Kuzum senin tuhun diyet anladigim kdryla. Bana kalsa ben pizza pilav ile beslenirimsudem tirit pogaca simit oyuzden biz kasmak zorunda kaliyoruz
Hahahahaha birak buzlukta kalsinBayadır tirit yapmıyom ekmek buzlukta kaldı
Çay çekirdek ✌
Geçmiş olsun balım
Ay ya ben yemiorum ve manti pizza hamburger okdr cok ozlediM ki bunlari ufff bi de sosisAh ben Bi diyet yapsam diyet de değil önceki gibi beslenmem değiştirsem var ya ne güzel olacak, sıfır yağ tuz şeker ekmek. Böyle beslenirdim, kutu meyve suyu asla içmezdim şekeri sadece yeşil elmadan alırdım veya muz, pilavı bile haşlama yiyordum
Şimdi Allah ne verdiysehaftada veya iki haftada bir, burger veya pizzam var can istiyor yavrum ne yapayım istemese güzel olacak aslında
Yaaa poğaça Bi ara hatırlarsanız iki günde bir canım istiyor aşeriyordum kesildi o doydum galibaşimdi ev poğaçası istiyorum ama yapan olmadı henüz ben yapamıyorum
Şimdilerde ekmeği de azalttım aaa ben niye hala kilo almaya devam ediyorum şaşkınım
Bir avuç kabak çekirdeği kızHahahahaha birak buzlukta kalsincekirdekte yok yavrum. Asiri kalorili cekirdek 300-400 kalori fln oyuzden dont
Ay ya ben yemiorum ve manti pizza hamburger okdr cok ozlediM ki bunlari ufff bi de sosisya benim anladigim kadariyla hamilelikte yiyince extra kilo alinio. Ben tartiyla olculuyorum vazi seyleri kirdim iyce su icsem yariyor cunku. Bence seninde boyle. Ondan aliyosun
Sen yedikce benim tansiyonum cikio yemin ederim.Bir avuç kabak çekirdeği kız
2.saat yokluk şekerim 90 çıktı sevindim.
Akşam öğünde erik de yemiştim mercimekli bulgur pilavı da
AhaSen yedikce benim tansiyonum cikio yemin ederim.
Aç gezme kuzum sen de yeSen yedikce benim tansiyonum cikio yemin ederim.
Oo tsnsiyon masallah cok iyi. Kalp bnmde hep o civarlarda. Arada 90lara cikio. Eskiden 64 fln di ortalamasiAha
Tansiyonu da ölçtüm valla
96
59
Kalp de 80✌
Ay alistim sudem biliomusun. Hicbisey istemio artik canim tabagimi zor bitirmeye basladim. Karb istiyo bunye saglikli beslenme diilAç gezme kuzum sen de ye
Valla bugün azcık bulaşığın pisliğini alayım dedim yoksa benimki öyle atıyor makineye direk belimi ağrıttı tospaOo tsnsiyon masallah cok iyi. Kalp bnmde hep o civarlarda. Arada 90lara cikio. Eskiden 64 fln di ortalamasisporsuzluk hamilelik cortlatti nabzi
Kız ben bir haftada sıkıldım seninki daha zor 24 hafta mı oldu hatta senin öncesi de var. Ya eşine yapmak zoruna gitmiyor mu yanında yemesi filan. Benimki bugün poğaça istedi fırından filan almadım ben yemiyorum sende yeme dedim.Ay alistim sudem biliomusun. Hicbisey istemio artik canim tabagimi zor bitirmeye basladim. Karb istiyo bunye saglikli beslenme diil
Kesinlikle iyiki evdeiz. Benim pantalonlar olmuyo sifir. Etekler de olmuo hatta hicbisey olmuoValla bugün azcık bulaşığın pisliğini alayım dedim yoksa benimki öyle atıyor makineye direk belimi ağrıttı tospa
Araba kullandım iki kez pantolon rahatsız etti.
İyi ki evdeyiz valla
Yo dun borek pogaca ysptm mesela 1 pogaca attm agzima nasil olmus die. Anneme borek koyarken ucundan kestm a tuzlu olmus dedim. Dioeum ya canim istemioKız ben bir haftada sıkıldım seninki daha zor 24 hafta mı oldu hatta senin öncesi de var. Ya eşine yapmak zoruna gitmiyor mu yanında yemesi filan. Benimki bugün poğaça istedi fırından filan almadım ben yemiyorum sende yeme dedim.
İstersen git dışarda ye dedim.
Sonuçta biz bebeği taşıyıp fedakarlık yapıyorsak bedavadan baba mı olacaklar
Dedıkı lahmacun mu yapsak olmaz dedim kokuta kokuta yenecek yazık değil mi bana zaten oğlumda anasıyla ikisi yedi hiç beni düşünmeden.
Ben fodiyi sürekli kullanıyorum ful otoban kullandığım yollar 3 kez oğlanı kuduz aşısına götürdüm.Kesinlikle iyiki evdeiz. Benim pantalonlar olmuyo sifir. Etekler de olmuo hatta hicbisey olmuoelbise giyiyorum bolbol bide hamile sortum vsr onu o fodiyi takiym dedim gecen gun anam zormus egilmek gerekio koltugun altinda kablolar var vs. Nasi olucak anlamadim. Bide bikere taktin sonra cikar tak nasil olucak uf dedim attm bi kenara bende one yaslaninca karnim sikisinca tahatsiz oluyo haspam itio tepi bisiler yapio
Ben bencil miyim ya kendim yemeyeceksem neden zahmete girip yapayım diye düşünüyorum.Yo dun borek pogaca ysptm mesela 1 pogaca attm agzima nasil olmus die. Anneme borek koyarken ucundan kestm a tuzlu olmus dedim. Dioeum ya canim istemio
24 ama oncesi de var ocakta basladim ben diyetisyene. Hamile kalmadan once. Oyuzden artik koymuo. Kendime gore yiorum bana uyuyo herkes sagolsun
Ya surekli araba ve koltuk degistiriyorum ben. Derdim o. Taktigim yerde durmicak kii. Kendim ztn yakin yerlere gidiorum geliorum. Yazlikta cok kullanmiorum esimle gidip geliorum. Oyuzden bi olmadi. Bi eve donerken sikio kemer uzun takinca yarim saat kirk dakika ama bikac haftaya tam sart olucak ayriBen fodiyi sürekli kullanıyorum ful otoban kullandığım yollar 3 kez oğlanı kuduz aşısına götürdüm.
Kendim hastane işleri.
Oğlanın haftada bir kampı.
Yüzme de başlıyor
Ya ben yemek yapmayi seviyoeum. Bi de herzmn uc bes secenek yapmiyorum okdr da diil. Biraz ole biraz bole seklindeBen bencil miyim ya kendim yemeyeceksem neden zahmete girip yapayım diye düşünüyorum.
Oğlum bebek olsa ok. Ona özel neler yaptım. Şimdi iki koca tospa var evde.
Onlar benle sağlıklı beslensin
Benim ilk alınca direk şöför koltuğuna taktı eşim kendim kullanırken takıyorum sadece.Ya surekli araba ve koltuk degistiriyorum ben. Derdim o. Taktigim yerde durmicak kii. Kendim ztn yakin yerlere gidiorum geliorum. Yazlikta cok kullanmiorum esimle gidip geliorum. Oyuzden bi olmadi. Bi eve donerken sikio kemer uzun takinca yarim saat kirk dakika ama bikac haftaya tam sart olucak ayri