- 19 Şubat 2021
- 4.703
- 11.245
- 38
Geçmiş olsuntekrarliyor galiba.
Biz de basa sardik.Tam bir ay once hastaydik.Simdi esim atesli benim bas agrim var.
Seni ozlemek dışında iyiyim diyelim
Bana bulaşmıştir çoktan.Bas agrisi ondan olabilir.çok tatlısın
Çok geçmiş olsun kesinlikle tekrarlıyor
Dikkat et sana da bulaşmasın
Sağol
Ben de fena üşütmüştüm ocak ortasında.SağolBiz kışın hasta olmayip bu mevsimi buluruz
Hamileyken multivitamin vs alindigi icin vucut direnci yuksek olabiliyor.Ben de fena üşütmüştüm ocak ortasında.
Neyse ki çok sürmedi
Parol ve geleneksel yöntemlerimle iyileştim hemen
Onlara daha yeni başladım ben yaHamileyken multivitamin vs alindigi icin vucut direnci yuksek olabiliyor.
Gece gece simit getirme aklima sabah uyaninca giderim simitçiyeyine kekler,browniler...
Havalarda ucusuyor..
Simit sarayi gibi calisiyor bizim kizlar ;D
her daim sicak,her daim taze..
Mika basarili:Limonlu kek ful + fuldu :)Gece gece simit getirme aklima sabah uyaninca giderim simitçiyeyollar izin verirse tabi
içine cektikten sonra pisirmeye devam etmissin bir tik..Aklıma gelen her seyi yapmayı bırakmam lazım bir an önce
Eki Görüntüle 3024271
Fırında bi tık fazla kaldı,işe daldım unuttum
Hep havalardan sıkıcıııMika basarili:Limonlu kek ful + fuldu :)
Montolu useniyorum der,browni yapar..Usenmese kuzu cevirecek herhalde bacim :)
Simdi simit mi yani olay,millete bak neler yapmis :)
Sanki hava gunluk guneslik olsa Michelangelo gibi Bacchus heyekeli yapacak basima..Hep havalardan sıkıcııı
Anca evde çay demlenip kek börek yenir bu havalarda
Yok severim yalan yokSanki hava gunluk guneslik olsa Michelangelo gibi Bacchus heyekeli yapacak basima..
Hava kapaliymis da mismis da mismis.
Seviyorsun yemeyiiiHavayla alkali degil bence
Kek değil bana islak serbetli tatli filan gerek.Kek canim cekmiyor pekMika basarili:Limonlu kek ful + fuldu :)
Montolu useniyorum der,browni yapar..Usenmese kuzu cevirecek herhalde bacim :)
Simdi simit mi yani olay,millete bak neler yapmis :)
Hos geldinBugün yaptıkların arasında ben de vardım bugünü benimle konuşarak bitiriyorsun Sudemcim.Burada da buldum seniBu arada iyi fikirmis süpersin
Master Chef konusuyoriçine cektikten sonra pisirmeye devam etmissin bir tik..
Bence gayet iyi..
Firdevs yine dokturmus..
Mantik olarak biliyorum,tadi oturmuyor..Master Chef konusuyor