Bugün ne yaptım?

Günaydın canlar
Sabah uyandım
Abim kahvaltı ya çağırdı
2 dilim peynir 5 zeytin
Salatalık domates
2 bardak çay ekmek yok
Zaten birşey yiyilmiyor sıcaktan

Günaydın

10.30 da kalktım.
11 de Sağlıklı bir kahvaltı yaptım.
Şimdi kahvemi içtim
Telefonum biraz şarj olsun
Oğlumu kuduz aşısına götüreceğim.
Dönüşte de market alış verişi yaparım.

Kefir, ceviz, badem, tava yoğurdu vs bitti yine.
Saatin pili bitmiş kaç gündür duvar saati olmadan salonda oturulmuyor.Sürekli bir bakma ihtiyacı.

Açlık şekerim iyi çıktı şükür 77.

Dünden yemeğim de var rahatım.

İstanbula eve geldik. Evin halini anlatamam. Evet bittiginde cok guzel olucak ama nasil temizlenicek..bildiginiz kaba insaat var kapisi kapali odalar bile inanilmaz toz olmus. Tum evin tekrar yikanmasi lazim. Bittiginde 7. Ay bitio olucak. Aklimi kaciracak gbi oldum smdi sakjnlesmeye calisiyorum..

Kuduz aşısından döndük yeni
AVM ye uğruycaz
Yarım litre su içtim hemen wc ihtiyacı
Trafik vardı baya navigasyon da yeşil yol açık gösteriyor otobanın ortasında trafik var öğlen saati istanbul şaka gibi.

Lolonsu soracaktım bende keşke ikimizin kinin cinsiyeti aynı olsaydı bilir alırdık ürünleri hangisi kötü çikti iyi çıktı haber ederdik.

Petrol kokusu boya kokusu varmı g

Lolonsu soracaktım bende keşke ikimizin kinin cinsiyeti aynı olsaydı bilir alırdık ürünleri hangisi kötü çikti iyi çıktı haber ederdik.

Petrol kokusu boya kokusu varmı g
İkili ikiliydi pijamalar etiketleri de %100 pamuk ikilinin 1 tanesinin kumaşı sert geldi ama öyle kötü değil kedili olan her yeri ama diğerleri çok yumos yumosti

Eve geldim.
Market alışverişi yaptım epey.
Onları yerleştirdim.
Yemeği hazırladım, yedik.
Dinleniyorum ✌
Üç parça kargo geldi.
Bebek ürünleri yavaş yavaş geliyor.

Bebek eşyaları
1 aspiratör
2 li avent emzik
2 lı 260 ml avent biberon
Braun ateş ölçer
Şeker delme iğnesi makineye
Mustela 123
1 numara biberon başlığı avent
Kolik biberon aparatı avent
Alt açma.
Bunlar gelenler aldıklarım

Bugün de göğüs kalkanı avent aldık.

Birazdan da ikea dan tabak alıcam kargo ile.
Mağazada bulamadım stok beklemiycem inşallah yolda kırılmaz
Balık yağım bitti imom omega onu alıcam.

Daha iyi. Ben kendim yaptigim icin normal sutten yapiorum ama altinkilic aldigimda laktozsuz aliyodum
Geçen a101 in altınkılıç ekşi çıktı iade ettim ondan beri altınkılıç a elim gitmiyor.
Şokta wın puan var laktozsuz kefirde 24.5 a geldi tanesi. Zaten içim sade içiyordum içim laktozsuz aldım tadı güzeldir inşallah

İcim de guzel ama altinkilic en iyisi kefirin. Baya kaliteli onunki. A101 elektrik tasarrufu icin reyonlarin elektrigini kapatiyor bazi yerlerde. Oyuzden eksimistir. Ben migrostan aliyorum sdece oyuzden o tarz urunleri bir de sakuyerim var oradan. Guvenemiyoeum baska yerlere

Başka marka bir market var en kötü ordan bir daha şans veririm

Başka marka bir market var en kötü ordan bir daha şans veririm
Bak cok begeniceksin. Ama sana tavsiyem konu komsu birinden kefir bul. Ben buldum valla. Halamda varmis. Dusun okdr bi haberdim hikya kefir yazinca once hazir aldim sonra da buldum. Dunyanin da en kolay seyi pit pir yapiosun 2dk. Taze taze iciosun

Günaydınlar şekerler nasılsınız ben geldim özlediniz mi beni ben özledim sizi
Sabah sekizde ve dokuzda uyandım, dokuzda eşimi işe yolculadım küçük oğlumla uyandı oda sonra bizim yatakta bayaaa uzun Bi keyif yaptık yarı uyur vaziyette, en son sıkıldı TV izlemek istedi o gitti ben biraz daha yattım, sonra büyük oğlum kalktı ikisi birden yanıma girdi birazda öyle keyif yaptık kalktık... Küçük oğluma gevrek verdim büyük ve ben hemen yiyemiyoruz kahvaltı hamilelik bile değiştiremedi bunu bende
Bi kahve içtim şimdi yatakları toplayıp kahvaltıya girişeceğim. Canım hiç birşey istemiyor ama mecbur işte açız

Bak cok begeniceksin. Ama sana tavsiyem konu komsu birinden kefir bul. Ben buldum valla. Halamda varmis. Dusun okdr bi haberdim hikya kefir yazinca once hazir aldim sonra da buldum. Dunyanin da en kolay seyi pit pir yapiosun 2dk. Taze taze iciosun
Nasıl yapıyorsun kefiriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…