Bugün ne yaptım?

Ayy bir ara bizde öyle karta yüklenmek ten nakit fazla ayırmıyorduk şimdi akıllandım ayın 15 inde bir aylık pazar parası ayırıyorum.

Pazardaki taze sebze tadı markette her zaman olmuyor ki.
Hele zincirler pörsümüş oluyor iyice. Yavan yavan.
Bir günlük domates yoktu alayım dedim dün çok kötüydü tadı.
Ben pazar parasını meyveye harcardım hep şimdi meyve de yiyemeyince para cebimde kalıyor 🤣
Bugün çıkmadım eşimi gönderdim domates, salatalık, limon, maydonoz, biber, yeşil soğan aldırdım. Çok söylesem zaten beceremez. Bunu da pek becerememiş ama neyse. Sonra beğenmiyorsun diye söyleniyor gitmek istemiyor. 😁🤣maydonoz almış sert sert kart tahta gibi domates koca boy almış 😁
Yok yahu. Yazliktayim ya atm yok yakinlarda. Cuzdana bakmadan cikmisim 210tl var 😂😂😂bdigin oldugu kdr alabildim😂😂
Ordan migrosa gittim ohhh🙈🙈
Ben kredi karti kullanmiyorum ya. Sevmiyorum. Hep banka karti kullaniyorum aliskanlik. Kk yurtdisinda kullanirim genelde ya da buyuk bisey alip taksit yapicaksam. Kk pismanlik senin olmayani harcamai gibi geliyor. Bizim bahcesehir pazarinda kart gecio nebilym buralarda gecmedigini ve 215 tl nin hicbisey aldirmadigini😂😂
Gerçekten oldu şimdiye kadar neden denemediysem bunu demek ki ben fırından anlamıyorum 😂🙈 bi dahakine Ocak’ta kel deneyeyim 😂 geçmiş olsun me oldu parmağına
Kuzum o firindandir. Senin anlamaman degil firin ya iyi istimiyodur ya esit isitmiyodur yada derecesi duzgun degildir
Masmavi3mutfakta var ben onu cok takip ederim herseyi tam karar oluyor onun ocakta keki vardi gecen gun bak istiyosan

Yok yahu. Yazliktayim ya atm yok yakinlarda. Cuzdana bakmadan cikmisim 210tl var 😂😂😂bdigin oldugu kdr alabildim😂😂
Ben kredi karti kullanmiyorum ya. Sevmiyorum. Hep banka karti kullaniyorum aliskanlik. Kk yurtdisinda kullanirim genelde ya da buyuk bisey alip taksit yapicaksam. Kk pismanlik senin olmayani harcamai gibi geliyor. Bizim bahcesehir pazarinda kart gecio nebilym buralarda gecmedigini ve 215 tl nin hicbisey aldirmadigini😂😂

Kuzum o firindandir. Senin anlamaman degil firin ya iyi istimiyodur ya esit isitmiyodur yada derecesi duzgun degildir
Masmavi3mutfakta var ben onu cok takip ederim herseyi tam karar oluyor onun ocakta keki vardi gecen gun bak istiyosan
Nakitsiz yaşamaya alışmak çok fena Bi durum Bi dönem bende öyleydim asla nakit olmazdı üstümde banka kartından hallederdim herşeyi şükür attım üzerimden o alışkanlığı 😅
10 seneyi geçti denemeler yapıp duruyorum belki beş fırında yaptım yok yavrum her fırında mı sorun olur sorun bende hele pizza hamuru asla yapamam hep çöp olur 🤣

KK 4 tane maaş gelince dağılıyor. Ben çok harcayan bir insan değilim ya. Ruhum daralıyor ürün gezerken bile. Mağaza gezerken de öyle. Hem çok kararsızım zor karar veririm hem de beğenerek alsam bile pişman olurum. Zor beğenirim. Harcama ile ilgili bir psikolojik sıkıntım var bence. Evde kalabalık da sevmiyorum. Ama bir yandan aldıkça mutlu da olmuyorum pek. Heyecan yok eskisi gibi.

