiba anlamadimMisafir yatılı mı bir de.
Amanın
Annen yardım etmiyor mu?
Şu cinnet geçirip kendi evinden kovduğu dayın mı?Annem elim kolum beraber yapıyoruz
Yatılıda kalan var yurtdışı da gelmişler evleri köyde var bizede gelip kalıyorlar
Buda başka dayım canımŞu cinnet geçirip kendi evinden kovduğu dayın mı?
Aman Almancılardan da herkes bıkmış durumda.
Millete yük.
Misafir annen baban da olsa maksimum 2-3 gün.
Valla geçen eşim benim en sevdiğim abimi çağırdı kızdım.
Hamileyim don atlet geziyom. Diyet zaten. Onlar bile bugün dışardan yiyelim dediler yemek yapmadım sonra yarına kaldı köfte.
Dedim benim ailem de olsa senin ailen de olsa hamile hamile sıcakta kimseyi çekemem yani.
Önce ben
Giyincem sıcakta. Diyet yemeği yediremem. Tatlı börek şu bu yapmasam misafir içime sinmez. Ben yapıp yemiycem bu sefer de onlar üzülür yemek istemez. Ne gerek var.
İmzamı atarımŞu cinnet geçirip kendi evinden kovduğu dayın mı?
Aman Almancılardan da herkes bıkmış durumda.
Millete yük.
Misafir annen baban da olsa maksimum 2-3 gün.
Valla geçen eşim benim en sevdiğim abimi çağırdı kızdım.
Hamileyim don atlet geziyom. Diyet zaten. Onlar bile bugün dışardan yiyelim dediler yemek yapmadım sonra yarına kaldı köfte.
Dedim benim ailem de olsa senin ailen de olsa hamile hamile sıcakta kimseyi çekemem yani.
Önce ben
Giyincem sıcakta. Diyet yemeği yediremem. Tatlı börek şu bu yapmasam misafir içime sinmez. Ben yapıp yemiycem bu sefer de onlar üzülür yemek istemez. Ne gerek var.
Kız yürürken nefes nefese kalıyorum ayakta yoruluyorum.İmzamı atarım
Sıcakta kendı bedenım bile yük
Ya yapmasan olmuyor yapsan gercekten zor oluyorKız yürürken nefes nefese kalıyorum ayakta yoruluyorum.
Akşam çat kapı kuzenleri aradı il dışından iş için gelmişler burdalarmış eşim dedi yemek yapar mısın dedim çamaşırları as yapayım. Dedi dışardan alayım. Kuzenleri de o zaman yiyip gelelim filan yaptı.
Direk bir pirinç pilavı yaptım.
Buzluktan da hazır 250 gram kavurma çıkardım.
Fanta yeter yediler çay yaptım gittiler.
Dedim eşime iki dakika mercimek çorbası salata da yapayım yok gerek yok dedi.
Akşam akşam iki arada bir derede yemekli çaylı misafir ağırladım.
Tükrüğün asidinin içine turşu sıktınUyku tutmuyor gözümün acısından
Birazda sıcak bişeyler mi koysam
Çay gibi
Ya ama hocam hep eksik reçeteTükrüğün asidinin içine turşu sıktıniyileşmezse bil ki senin yüzünden yüzünü de yıkamadın inşallah
AhaYa yapmasan olmuyor yapsan gercekten zor oluyor
Benim ki çağıramaz bilir1 ay önceden haber verilmeli bana
Maşallah hemen hazırlamışsın bişeyler
Bende memleketten getiriyorum tanıdık koyunları olan biri var onlar kesip hazırlıyolarAhaabimi bile çağırınca fırça yedi ya o da biraz çekindi.
Ama iyidir kuzenleri.
Şansa ikidir iş için geliyorlar biri iki hafta önce yatılı idi. İşte bugün ki kanepe yastıkları tee onlardan kalanlar boş odaya atmıştım ancak bugün çıkarıp yıkamaya fırsat buldum.
Hazır kavurma acaip pratik benim elim ayağım. Buzluğa bitmeden stokluyorum. Daha bugün üç paket aldı eşim. Gelen misafire fix en kolay menü. Adı et işte. Koy ısıt koy.
Zamanla ulaştım bu rahatlığa.Bende memleketten getiriyorum tanıdık koyunları olan biri var onlar kesip hazırlıyolar
Dondurucuya atıyor annem
Gelirkende hani balıkların taşındıgu buz kasaları varya onlara koyup getırıyorum
Hem güvenilir hem de çok kolay oluyor
Ben kim olursa olsun gerılıyorum yarahat olsam aslında kendıme de eziyet
Annem çok rahat o konuda
Pismiş temizmiş yemek varmış yokmuş dert etmez
O yüzden geleni çok oluyor
İyiyiz canım hoş geldinKızlaaar günaydııııınnnyarım saat falan oldu kalkalı
Kahve içtim şimdi mısır gevreği yiyorum fındıkla
Nasılsınız görüşmeyeli
Arpacığa sarımsak sür derler senenin birinde bende çıktı ama fena kapandı gözüm ağrısı da cabası neyse sarımsak sürdüm daha çok yanmasıyla uğraştımKızlar gözümde arpacık diyolar belki de ben yanlış biliyorumöyle bişey çıktı
Çok kötü şişti kızardı ve ağrıyor
Demli çay iyi gelir diyolar ama eczaneye gitsem mi yada bi önerisi olan var mı
Sanki yarına hiç açılmayacakmış gibi
Dün acıyordu önemsemedım keşke sabah eczaneye de uğrasaydım
Yemek kuru pilav yaptım yanına da ayran sıcakta zor yenıyor
Şimdi de kahve yaptım
Ben ne yapayım pekiÇocuk daha ana rahmine düşmeden ekonomiyi düşünmüş
0-24 aralık
Yay olacak inşallah kısmetse.
Yaylar rahat olurmuş.
Oğlum da terazi rahat.
Eşim balık hepsinden rahat.
Allah sudeme kolaylık versin
3 sorumsuz erkek birey
Hoş buldum kiiiiİyiyiz canım hoş geldin
Boğa ile iş kolay ver yemeği yesin ondan mutlusu yokturArpacığa sarımsak sür derler senenin birinde bende çıktı ama fena kapandı gözüm ağrısı da cabası neyse sarımsak sürdüm daha çok yanmasıyla uğraştımgeçen sene yine şişti gözüm kaç günlerce ağrısı hasta yaptı beni en son biri patates rendeleyip gözüme sardırdı İnan 10 dakikada ağrısını aldı şişi indi , geçene kadar aynı gün defalarca kez patates koydum , rendelemek önemli ama suyu etki ediyormuş
Ben ne yapayım peki
En büyük oğlan boğa
Bi küçüğü Aslan
Onun küçüğü oğlak
Yoldaki de yay
Hee kocam beyde ikizler
Hoş buldum kiiii
Oku oku bitmedi sayfalar maşallh