Hoş geldinGünaydınlar şekerler nasılsınızben geldim özlediniz mi beni ben özledim sizi
Sabah sekizde ve dokuzda uyandım, dokuzda eşimi işe yolculadım küçük oğlumla uyandı oda sonra bizim yatakta bayaaa uzun Bi keyif yaptık yarı uyur vaziyette, en son sıkıldı TV izlemek istedi o gitti ben biraz daha yattım, sonra büyük oğlum kalktı ikisi birden yanıma girdi birazda öyle keyif yaptık kalktık... Küçük oğluma gevrek verdim büyük ve ben hemen yiyemiyoruz kahvaltı hamilelik bile değiştiremedi bunu bende
Bi kahve içtim şimdi yatakları toplayıp kahvaltıya girişeceğim. Canım hiç birşey istemiyor ama mecbur işte açız
Detaylısı mı var neyi merak ettin kaçırdım herşeyi okuyamadım akşamHoş geldin
Ay bende üçte yattım
Sabah meraktan uyuyamadım
Gruptaki kızı merak ettim zeyzey varya girdim baktım bir şey yazmamış.
Geri yattım biraz.
Şimdi kahvaltı yaptım.
Uzanıyorum ama sanki hiç doymadım.
Onca yemeği kim yiyor bilmiyorum ✌
Taze fasulye sevilmez mi yaaaBugün yemek planım
Yeşil mercimek ıslamıştım çok az erişte ile çorbayapacağım.
Çok az taze fasülye almıştım benimkiler ağlayarak yiyor onu pişircem
Kabağım var kıymalı kabak yemeği yapmayı düşünüyorum.
HE aman gördüm onu inşallah normal bir şişmedirNereye gideceksin neden yoksun?
Bacağı filan şişti sonuç bekliyormuş şimdi.
Ozledik valla ya. Yine kayboldun gittin. Hosgeldin kuzumGünaydınlar şekerler nasılsınızben geldim özlediniz mi beni ben özledim sizi
Sabah sekizde ve dokuzda uyandım, dokuzda eşimi işe yolculadım küçük oğlumla uyandı oda sonra bizim yatakta bayaaa uzun Bi keyif yaptık yarı uyur vaziyette, en son sıkıldı TV izlemek istedi o gitti ben biraz daha yattım, sonra büyük oğlum kalktı ikisi birden yanıma girdi birazda öyle keyif yaptık kalktık... Küçük oğluma gevrek verdim büyük ve ben hemen yiyemiyoruz kahvaltı hamilelik bile değiştiremedi bunu bende
Bi kahve içtim şimdi yatakları toplayıp kahvaltıya girişeceğim. Canım hiç birşey istemiyor ama mecbur işte açız
Halam kefir verdi. Onu kucuk kavonozq3,5 yagli sut ile koyuyorum 1 gun beklio. Sonra plastik suzgecle suzuyorum. Oldu sana kefir. Suzgecteki canli kefiri hafif akan suda yikiyorum kavanoza sut koyup tekrar tekrar hergun yapiorumNasıl yapıyorsun kefiriii
Orijinal kefiri nerde bulabilirim kefir mayası gibi birşey bu demiOzledik valla ya. Yine kayboldun gittin. Hosgeldin kuzum
Halam kefir verdi. Onu kucuk kavonozq3,5 yagli sut ile koyuyorum 1 gun beklio. Sonra plastik suzgecle suzuyorum. Oldu sana kefir. Suzgecteki canli kefiri hafif akan suda yikiyorum kavanoza sut koyup tekrar tekrar hergun yapiorum
Hoş geldin canım özledikGünaydınlar şekerler nasılsınızben geldim özlediniz mi beni ben özledim sizi
Ya konu komsu birinde vardir. Ben ole konusurken halam bende var diyince haberim oldu onda kefir oldugu. HicbeklemezdimOrijinal kefiri nerde bulabilirim kefir mayası gibi birşey bu demi
Sade kefir içemiyorum ben meyveli içerim içince onunda pek faydası yoktur sade gibi diye almıyorum
Anneme gitmiştik ablamla yavrum yarala gürele pek sadece telefona bakacak ortam olmadığı için yoktum
Allah razı olsun düşünmen yeter canımYa konu komsu birinde vardir. Ben ole konusurken halam bende var diyince haberim oldu onda kefir oldugu. Hicbeklemezdimyaz wa gruplarina birinden birinde mutlaka vardir. Yakin olsak sana verirdim ama yazliktayim ulastiramam ev de malum gidemiorum
Ev ahalisine kiymali borek peynirli zeytinli pogaca yaptm kisir yapicaktim karnim belim agridi yapamadimGamze bugün diyet yemeği ne var menüde?
Afiyet olsun.Ev ahalisine kiymali borek peynirli zeytinli pogaca yaptm kisir yapicaktim karnim belim agridi yapamadim
Kendime et cikarttm 1dilim kirmizi et yanina salata yanina airfyer biber ve tatli patates kizartmasi
Benim esim yemio ole seyler. Mecburen ons ve bana gore oluyorAfiyet olsun.
Ya çok sabırlısın yemeyeceğin halde evdekilere ziyafet hazırlıyorsun resmen.
Ben en fazla pilav ekliyorum onlara bazen de yapmıyorum dışardan yiyolar.
Bugün kabak ve fasülye var ağlayacakları gün✌
Ömrümde yemediğim kadar sebze yiyip sebze pişiriyorum. Bende sevmem sebze aslında onları da anlıyorum ama işte ne yapalım.Benim esim yemio ole seyler. Mecburen ons ve bana gore oluyor
Yarina kurufasulye pilav
Ctsi balik salata
Pazar mangal salata
Menu busekilde smdilik
Al benden de okdr. Hic tarzim degil amaÖmrümde yemediğim kadar sebze yiyip sebze pişiriyorum. Bende sevmem sebze aslında onları da anlıyorum ama işte ne yapalım.
Yaa Gamze ben kirazAl benden de okdr. Hic tarzim degil ama
Mecbur
Bende sebze yemeklerini çok severimÖmrümde yemediğim kadar sebze yiyip sebze pişiriyorum. Bende sevmem sebze aslında onları da anlıyorum ama işte ne yapalım.