- 19 Şubat 2021
- 4.648
- 11.096
- 38
Canım istanbulNerde oturuyorsun canım
Sen nerde oturuyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım istanbulNerde oturuyorsun canım
Afiyet olsunSabah kahvaltı 5 zeytin haşlanmış yumurta bir kiprit kutusu peynir salatalık domates
14 .30 da acı kahve
Afiyet olsun kuzum ❤Afiyet olsun
Peynir ve biber yedım bende annemın bahçesinden getirmiştim yemeye kıyamıyorum biberlerı
Ben de kahvemi içtim
Elâzığ canım bizde korkuyoruzCanım istanbul
Sen nerde oturuyorsun
Ya sorma bir tane kiraza muhtaç oldum nasıl da severim tabak tabak yerdim.Meyve de sekerli oldugundan yok dimi
Zararsız gıbı duruyor meyve denilince ama demek ki o da şekeri çıkarıyormuş
Et ve sebze en sevdiğimbol bol yersın
Hem sağlıklı beslenme rutini oluşturursun
O zaman bilmiyorum.Denedik kuzum ya. Aksam aldik elimize takabiliyomuyuz diye ama koltugun alti uzay mekigi gibi 473738 kablo var. Esimde dediki ani bi frende ip gerilirse bunlari koparir. Koparirsa hepsi elektrik kablosu yangin cikarsa koltuk yanarsa napariz. Cok mantikli geldi. Ama alternatif yok anladigim kdryla. Yapicak bisey yok sdece gogus kemerini takicam
Aslinda gobegim buyumedi. Anlamiorum bie buyumedi genisledim ama top gibi degil. Sanki kilo almis gibi dusun yayvan duruyorum. Ama 8/9 da buyur onu da ozmn dusunucem
Allah yardımcınız olsunElâzığ canım bizde korkuyoruz
Ecelin korkuya faydası yok
Sebze severım ben yaoğluma tavuk kovası yaptım kendime de taze fasülye salatasıYa sorma bir tane kiraza muhtaç oldum nasıl da severim tabak tabak yerdim.
Sebze yemekten içim dışım sebze oldu. Bu hafta biraz bakliyat yiycem
O zaman bilmiyorum.
Diğer arabaya olmaz mı ikisi de mi aynı?
sarahhhhh hoşgeldin geçenler de aklımdan geçtin acaba ne yaptı dönecek mi diye düşündüm çok çok sevindim dönmeneMeyve de sekerli oldugundan yok dimi
Zararsız gıbı duruyor meyve denilince ama demek ki o da şekeri çıkarıyormuş
Et ve sebze en sevdiğimbol bol yersın
Hem sağlıklı beslenme rutini oluşturursun
Ne güzel iş yapıyorsun maşallah ben sadece yatıyorumSelam canlar
Evi süpürdüm.
Mopla sildim.
Banyoyu yıkadım.
Eşim bulaşık makinesini doldurdu. Yıkandı hepsi.
Keşkek önce düdüklüde pişti sonra fırında kızardı. Yanına buz gibi bir de ayran yaptım.
Süpürgenin içini boşalttım.
Yeni aldıgım sabunluğa sabun koydum.
Dün akşam da
Baharat bakliyat kavanozlarıma kapitoneli kapak almıştım onları değiştirdim.
Bardakların altındaki yumşak şeyi yıkayıp kurutmuştum yatmadan onları da yerleştirmiştim.
Ev toplu olunca daha huzurluyum.
Yoksa ruhum daralıyor biraz düzene girdi rahatladım.
