Bugün ne yaptım?

Hahahahaha birak buzlukta kalsin 😂😂 cekirdekte yok yavrum. Asiri kalorili cekirdek 300-400 kalori fln oyuzden dont

Ay ya ben yemiorum ve manti pizza hamburger okdr cok ozlediM ki bunlari ufff bi de sosis😂 ya benim anladigim kadariyla hamilelikte yiyince extra kilo alinio. Ben tartiyla olculuyorum vazi seyleri kirdim iyce😂 su icsem yariyor cunku. Bence seninde boyle. Ondan aliyosun
Arada bir kaçamakta mı yasak yoksa kendin mi kendini kısıtladın

Günaydııııınnn 🥰 uyuyup uyanmaktan başım ağrıdı kalktım kahve içiyorum şimdi, bugün Bi yakınımızın kızının düğünü var ablamla akşam oraya gideceğiz düşünüyorum kalkıp ablama gitsem mi şimdiden orda hazırlanırım diye Bi kendime gelip evi toplayıp karar vereceğim 😁
Akşam küçüğü sekiz buçukta yatırdım duşa girdim hazırlandım saat 10 da eşim geldi kapıyı açınca Bi hoşuna gitti 🤭🤭 hayırdır diyor evlilik yıl dönümü mü 🤣🤣🤣 büyük oğlanıda yatırdım
Güzelce yemeğimizi yedik film izledik baş başa evdeyken anca bu kadar 🤣🤣
Kötü adamın 10 günü filmini izledim nejat işlerin, saat 3 tü uyumaya çalıştığımızda o yüzden şuan mal gibiyim 😅😅😅

Benim ilk alınca direk şöför koltuğuna taktı eşim kendim kullanırken takıyorum sadece.
Bazen oğlumu öne atıp arkaya geçiyorum ben sürmüyorsam
İste bilemedim ben de ya. İyice buyuyunce bidey yapmam gerekicek ama. En cok yazlik ev arasi rahatsiz oluyorum suan uzun suruyo die. Bukucam bi care.
Haftalık yemek planı yaptım plan 📝📋

Sebze yemekten sıkıldım bu hafta biraz ara verip bakliyat ağırlıklı gitmek istiyorum.

Cumartesi:Tirit, kısır, domates çorbası
Pazar:Keşkek, cacık
Pazartesi:Kalan yemeklere yancı
Salı:Bezelye, semizotu
Çarşamba:Kuru fasülye, pilav, salata
Perşembe :Artan yemeklere yancı
Cuma: Fırında köfte, pilav, salata

Cuma oğlum kampta olacak inşallah. 🙏
Çarşamba cuma menüsünü değiştirebilirim belki.

Taslak hali bu illa oynama olur.
Cumartesi pazar pzt ne yiceksin mesela sen? Sali gunu sana protein acigi var. Mesela.
Arada bir kaçamakta mı yasak yoksa kendin mi kendini kısıtladın
Ben yemiyorum bi de kacamak gunu de yok aslinda. Kuzu

Evde kaldık 🤣 ablam hasta yatıyormuş düğün iptal, benim büyük oğlan çok sevindi gitmeyelim deyip duruyordu 🤣
Şuan ne yapıyorum ah ah benim bu kafa erkenden gidecek belli 🤣
Yazın başında anneme gittim ya ben bir aylığına
O zaman hazırlanırken kendi yazlıklarımı çıkardım kocam beyinkileride çıkardım ama ne düşündüysem herşeyi çıkarmamışım... Bayadır kendi kendime diyorum ki bu adamın kıyafetlerine ne oldu niye birşeyi kalmadı iki üç tişört var, meğer ben çıkarmamışım kiii, 10 taneden fazla tişört çıkardım hurçtan şimdi 🤣🤣🤣
Yaz başında bulamadığım oğlumun ve eşimin plaj havlularınıda buldum oda bazada en arkada hurcun altından çıktı 🤣🤣🤣

Çok düşük değil mi yaaa
Yok Tümay ı'm benim ideal tansiyonum 10-6 dir.
11-12 olsa bana yüksek yani.
Yıllardır böyle hep.
Makinem de iyi yani öyle dandik bişey değil medikal koldan şişmeli ölçenlerden oğluma hamileyken almıştım iyi ki bunu kimseye vermemişim 🙏😁
İste bilemedim ben de ya. İyice buyuyunce bidey yapmam gerekicek ama. En cok yazlik ev arasi rahatsiz oluyorum suan uzun suruyo die. Bukucam bi care.

Cumartesi pazar pzt ne yiceksin mesela sen? Sali gunu sana protein acigi var. Mesela.

Ben yemiyorum bi de kacamak gunu de yok aslinda. Kuzu
Cumartesi Kısırı bol sebzeli yapıp domates çorbasını da unsuz yapmayı düşünüyorum.

Pazar Keşkek zaten ful lop et nohut ve buğday çok faydalı ideal yani. Fırında da pişiyor.

pazartesi de keşkek de domates çorbası da kalır. Yani yoğurt peynir cacık kefir süt illa eklerim yanına bir şeyler.

önerin varsa alayım ama 🥰

Selam canlar 💜

Bugün uyudum 9 a kadar dinlendim biraz.
Gamze aklıma düşürdü dün bizimkilere keşkek yaptım.
Kendime peynirli omlet yaptım. 🍳

Şimdi çay keyfi ☕

Açlık şekerim iyi 89 çıktı.

