Bugün ne yaptım?

Ben dünkü karı görünce yarına garanti kar tatili gözüyle bakmıştım.

Şimdi biraz şoka girdim .Yarın yollar açık olur inşallah.Bugun habire tuzladilar.

Aksama "yargı " var uyumazsam onu izlerim.Oglum un yeni bölümleri bitti galiba.😂 Çarşamba günkü bölümü bekliyorsun.🤪
Yarın baya baya bahar geliyor gibi bakalım 🤔

Evet dün izledim 😅 heyecanla yeni bölümü bekliyorum😁

Mikan Mikan akşama ne pişirdin?
Ben artık sebze yemeklerine başlamaliyim 🤭
Etki salçalı makarna
Patlıcan yemeği( közlenmiş patlıcanla yapılıyor ama ben buzluktaki kızarmış patlıcanla yaptım. Zeytinyağında soğan sarımsak domates ve salçayı kavurdum sırayla sonra küp küp doğranmış patlıcanı ekledim, tuz baharat çok lezzetli oldu ben beğendim 😋)

Etki salçalı makarna
Patlıcan yemeği( közlenmiş patlıcanla yapılıyor ama ben buzluktaki kızarmış patlıcanla yaptım. Zeytinyağında soğan sarımsak domates ve salçayı kavurdum sırayla sonra küp küp doğranmış patlıcanı ekledim, tuz baharat çok lezzetli oldu ben beğendim 😋)
Bizimkiler sebze yeme özürlü ama alıştırmak zorundayım.

Afiyet olsun 😋 patlıcan yemeğinin🍆 her türlüsune bayılırım zaten :kk77:

Say beni övdü:KK53:

73 kiloyla çok inceyim :skandal:
Say sana ayaklarımın 41-42 olduğunu söylemiş miydim :deli:
Hyr,neden soyleyesin ki :)
İste sende benim gibi topuklu bulamiyorsun demek ki :)
Dugunleri benim gibi spor ayakkabisiyla katilirsin artik :KK70:
Ben oglak olarak sakin bir mizacim oldugunu dusunuyorum..Oglak iyidir,candir o :KK70:

Sana bir şey diyeceğim mesleğin dışında neler yapıyorsun. Yine bdv yorumlarında her konuda ne kadar bilgilisin maşallah 🧿😍
Cogunu para piyasalarini takip ederek geciriyorum,cok sikici aslinda..
E yasim var.Gormus gecirmisligim var.Okumak,okudugunu anlamak ve bunu yeri geldiginde kullanmak konusunda iyiyimdir. Dusunsel olarak biraz da farkli bakarim hayati.Genis spektrumlu degerlendirirm olaylari.Hepsi karisinca boyle bir sentez oluyor.

Hyr,neden soyleyesin ki :)
İste sende benim gibi topuklu bulamiyorsun demek ki :)
Dugunleri benim gibi spor ayakkabisiyla katilirsin artik :KK70:
Ben oglak olarak sakin bir mizacim oldugunu dusunuyorum..Oglak iyidir,candir o :KK70:
Sen bir ara demiştin boya göre ayakkabı kıyafet zor bulunuyor diye.
Ondan şey ettiydim.

Benim kemikler de kalın.Ondan mütevellit ayaklar kemikli geniş iri :deli:bir arkadaşım vardı ince kemikli 170 boya 36 numara ayak :63:
Deichmann da büyük numara topuklu var .

Senin kaç numara ?

X