Hoşbuldukkkk canımsarahhhhh hoşgeldin geçenler de aklımdan geçtin acaba ne yaptı dönecek mi diye düşündüm çok çok sevindim dönmene
Ozgur87 slm canım ya internetim bitti çok giremiyorum o yüzden,nasılsın? Tatil de bitmek üzere son dinlenmeler gezmeler, çarşamba eve döneceğim o zaman daha aktif olabilirim
Off off semaverde çay ne güzel olur.Sudemcim küçük bir tabak sebze yemeği
Yoğurt yedim tabi ekmeksiz
Şimdi semaver çayıyapicam
İncir yerim yani bütün meyveleri yerim ama kiraz başka bir kilo yerim olsa afiyet olsun valla iyi yapmışsınSebze severım ben yaoğluma tavuk kovası yaptım kendime de taze fasülye salatası
Amcam bahçesinden kiraz getırmiş organik nasıl güzel ama içi kurt dolu
Bakmadan bir iki yedim sonra dayanamadım
Hepsı çöpe gitti
Ben de incir çok severim yolda durdum dönerken 2 kasa aldım
Birini anneme bıraktım diğerini yedik
Oğlumla 3 kilo inciri yedik iki günde
Yaa kaç kez baktım Sarah ın profile üyelik iptali iken bile arada girdi gözüküyordu. Sonunda geldi Sarah nasıl oluyor o?sarahhhhh hoşgeldin geçenler de aklımdan geçtin acaba ne yaptı dönecek mi diye düşündüm çok çok sevindim dönmene
Ozgur87 slm canım ya internetim bitti çok giremiyorum o yüzden,nasılsın? Tatil de bitmek üzere son dinlenmeler gezmeler, çarşamba eve döneceğim o zaman daha aktif olabilirim
Daha ne olsun dünyanın işini yapmışsın her zamanki gibi formundasın.Ne güzel iş yapıyorsun maşallah ben sadece yatıyorum
yıyecek bişeyler hazırladım
Makineyi boşalttım kirlileri yerlestirdim
Oğlumun odasındaki kitapları ayırdım
Bir makine camasır yıkadım
Elbiselerim vardı yıkadığım onları astım
Birde salonu süpürdüm
Biz iyiyiz çok şükür, kızım 13 aylık oldu bile büyük oğlan 1.sınıfa başlayacakHoşbuldukkkk canım
Çok özledim sızlerı dayanamadım geldım
Nasılsın çocuklar nasıl
Kızın büyümüştür oğlanlar okula başlıyor mu
Yaa sana soracaktım haberin var mı dönecek mi diye çarşamba döneceğim şimdi eşimi paketini yemeye başladımOff off semaverde çay ne güzel olur.
Bende demledim şimdi içicez
Sebzeyi bol bol yiyebilirsin sıkıntı yok.
Cuma tartılıp yazmayı unutma.
Afiyet olsun.
İncir yerim yani bütün meyveleri yerim ama kiraz başka bir kilo yerim olsa afiyet olsun valla iyi yapmışsın
Yaa kaç kez baktım Sarah ın profile üyelik iptali iken bile arada girdi gözüküyordu. Sonunda geldi Sarah nasıl oluyor o?
Mikanım sende özletme al paket maket ✌
Daha ne olsun dünyanın işini yapmışsın her zamanki gibi formundasın.
İsminle giriş yapıyordum açtırayım mesaj atıp diye sonra yok ya hazır değilim diye geri dönüyordumOff off semaverde çay ne güzel olur.
Bende demledim şimdi içicez
Sebzeyi bol bol yiyebilirsin sıkıntı yok.
Cuma tartılıp yazmayı unutma.
Afiyet olsun.
İncir yerim yani bütün meyveleri yerim ama kiraz başka bir kilo yerim olsa afiyet olsun valla iyi yapmışsın
Yaa kaç kez baktım Sarah ın profile üyelik iptali iken bile arada girdi gözüküyordu. Sonunda geldi Sarah nasıl oluyor o?
Mikanım sende özletme al paket maket ✌
Daha ne olsun dünyanın işini yapmışsın her zamanki gibi formundasın.
Yaa ben sana dedim eninde sonunda döner diyeYaa sana soracaktım haberin var mı dönecek mi diye çarşamba döneceğim şimdi eşimi paketini yemeye başladım
Çarşamba Adana’da eşimin kuzeninin düğünü var ona gideceği ordan eve
Maşallah kızınaBiz iyiyiz çok şükür, kızım 13 aylık oldu bile büyük oğlan 1.sınıfa başlayacak
Sen nasılsın neler yaptın yokken, oğluşun nasıl ?
İyi ki döndün valla