Yarın baya baya bahar geliyor gibi bakalımBen dünkü karı görünce yarına garanti kar tatili gözüyle bakmıştım.
Şimdi biraz şoka girdim .Yarın yollar açık olur inşallah.Bugun habire tuzladilar.
Aksama "yargı " var uyumazsam onu izlerim.Oglum un yeni bölümleri bitti galiba.Çarşamba günkü bölümü bekliyorsun.
Akdeniz'e bahar gelir de Marmara'ya bilemiyorumYarın baya baya bahar geliyor gibi bakalım
Evet dün izledimheyecanla yeni bölümü bekliyorum
Sizin 1 ayınız varAkdeniz'e bahar gelir de Marmara'ya bilemiyorum
Etki salçalı makarna
Bizimkiler sebze yeme özürlü ama alıştırmak zorundayım.Etki salçalı makarna
Patlıcan yemeği( közlenmiş patlıcanla yapılıyor ama ben buzluktaki kızarmış patlıcanla yaptım. Zeytinyağında soğan sarımsak domates ve salçayı kavurdum sırayla sonra küp küp doğranmış patlıcanı ekledim, tuz baharat çok lezzetli oldu ben beğendim)
Benim çocuklar da yemedi ve çoğu sebzeyi yemiyor ama çiğ ver yerler her şeyiBizimkiler sebze yeme özürlü ama alıştırmak zorundayım.
Afiyet olsunpatlıcan yemeğinin her türlüsune bayılırım zaten
Senin çocuklar da senin gibi çok renkli yaBenim çocuklar da yemedi ve çoğu sebzeyi yemiyor ama çiğ ver yerler her şeyi
çok incesin dengesizliğimize renkli demişsinSenin çocuklar da senin gibi çok renkli yahele en küçük akşam dediğini sabah unutuyor
Yok yaçok incesin dengesizliğimize renkli demişsin
Burcun neydiYok yakendini seviyorsun kendini seven insan mutlu oluyor bence ben kendimde seni görüyorum bazı konularda rahata düşkünlük filan
Renkli olmayıp ne yapalım
iste,bizde olmayançok incesin dengesizliğimize renkli demişsin
Boğa tabikisiBurcun neydi
Bu konuyu konuşmuştuk sanırım ben de boğa sayılırımBoğa tabikisi
Say beni övdüiste,bizde olmayan
İncelik
Sana bir şey diyeceğim mesleğin dışında neler yapıyorsun. Yine bdv yorumlarında her konuda ne kadar bilgilisin maşallahiste,bizde olmayan
İncelik
Hyr,neden soyleyesin ki :)Say beni övdü
73 kiloyla çok inceyim
Say sana ayaklarımın 41-42 olduğunu söylemiş miydim
Cogunu para piyasalarini takip ederek geciriyorum,cok sikici aslinda..Sana bir şey diyeceğim mesleğin dışında neler yapıyorsun. Yine bdv yorumlarında her konuda ne kadar bilgilisin maşallah
Sen bir ara demiştin boya göre ayakkabı kıyafet zor bulunuyor diye.Hyr,neden soyleyesin ki :)
İste sende benim gibi topuklu bulamiyorsun demek ki :)
Dugunleri benim gibi spor ayakkabisiyla katilirsin artik
Ben oglak olarak sakin bir mizacim oldugunu dusunuyorum..Oglak iyidir,candir o