Bugün ne yaptım?

Yaa Gamze ben kiraz 🍒delisiyim bir oturuşta bir kilo yiyecek kadar severim mevsimi şu an.
Şansa yaz meyveleri hepsi çok lezzetli.
Şeftali, üzüm, incir, kayısı, kiraz,
Kışa doğru hurma çıkacak ona da deliriyorum o kadar çok severim bir oturuşta 3 tane rahat yerim yani.
Yılbaşına kadar sabır.
Başıma geleceği biliyordum hamileliğin başından beri hep dilimdeydi diyet oğlumda aç gezdiğim için bunda en azından 21 e kadar yedim içtim.
Yarın oğlanı kampa bırakacam kamp günü hep fırından dereotlu poğaça ve çekirdekli simit alırdım aceba dedim çeyrek simit alsam yesem mi sonra dedim boşver sudem dayan kaldı 17 hafta.
Ben normalde meyve sevmem. Sadece erik kiraz seftali bogurtlen kucuk ayva severim
Smdi mecburen iki ogun yiyorum Allahtan yaza denk geldik.
Ama kiraz mesela 12 adet seftali buyukse 1/2 kucukse 1.
Simit fln alma sakin. Senin durumun farkli. Riske hic gerek yok. Bnm de cars yapilicak sanirim seker yukleme. Bakalim cikicak mi birsey. Grupta cok kiside cikti cnku.
17hafta nedir ki su gibi gecer. Baksana bgnlere nasil cabuk geldik
Sabir arkadasim

Ben normalde meyve sevmem. Sadece erik kiraz seftali bogurtlen kucuk ayva severim
Smdi mecburen iki ogun yiyorum Allahtan yaza denk geldik.
Ama kiraz mesela 12 adet seftali buyukse 1/2 kucukse 1.
Simit fln alma sakin. Senin durumun farkli. Riske hic gerek yok. Bnm de cars yapilicak sanirim seker yukleme. Bakalim cikicak mi birsey. Grupta cok kiside cikti cnku.
17hafta nedir ki su gibi gecer. Baksana bgnlere nasil cabuk geldik
Sabir arkadasim
Sağol balım desteğin için😘

Bugün neler yaptım?

Oğlanı kampa bıraktım.
Bir şeyler yedim, yattım.
Uyanıp asm de ilaç yazdırdım.
Eczaneden ilaçları aldım.
Marketten domates, kuruyemiş, yumurta aldım.
Kahvaltı yaptım.
Bebek şampuanları, süt sağma makinesi, ıslak mendil siparişlerini hallettim. Kendime de rolon, dudak kremi aldım.
Şimdi ara öğün yaptım.
Yemeğim var yancı olarak pilav (bulgur) ekleyebilirim.

Kahvalti kahveden sonra kurufasulye yaptim. Havlu maclu ne bulduysam yikadim. Sonra denize girdim 30dk yuzdm ciktim dus ustune ara ogun yaptim. Oarada pilavi yaptim. Esim duvar ve kapi rengi secmis onlari okeyledim. Disarisi cok sicak geldi darlandim eve girdim klimayi actim yatiyorum uyku guvenli baglanma kitabini okuyorum mola verdim kk ya baktm. Kocam bey gelir birazdan haftasonu baslar

Kahvalti kahveden sonra kurufasulye yaptim. Havlu maclu ne bulduysam yikadim. Sonra denize girdim 30dk yuzdm ciktim dus ustune ara ogun yaptim. Oarada pilavi yaptim. Esim duvar ve kapi rengi secmis onlari okeyledim. Disarisi cok sicak geldi darlandim eve girdim klimayi actim yatiyorum uyku guvenli baglanma kitabini okuyorum mola verdim kk ya baktm. Kocam bey gelir birazdan haftasonu baslar
Kitap kimin?

Hayırlı akşamlar çiçekler nasılsınız 🌼
Ben yorgun ben bitkin haldeyim ama şükürler olsun bugün çarpıntım yok gece yarım sabah yarım dideral içtim o bakımdan iyiyim 🤗
Bugün ne yaptım....
Sabah 11 e geliyordu yataktan çıktım kahve içtim yastıkları sonra çarşafları ve Bi kaç açık renkli çamaşırı makineye attım.. çocuklara kahvaltı hazırladım onlar yerken ben mutfağa giriştim temizledim bu aralıkta azıcık aşure yiyip meyve suyu içtim canım kahvaltı istemedi ( Biliyoruuuuum dikkat etmem gerek ama ama işte 😪 😅)
Sonra işime devam ettim orayı bitirdim Yemeklik leri tezgaha çıkardım ki yapabileyim yoksa kalırdı 😅
Yatağımı sildim çarşafları astım çamaşırlar vardı onları katladım yerleştirdim
Sonra eşim geldi bugün evlilik yıl dönümümüz gül almış gelmiş 🥰
Çocuklar ve benim hamileliğim dolayısıyla bu sene evdeyiz 😁 geçen sene ikinci balayı yapmıştık büyük adada gene nasip olsun inşallah 🤲 😁
Sonra Bi reels yaptım koca beyde salonda uzanıyordu üç saat sonra gördü 🤣🤣
Neyse acıktım nihayet mutfağa giriştim
Dün yapamadığım türlüyü yaptım yanına makarna yaptım
Makarnaya domates sosu ayrı yaptım herkes başka türlü yiyor bu evde ben domatesli seviyorum
Akşama kalmadı ama bitti makarna 🤣
Türlüyü güveçte yaptım yeni kapattım altını
Eşim altıya doğru ile gitti
Sofra ve mutfak topladım bende pil iyice bitti
Makinede hala sofra örtüleri kalkamıyorum yerimden oy oooy daha banyoya gireceğim akşam oldu hal kalmadı 🥺🥺
Bendeki durumlar bunlar şekerler

