Bugün ne yaptım?

Cogunu para piyasalarini takip ederek geciriyorum,cok sikici aslinda..
E yasim var.Gormus gecirmisligim var.Okumak,okudugunu anlamak ve bunu yeri geldiginde kullanmak konusunda iyiyimdir. Dusunsel olarak biraz da farkli bakarim hayati.Genis spektrumlu degerlendirirm olaylari.Hepsi karisinca boyle bir sentez oluyor.
Herkes başaramaz at gözlüğünü çıkarabilmeyi, tebrikler 👏🤩

Merhaba arkadaşlar ben size bir şey danışmak istiyorum benim psikolojok sorunlarım takıntılarım var ben cocukligumdan gelen bir sorun bu.Kiz kardeşimi sevemiyorum bir türlü yani kabullenemedim varlığını galiba ailemin ona benden çok ona sevgi verdiği için.Cevremde herkes onunla.ilgili konuşuyor yani dunyadaki tek insan oymuş gibi beni kimse görmüyor ben dış kapının dis mandaliyım sanki.Aramjzdw kavga yok da evde iki yabancıyız.Öyle çok da güzelligi yok boyu uzun benden bide erkek gibi çok zayıf.Ama ben ağır basliyom onun gözleri felfecir okuyor. Takıntım şu Ben 9 aydır nişanlıyım nişanlım yakışıklı boyu posu . Nisanimizda kardeşim o*rusbu gibi oynadigi için nisanlim ona baktı gülerek onunla ilgili bana bişey dedi bnde kızdım kıskanarak ve sonra da kardeşim ile ilgili onla konuşun çok felfecir okuyor gözleri çok ateşli bakıyor dediğini duydum. Acaba nisanlim ona hangi gözle bakti bilmiyorum aklım çok karisik.Temmuzda düğünüm olacak ne yapacağımı bilmiyorum kardeşim yine or*sb* gibi oynayacak bu düşüncemi kimseye de anlatamıyorum ben mi yanlış anladım sorun bnede mi bilmiyorm
Simdi bunun gibi bir sey ise ters bir sey yazmisimdir illaki..
Yani okudukca sasiriyor insan.

42,Spor ayakkabi da 43
Ben de hep spor giyiyorum.
Yaz kış artık farketmiyor.
Rahata öyle alıştım ki.
Eskiden kıyafete göre renk renk heves ederdim.Hala arada giyiyorum ama çok nadir.
İçimde bir yerlerde kokoş biri var bir yanda da rahatına düşkün biri.

Bazı botlarda 40 alıp astarı çıkarıyorum ama cik yani 😂 kemikten uzun bir kere.
Kilo verince küçülse desem yine küçülmuyor.

İlk defa kendimle ayak numarası yakın hatta büyük biri buldum :KK53:
Ergenlikte filan çok takardim cok üzüldüğümü hatırlarim.

Çok ayakkabı da gözüm kaldığı olmustur.Numara sorunundan dolayı.:lülülü:

Sembolleri yapamiyorum,onlari bulamadim..
Emoteleri bulamiyorum,gerci cok kullanmiyorum ama cozemedim yani.

Sembolleri yapamiyorum,onlari bulamadim..
Emoteleri bulamiyorum,gerci cok kullanmiyorum ama cozemedim yani.
Sembolden kastini anlamadım.
Ama emoji ortadaki üç noktalı yere tıklayınca açılıyor.
:rapci:
Eklenti ile atıyorum şimdi.

Screenshot_20220313-212128.png

13 Mart ☃️

☃️ Kitabımı okudum.
☃️5024 adım attım.
☃️ Kartopu oynadık,kardan adam yaptık, fotoğraf video çektik.
☃️Market işlerinin bir kısmını hallettim.
☃️Temiz beslendim.
☃️Vücut kilo,yağ ,su ,beden ölçümlerimi yaptım.
☃️ Kişisel bakım yaptım.:süslü:

Şok oldum ya nasıl harcamış kardeşini😱
Aslinda bu hayal urunu de olabilir Mika..
Gercek olmasi uzucu,bir kurgu ise daha tehlikeli.
2 sekilde de zehirli bir dusunce yapisi var.
Benim endisem ne biliyormusun:Zaman zaman burada yazilanlari konusunda uzman birinden gorus almiscasina telakki edenler var.
Yani burada konustugumuz,kek,borek,kitap,ev isi vss.
Ama bdv bilincli olmayan kullanicilar icin cok tehlikeli.

Aslinda bu hayal urunu de olabilir Mika..
Gercek olmasi uzucu,bir kurgu ise daha tehlikeli.
2 sekilde de zehirli bir dusunce yapisi var.
Benim endisem ne biliyormusun:Zaman zaman burada yazilanlari konusunda uzman birinden gorus almiscasina telakki edenler var.
Yani burada konustugumuz,kek,borek,kitap,ev isi vss.
Ama bdv bilincli olmayan kullanicilar icin cok tehlikeli.
Evet katılıyorum öyle gerçekten.

Günaydın bu sabah kendime söz verdim, moralimi yüksek tutmalıyım diye. Güne müzik açarak ve kahvaltı hazırlayarak başladım. Annem ve eşim için de tabi 3kişilik..özlemişim kahvaltı yapmayı. Genelde ayak üstü atıştırıp ilaç içerek geçiyordu sabahlarım. Birazdan da Türk kahvesi içeceğim. Belki fal kapatırım 🍀 eşimin de ütülerini yapmalıyım, iş görüşmesi var bugün. Umarım olumlu geçer.. Gönlüne göre olur 🙏 Güzel bir gün olsun ☕ ve sağlıklı 🌺

Çok çok geçmiş olsun 🙏 🤲 biliyorum çok zor.. Benimde üstümden dağılmadı kara bulutlar.. Daha sezeryan dikişim (içerideki) iyileşmemiş. Doktor diyor tünel gibi bir cep oluşmuş laparoskopi gerekebilir. Biyopsi sonucunda parça ne çıkacak onu dert etmek bir yandan, ya laparoskopi olursam tekrar ameliyat kaldıramam psikolojik olarak düşüncesi bir yandan mahvetti beni.. İnşallah Bebeğinizde sizde sağlığınıza kavuşursunuz tez zamanda 🙏🙏🙏 sağlıkla sınamak en zoru..
Tez zamanda iyi sonuçlar almanızı diliyorum🙏🏻🙏🏻 kötüyü düşünmeyelim hemen Allah büyüktür. Doktorunuz iyi bir hekimse ona güvenin. Biyopsi yapıldı mı? Yapildiysa Sonuç ne zaman cikacakmis?

X