Bugün ne yaptım?

Günaydınlar şekerler nasılsınız 🌼 ben geldim özlediniz mi beni ben özledim sizi 🤭
Sabah sekizde ve dokuzda uyandım, dokuzda eşimi işe yolculadım küçük oğlumla uyandı oda sonra bizim yatakta bayaaa uzun Bi keyif yaptık yarı uyur vaziyette, en son sıkıldı TV izlemek istedi o gitti ben biraz daha yattım, sonra büyük oğlum kalktı ikisi birden yanıma girdi birazda öyle keyif yaptık kalktık... Küçük oğluma gevrek verdim büyük ve ben hemen yiyemiyoruz kahvaltı hamilelik bile değiştiremedi bunu bende 😅
Bi kahve içtim şimdi yatakları toplayıp kahvaltıya girişeceğim. Canım hiç birşey istemiyor ama mecbur işte açız 😅😅😅
Hoş geldin 🌸
Ay bende üçte yattım
Sabah meraktan uyuyamadım
Gruptaki kızı merak ettim zeyzey varya girdim baktım bir şey yazmamış.
Geri yattım biraz.
Şimdi kahvaltı yaptım.
Uzanıyorum ama sanki hiç doymadım.
Onca yemeği kim yiyor bilmiyorum ✌😋😁

Bugün yemek planım 📝
Yeşil mercimek ıslamıştım çok az erişte ile çorba 🍲yapacağım.
Çok az taze fasülye almıştım benimkiler ağlayarak yiyor onu pişircem
Kabağım var kıymalı kabak yemeği yapmayı düşünüyorum.

Hoş geldin 🌸
Ay bende üçte yattım
Sabah meraktan uyuyamadım
Gruptaki kızı merak ettim zeyzey varya girdim baktım bir şey yazmamış.
Geri yattım biraz.
Şimdi kahvaltı yaptım.
Uzanıyorum ama sanki hiç doymadım.
Onca yemeği kim yiyor bilmiyorum ✌😋😁
Detaylısı mı var neyi merak ettin kaçırdım herşeyi okuyamadım akşam
Kahvaltı ettim zor topladım baygın balık yatıyorum tüm kanım hızla akıyor sanki hücum etti beynime kalbim öyle atıyor şişiyor iniyor bedenim sanki ...
Şu olmasa iyiyim aslında bi başlıyor çarpıntı ve nefes darlığı bütün herşey bitiyor onanda mutfağın yarısını toplayabildim bi sürüde işim var
Süpürmem silmem gerekiyor kaç gündür yokum çamaşırlar telde banyoyu yıkamam lazım yemek yapmam lazım buzdolabından yemekleri boşaltmam lazım of offf
Yemek etli türlü yapacaktım Halim gelirse inşallah bi yemek yaparım en azından aç kalmayız 😅

Bugün yemek planım 📝
Yeşil mercimek ıslamıştım çok az erişte ile çorba 🍲yapacağım.
Çok az taze fasülye almıştım benimkiler ağlayarak yiyor onu pişircem
Kabağım var kıymalı kabak yemeği yapmayı düşünüyorum.
Taze fasulye sevilmez mi yaaa

Günaydınlar şekerler nasılsınız 🌼 ben geldim özlediniz mi beni ben özledim sizi 🤭
Sabah sekizde ve dokuzda uyandım, dokuzda eşimi işe yolculadım küçük oğlumla uyandı oda sonra bizim yatakta bayaaa uzun Bi keyif yaptık yarı uyur vaziyette, en son sıkıldı TV izlemek istedi o gitti ben biraz daha yattım, sonra büyük oğlum kalktı ikisi birden yanıma girdi birazda öyle keyif yaptık kalktık... Küçük oğluma gevrek verdim büyük ve ben hemen yiyemiyoruz kahvaltı hamilelik bile değiştiremedi bunu bende 😅
Bi kahve içtim şimdi yatakları toplayıp kahvaltıya girişeceğim. Canım hiç birşey istemiyor ama mecbur işte açız 😅😅😅
Ozledik valla ya. Yine kayboldun gittin. Hosgeldin kuzum
Nasıl yapıyorsun kefiriii
Halam kefir verdi. Onu kucuk kavonozq3,5 yagli sut ile koyuyorum 1 gun beklio. Sonra plastik suzgecle suzuyorum. Oldu sana kefir. Suzgecteki canli kefiri hafif akan suda yikiyorum kavanoza sut koyup tekrar tekrar hergun yapiorum