Hayırlı akşamlar çiçekler nasılsınız 🌼
Ben yorgun ben bitkin haldeyim ama şükürler olsun bugün çarpıntım yok gece yarım sabah yarım dideral içtim o bakımdan iyiyim 🤗
Bugün ne yaptım....
Sabah 11 e geliyordu yataktan çıktım kahve içtim yastıkları sonra çarşafları ve Bi kaç açık renkli çamaşırı makineye attım.. çocuklara kahvaltı hazırladım onlar yerken ben mutfağa giriştim temizledim bu aralıkta azıcık aşure yiyip meyve suyu içtim canım kahvaltı istemedi ( Biliyoruuuuum dikkat etmem gerek ama ama işte 😪 😅)
Sonra işime devam ettim orayı bitirdim Yemeklik leri tezgaha çıkardım ki yapabileyim yoksa kalırdı 😅
Yatağımı sildim çarşafları astım çamaşırlar vardı onları katladım yerleştirdim
Sonra eşim geldi bugün evlilik yıl dönümümüz gül almış gelmiş 🥰
Çocuklar ve benim hamileliğim dolayısıyla bu sene evdeyiz 😁 geçen sene ikinci balayı yapmıştık büyük adada gene nasip olsun inşallah 🤲 😁
Sonra Bi reels yaptım koca beyde salonda uzanıyordu üç saat sonra gördü 🤣🤣
Neyse acıktım nihayet mutfağa giriştim
Dün yapamadığım türlüyü yaptım yanına makarna yaptım
Makarnaya domates sosu ayrı yaptım herkes başka türlü yiyor bu evde ben domatesli seviyorum
Akşama kalmadı ama bitti makarna 🤣
Türlüyü güveçte yaptım yeni kapattım altını
Eşim altıya doğru ile gitti
Sofra ve mutfak topladım bende pil iyice bitti
Makinede hala sofra örtüleri kalkamıyorum yerimden oy oooy daha banyoya gireceğim akşam oldu hal kalmadı 🥺🥺
Bendeki durumlar bunlar şekerler
Tümay şekerini ölçmüyorsun de mi ya çıkarsa diyet yaparım diye 😁

Tümay şekerini ölçmüyorsun de mi ya çıkarsa diyet yaparım diye 😁
Yok valla ölçmüyorum doktor diyetlik birşeyin yok dedi bide kendi doktoruma gideyim o ne diyecek bakalım ona göre hareket edeceğim aslında, ama diyetlik olsaydım o gün derdi diye düşünüyorum, raporu sende gördün suyun normal olduğu yazıyor doktor niye öyle dedi onu anlamadım
Bide ben şekerli çok yemiyorum Bi kaç gündür nedense görünce istiyor canım 🤭 e yemek desen gerçekten az yiyorum Bi yediğimi Bi daha zor yiyorum bazen hiç yemiyorum ben ne diyeti yapacağım ki 🤣 pilav en son anamda Birer kepçe iki kere yedim bu hafta ful protein beslendim karbonhidrat da aldım ama çoğunlukla proteindi, kuru yemiş aramıyorum arada canım isterse yiyorum süt günde bir bardak canım isterse meyve ise zaman zaman değişiyor bu ara büyük kırmızı eriğe sardım günde en fazla iki tane ondan yiyorum, kahvaltı desen klasik cinsten eee ben ne diyeti yapacağım 🤣 kızartma ağır yağlı yemiyorum en son onuda annemde yedim canım istedi yarın karışık kızartma yapacağım bir kere yiyip Bi daha kim bilir ne zaman yiyeceğim...
Ay daraldım bana yemek yok zaten aç yaşıyorum yalnızken 🤣🤣🤣

Yok valla ölçmüyorum doktor diyetlik birşeyin yok dedi bide kendi doktoruma gideyim o ne diyecek bakalım ona göre hareket edeceğim aslında, ama diyetlik olsaydım o gün derdi diye düşünüyorum, raporu sende gördün suyun normal olduğu yazıyor doktor niye öyle dedi onu anlamadım
Bide ben şekerli çok yemiyorum Bi kaç gündür nedense görünce istiyor canım 🤭 e yemek desen gerçekten az yiyorum Bi yediğimi Bi daha zor yiyorum bazen hiç yemiyorum ben ne diyeti yapacağım ki 🤣 pilav en son anamda Birer kepçe iki kere yedim bu hafta ful protein beslendim karbonhidrat da aldım ama çoğunlukla proteindi, kuru yemiş aramıyorum arada canım isterse yiyorum süt günde bir bardak canım isterse meyve ise zaman zaman değişiyor bu ara büyük kırmızı eriğe sardım günde en fazla iki tane ondan yiyorum, kahvaltı desen klasik cinsten eee ben ne diyeti yapacağım 🤣 kızartma ağır yağlı yemiyorum en son onuda annemde yedim canım istedi yarın karışık kızartma yapacağım bir kere yiyip Bi daha kim bilir ne zaman yiyeceğim...
Ay daraldım bana yemek yok zaten aç yaşıyorum yalnızken 🤣🤣🤣
Kuzum senin tuhun diyet anladigim kdryla. Bana kalsa ben pizza pilav ile beslenirim😂😂sudem tirit pogaca simit😂oyuzden biz kasmak zorunda kaliyoruz😂

X