Bugün ne yaptım?

Teşekkür ederim Amin
Evet kitap okumaya çalışıyorum çokta severim. Fakat insanın kafası doluyken çok odaklanamıyor. Hiç bir şey keyif vermiyor bana. Dilediğim gibi savruk şekilde alışveriş yapıyorum mesela ama mutlu olmuyorum. 10 saniye sonra yine modum düşüyor. Çocuğumun büyüdüğünü göremezsem ya kötü hastalık çıkarsa diye kendimi yiyorum. Biyopsi yapıldı sonucu bekliyorum. Kanamaların önünü alamadık aylardır kanıyorum. 2 kez rahim temizlendi ki en son histeroskopi oldum. Bütün çareleri deniyor, doktor doktor geziyorum. Kutu kutu ilaç içiyorum kan durdurucu, antibiyotik vs. ama şu lanet olası kanama kesilmiyor, rahimdeki sorun çözülmüyor. Aileme yansıyor doğal olarak eşime, bebeğime.. Neyse canınızı sıkmak istemem.. Bana dua edin yeter

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin
Umarım sonuçlarınız temiz çıkar..

Allah şifa versin.
Yürüyüş kafa dağıtır biraz . Çocuğu bırakacak birini bulursanız deneyin.
Kulüpte dua topikleri var belki onlar motive eder .
Sevdiğiniz şeyleri yapmaya çalışın.Gercekten sevdiğiniz, yapmaktan keyif aldığınız şeyleri.
İyi düşünün , inşallah iyi olur.

Selam kızlar
Yemeklerimi yaptım
Market alışverişlerini yaptım.
Yerleştirdim.
Yürüyüşumu tamamladım.

Yoruldum şimdiden
Kitap okumadım henüz

Çok geçmiş olsun şuanda aynı durumdayım diyebilirim. Benim de 10 aylık bir kızım var, doğumdan sonra türlü türlü sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum. Yüzüm gülmedi. Sezeryan oldum, daha kırkım çıkar çıkmaz üzerine bir de safra kesesi ameliyatı oldum. Üzerine bir yenidogan bakımı, uykusuzluk, endişeler, bağışıklık yerlerde. Cildimde akne roza var, iyice coştu aylardir, aynaya bile bakasim gelmiyor.Birkaç hafta önce covid olduk. Aynı anda kızım idrar yolu enfeksiyonu oldu hastanede yattı 3 gun. Hem bebeğin hastalığı hem biz iyice tükendim. Tam iyilestik derken bu sefer gözüm balon gibi sisti. Arpaciga alışkınım çünkü yıllardır çıkıyor ama bu başka biseymis doktor dedi adını unuttum. Ameliyatla temizliycez iltihaplı dokuyu dedi. İki gözümden de ameliyat olucam. Gerçekten kara bulutlar üzerimden gitmiyor. O kadar neşeli, ufacık şeylerle mutlu olan bir insanimdir oysa.

Geçmiş olsun neler olmuş görüşmeyeli. Allah şifa versin.
Bazen üst üste geliyor gerçekten.

Geçmiş olsun neler olmuş görüşmeyeli. Allah şifa versin.
Bazen üst üste geliyor gerçekten.
Teşekkür ederim evet hep ustuste geldi. Daha covidden yeni yeni duzelirken şimdi de gözüm başladı. Notre dame in kamburu nda qousimodo diye bir karakter vardı, aynı ona benziyorum şuan.

Bilmeyenler için asagi bırakıyorum

Liz çok üzüldüm.. Allah şifa versin, tez zamanda geçsin tüm sıkıntılarınız

Mikan nasılsın?
Geldi mi eşin?
Bitti mi limonlu kek , mercimek köfte?
Beşik nasıl oldu odaya ?

Mikan nasılsın?
Geldi mi eşin?
Bitti mi limonlu kek , mercimek köfte?
Beşik nasıl oldu odaya ?
Eşim gece geldi bugün okulda kursu vardı çocuklarla yalnızdık yine.
Küçük ateşlenince gece bölük pörçük uyudum. O yüzden öğlen çocuklarla güzel uyumuşum
Limonlu kek az sonra çayla biter
Mercimek köfte 2 komşuma da gönderdiğim için anında bitti
Beşiği şu an çalışma odasına koydum. Yatak odasında yatağım biraz yana kaydırmamız lazım şimdiden odayı daraltmak istemedim.

Kitap okudum biraz
15 dklık sporumu yaptım.
Çocukları yıkadım.
Salonu süpürdüm.
Yemek yaptım.
Çamaşır katlamam lazım ama yarına kalsın artık
Kitaba devam

Çocuğa annem bakıyor ben yatıyorum birkaç gün oldu histeroskopi olalı. Yürüyüş iyi gelebilir evet ama sanki hareket ettikçe kanamam çoğalıyor gibi geliyor. İnşallah iyi sonuç alırım teşekkür ederim

Çok çok geçmiş olsun biliyorum çok zor.. Benimde üstümden dağılmadı kara bulutlar.. Daha sezeryan dikişim (içerideki) iyileşmemiş. Doktor diyor tünel gibi bir cep oluşmuş laparoskopi gerekebilir. Biyopsi sonucunda parça ne çıkacak onu dert etmek bir yandan, ya laparoskopi olursam tekrar ameliyat kaldıramam psikolojik olarak düşüncesi bir yandan mahvetti beni.. İnşallah Bebeğinizde sizde sağlığınıza kavuşursunuz tez zamanda sağlıkla sınamak en zoru..

Baya iş halletmissin.
Bende uyuyayım dedim uyuyamadım.
Gece oglanin üstüne örtmek için kalktım bir kaç kez .Sarhoş gibiyim
Az seçilen yola devam mı?

Allah annenizi başınızdan eksik etmesin.
Doğru hareket ettikce dolaşım hızlanir.
Hava ısınınca çocuğu parka çıkarıp hava alır parkta çay keyfi yaparsınız.
İnşallah sonuçlarınız temiz çıkar.
Podcast dinlemek iyi gelir belki.Beyhan, Tülay Kök filan .

Evet sindirerek okumaya çalışıyorum

Kahve de içtim çay da içeceğim ama gün hızlı geçti gerçekten

Evet sindirerek okumaya çalışıyorum

Kahve de içtim çay da içeceğim ama gün hızlı geçti gerçekten
Ben dünkü karı görünce yarına garanti kar tatili gözüyle bakmıştım.

Şimdi biraz şoka girdim .Yarın yollar açık olur inşallah.Bugun habire tuzladilar.

Aksama "yargı " var uyumazsam onu izlerim.Oglum un yeni bölümleri bitti galiba. Çarşamba günkü bölümü bekliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…