Nakitsiz yaşamaya alışmak çok fena Bi durum Bi dönem bende öyleydim asla nakit olmazdı üstümde banka kartından hallederdim herşeyi şükür attım üzerimden o alışkanlığı 😅
10 seneyi geçti denemeler yapıp duruyorum belki beş fırında yaptım yok yavrum her fırında mı sorun olur sorun bende hele pizza hamuru asla yapamam hep çöp olur 🤣
Masmavi3mutfakta ya bak youtubedan bana dua et sonra ciddiym bak

KK 4 tane maaş gelince dağılıyor. Ben çok harcayan bir insan değilim ya. Ruhum daralıyor ürün gezerken bile. Mağaza gezerken de öyle. Hem çok kararsızım zor karar veririm hem de beğenerek alsam bile pişman olurum. Zor beğenirim. Harcama ile ilgili bir psikolojik sıkıntım var bence. Evde kalabalık da sevmiyorum. Ama bir yandan aldıkça mutlu da olmuyorum pek. Heyecan yok eskisi gibi.
Ay bnde harciym aliym uf bayiliyorum mutlu da oluyorum valla. Migrosta bile mutlu oluorum😂

Masmavi3mutfakta ya bak youtubedan bana dua et sonra ciddiym bak

Ay bnde harciym aliym uf bayiliyorum mutlu da oluyorum valla. Migrosta bile mutlu oluorum😂
Aha 🤣meyve simit triliçe filan alsam bende mutlu olucam da 😁 kuruyemiş soda alınca pek mutlu olmuyorum 🤣eşim bugün kendine dondurma bakıyor sinir etti beni 😁yazık bana ya 😏

Valla bazen diyorum delilik mi yaptım bazen diyorum bir tane daha yapayım.
Bu tembellik ile nasıl çocuk büyüteceğim sabrım da sıfır 🤣

Aha 🤣meyve simit triliçe filan alsam bende mutlu olucam da 😁 kuruyemiş soda alınca pek mutlu olmuyorum 🤣eşim bugün kendine dondurma bakıyor sinir etti beni 😁yazık bana ya 😏

Valla bazen diyorum delilik mi yaptım bazen diyorum bir tane daha yapayım.
Bu tembellik ile nasıl çocuk büyüteceğim sabrım da sıfır 🤣
Hahahha sacmalama sen bitane aslanlar gibi buyutmussun gayet buyutursun ikinciyi de. Ben naaapcam bacim ben napacam. Cocuk tutmayi bilmem ben

Hahahha sacmalama sen bitane aslanlar gibi buyutmussun gayet buyutursun ikinciyi de. Ben naaapcam bacim ben napacam. Cocuk tutmayi bilmem ben
Kız büyüdü de geçen 11 seneyi sen bana sor.
Adamla en büyük kavgalar bebeden sonra oluyor 🤣evliliğe mum dikmek 🤣

Kız büyüdü de geçen 11 seneyi sen bana sor.
Adamla en büyük kavgalar bebeden sonra oluyor 🤣evliliğe mum dikmek 🤣
Tahmin edebiliyorum. Biz simdiden sapittik yani. Benim hormonlarda etken tabi ama hicbisey eskisi gibi degil
Buarada fodiyi denedik. Denemeyi denedik. Olmuyo biliomusun. Altindan gecen kablolardan cok tehlikeli oldu. Napicam ben

Tahmin edebiliyorum. Biz simdiden sapittik yani. Benim hormonlarda etken tabi ama hicbisey eskisi gibi degil
Buarada fodiyi denedik. Denemeyi denedik. Olmuyo biliomusun. Altindan gecen kablolardan cok tehlikeli oldu. Napicam ben
Ne kablosu alttan ısıtmalı mı senin koltuklar?
Benim araba 2006 yavrum yok öyle güzel dertlerim.

Kötü olmuş ya tüh yok mu bir çaresi valla banada sen tavsiye ettin aldım hakkını vermeye çalışıyorum. Arkadaşıma önerdim almam gerek yok dedi. O baya çok şeye gereksiz gözüyle bakıyor kazara hamile kaldı.

Kötü olmuş ya tüh yok mu bir çaresi valla banada sen tavsiye ettin aldım hakkını vermeye çalışıyorum. Arkadaşıma önerdim almam gerek yok dedi. O baya çok şeye gereksiz gözüyle bakıyor kazara hamile kaldı.
Evet isitma sogutma elektiriki sistem cart curt ondan olmuyomus. Da napcam onu da bilemedim. Bana da arkdsm soledi al hayat kurtario efsane rahat die.
Yani arkadasin icin bisey diyemiorum ki. Belki de bilerek isteyerek hamile kalmak gerekli. Kiymeti ozmn oluyo. Belki de degil bilmiorum
Belki maddi durumu iyi degildir kuyrugu dik tutuyodur yani kotu dusunmeyelim

Günaydın balım ❤

Günaydın Ozgur87 Ozgur87 günaydın kızlar 💜
Geç kalktım bugün 11 di
Çayı demledim
Yumurtayı haşladım
Kan ilacını içtim

Ev dağınık ruhum daralıyor.🙃
Bir de çok geç yatıyorum uyku dengem şaştı.

X