Ozledik valla ya. Yine kayboldun gittin. Hosgeldin kuzum

Halam kefir verdi. Onu kucuk kavonozq3,5 yagli sut ile koyuyorum 1 gun beklio. Sonra plastik suzgecle suzuyorum. Oldu sana kefir. Suzgecteki canli kefiri hafif akan suda yikiyorum kavanoza sut koyup tekrar tekrar hergun yapiorum
Orijinal kefiri nerde bulabilirim kefir mayası gibi birşey bu demi
Sade kefir içemiyorum ben meyveli içerim içince onunda pek faydası yoktur sade gibi diye almıyorum
Anneme gitmiştik ablamla yavrum yarala gürele pek sadece telefona bakacak ortam olmadığı için yoktum 🤗

Hoş geldin canım özledik 🌺

Orijinal kefiri nerde bulabilirim kefir mayası gibi birşey bu demi
Sade kefir içemiyorum ben meyveli içerim içince onunda pek faydası yoktur sade gibi diye almıyorum
Anneme gitmiştik ablamla yavrum yarala gürele pek sadece telefona bakacak ortam olmadığı için yoktum 🤗
Ya konu komsu birinde vardir. Ben ole konusurken halam bende var diyince haberim oldu onda kefir oldugu. Hicbeklemezdim😂😂 yaz wa gruplarina birinden birinde mutlaka vardir. Yakin olsak sana verirdim ama yazliktayim ulastiramam ev de malum gidemiorum

Ya konu komsu birinde vardir. Ben ole konusurken halam bende var diyince haberim oldu onda kefir oldugu. Hicbeklemezdim😂😂 yaz wa gruplarina birinden birinde mutlaka vardir. Yakin olsak sana verirdim ama yazliktayim ulastiramam ev de malum gidemiorum
Allah razı olsun düşünmen yeter canım 🥰 bakar sorarım ama sanmıyorum sülalede kefir seven olsun pek sağlıklı yaşayan yok 🤣

Ev ahalisine kiymali borek peynirli zeytinli pogaca yaptm kisir yapicaktim karnim belim agridi yapamadim
Kendime et cikarttm 1dilim kirmizi et yanina salata yanina airfyer biber ve tatli patates kizartmasi
Afiyet olsun.
Ya çok sabırlısın yemeyeceğin halde evdekilere ziyafet hazırlıyorsun resmen.
Ben en fazla pilav ekliyorum onlara bazen de yapmıyorum dışardan yiyolar.
Bugün kabak ve fasülye var ağlayacakları gün 🤣😁

Afiyet olsun.
Ya çok sabırlısın yemeyeceğin halde evdekilere ziyafet hazırlıyorsun resmen.
Ben en fazla pilav ekliyorum onlara bazen de yapmıyorum dışardan yiyolar.
Bugün kabak ve fasülye var ağlayacakları gün 🤣😁
Benim esim yemio ole seyler. Mecburen ons ve bana gore oluyor
Yarina kurufasulye pilav
Ctsi balik salata
Pazar mangal salata
Menu busekilde smdilik

Benim esim yemio ole seyler. Mecburen ons ve bana gore oluyor
Yarina kurufasulye pilav
Ctsi balik salata
Pazar mangal salata
Menu busekilde smdilik
Ömrümde yemediğim kadar sebze yiyip sebze pişiriyorum. Bende sevmem sebze aslında onları da anlıyorum ama işte ne yapalım.

Al benden de okdr. Hic tarzim degil ama
Mecbur
Yaa Gamze ben kiraz 🍒delisiyim bir oturuşta bir kilo yiyecek kadar severim mevsimi şu an.
Şansa yaz meyveleri hepsi çok lezzetli.
Şeftali, üzüm, incir, kayısı, kiraz,
Kışa doğru hurma çıkacak ona da deliriyorum o kadar çok severim bir oturuşta 3 tane rahat yerim yani.
Yılbaşına kadar sabır.
Başıma geleceği biliyordum hamileliğin başından beri hep dilimdeydi diyet oğlumda aç gezdiğim için bunda en azından 21 e kadar yedim içtim.
Yarın oğlanı kampa bırakacam kamp günü hep fırından dereotlu poğaça ve çekirdekli simit alırdım aceba dedim çeyrek simit alsam yesem mi sonra dedim boşver sudem dayan kaldı 17 hafta.

X