Yıllardır böyle hep.
Makinem de iyi yani öyle dandik bişey değil medikal koldan şişmeli ölçenlerden oğluma hamileyken almıştım iyi ki bunu kimseye vermemişim 🙏😁

Cumartesi Kısırı bol sebzeli yapıp domates çorbasını da unsuz yapmayı düşünüyorum.

Pazar Keşkek zaten ful lop et nohut ve buğday çok faydalı ideal yani. Fırında da pişiyor.

pazartesi de keşkek de domates çorbası da kalır. Yani yoğurt peynir cacık kefir süt illa eklerim yanına bir şeyler.

Anladım bünyeden bünyeye değişiyor o zaman benimde hep 12-8 11-7 civarı olur kalbim hep hızlı malum panik atak 😂

Yıllardır böyle hep.

Cumartesiye kisirin yanina yani protein ekle. Dioki hukya boyle oldugunda mesela kiyma kavur 100gr onu ye seklinde. Keskek de kalorilidir die dusundumkan sekerini yukseltir gibi geldi ama sen bilirsin dene bakalim bi
Selam canlar 💜

Bugün uyudum 9 a kadar dinlendim biraz.
Gamze aklıma düşürdü dün bizimkilere keşkek yaptım.
Kendime peynirli omlet yaptım. 🍳

Şimdi çay keyfi ☕

Açlık şekerim iyi 89 çıktı.
89 iyi mi kotu mu cok hakim degilim degerlere

Cumartesiye kisirin yanina yani protein ekle. Dioki hukya boyle oldugunda mesela kiyma kavur 100gr onu ye seklinde. Keskek de kalorilidir die dusundumkan sekerini yukseltir gibi geldi ama sen bilirsin dene bakalim bi

90ın üzerine çıkmamalı demişti doktor Bana 100den sonrası büyük sıkıntı

Açlık 95 altı
Tokluk 130 altı olmalı

İyi ikiside.

Biberli yoğurdum var dolapta.
Kavurma var hazır lazım oldukça eklerim.

Menüleri yazdım da valla totuyu kaldırıp yemek yapmak lazım. Daha pazara gidilmedi.

Açlık 95 altı
Tokluk 130 altı olmalı

İyi ikiside.

Biberli yoğurdum var dolapta.
Kavurma var hazır lazım oldukça eklerim.

Menüleri yazdım da valla totuyu kaldırıp yemek yapmak lazım. Daha pazara gidilmedi.
Anladim hep altinda kalsin insallah
Ben de burada pazar buldum ama sorun su param yokmus😂😂alabildigim kdr aldim en son 2 seftali alirken goeuldum arabaya kosarak kactim😂 ordan migrosa gittim kartimla krallar gibiydim😂😂 geldm smdi balik yaptilar firinda onu bekliyorum aciktm

Anladim hep altinda kalsin insallah
Ben de burada pazar buldum ama sorun su param yokmus😂😂alabildigim kdr aldim en son 2 seftali alirken goeuldum arabaya kosarak kactim😂 ordan migrosa gittim kartimla krallar gibiydim😂😂 geldm smdi balik yaptilar firinda onu bekliyorum aciktm
Ayy bir ara bizde öyle karta yüklenmek ten nakit fazla ayırmıyorduk şimdi akıllandım ayın 15 inde bir aylık pazar parası ayırıyorum.

Pazardaki taze sebze tadı markette her zaman olmuyor ki.
Hele zincirler pörsümüş oluyor iyice. Yavan yavan.
Bir günlük domates yoktu alayım dedim dün çok kötüydü tadı.
Ben pazar parasını meyveye harcardım hep şimdi meyve de yiyemeyince para cebimde kalıyor 🤣
Bugün çıkmadım eşimi gönderdim domates, salatalık, limon, maydonoz, biber, yeşil soğan aldırdım. Çok söylesem zaten beceremez. Bunu da pek becerememiş ama neyse. Sonra beğenmiyorsun diye söyleniyor gitmek istemiyor. 😁🤣maydonoz almış sert sert kart tahta gibi domates koca boy almış 😁

Kızlaaaar ben birşey yaptım bakalım olacak mı 😁😁 ben oldum olası hamur işi kek börek çörek yapamam herşeyi usulüne uygun yapsam da ya hamur olur ya tadı olmaz ya kabarmaz 😁 allah vermemiş hamurun işinin becerisini bana 😂 neyse canım öğlen gözleme istedi ( onu yapıyorum allahtan 😂) yufka aldım şimdi sen canım börek istedi bende fırını yapamıyorum bari Ocak’ta demeyeyim dedim tencere böreğini koydum bakalım olacak mı 🙈😂😂😂😂

Kızlaaaar ben birşey yaptım bakalım olacak mı 😁😁 ben oldum olası hamur işi kek börek çörek yapamam herşeyi usulüne uygun yapsam da ya hamur olur ya tadı olmaz ya kabarmaz 😁 allah vermemiş hamurun işinin becerisini bana 😂 neyse canım öğlen gözleme istedi ( onu yapıyorum allahtan 😂) yufka aldım şimdi sen canım börek istedi bende fırını yapamıyorum bari Ocak’ta demeyeyim dedim tencere böreğini koydum bakalım olacak mı 🙈😂😂😂😂
Olur canım güzel yaparsın bende poğaça yapayım dedim parmağım bantlı yapamadım

Oldu mu?

X