Bana degil bu sodu heralde? Petrolu?Lolonsu soracaktım bende keşke ikimizin kinin cinsiyeti aynı olsaydı bilir alırdık ürünleri hangisi kötü çikti iyi çıktı haber ederdik.
Petrol kokusu boya kokusu varmı g
İkili ikiliydi pijamalar etiketleri de %100 pamuk ikilinin 1 tanesinin kumaşı sert geldi ama öyle kötü değil kedili olan her yeri ama diğerleri çok yumos yumostiLolonsu soracaktım bende keşke ikimizin kinin cinsiyeti aynı olsaydı bilir alırdık ürünleri hangisi kötü çikti iyi çıktı haber ederdik.
Petrol kokusu boya kokusu varmı g
Ne aldınEve geldim.
Market alışverişi yaptım epey.
Onları yerleştirdim.
Yemeği hazırladım, yedik.
Dinleniyorum ✌
Üç parça kargo geldi.
Bebek ürünleri yavaş yavaş geliyor.
Bebek eşyalarıNe aldın
Daha iyi. Ben kendim yaptigim icin normal sutten yapiorum ama altinkilic aldigimda laktozsuz aliyodumGamze kefiri laktozsuz aldım farkeder mi?
Geçen a101 in altınkılıç ekşi çıktı iade ettim ondan beri altınkılıç a elim gitmiyor.Daha iyi. Ben kendim yaptigim icin normal sutten yapiorum ama altinkilic aldigimda laktozsuz aliyodum
İcim de guzel ama altinkilic en iyisi kefirin. Baya kaliteli onunki. A101 elektrik tasarrufu icin reyonlarin elektrigini kapatiyor bazi yerlerde. Oyuzden eksimistir. Ben migrostan aliyorum sdece oyuzden o tarz urunleri bir de sakuyerim var oradan. Guvenemiyoeum baska yerlereGeçen a101 in altınkılıç ekşi çıktı iade ettim ondan beri altınkılıç a elim gitmiyor.
Şokta wın puan var laktozsuz kefirde 24.5 a geldi tanesi. Zaten içim sade içiyordum içim laktozsuz aldım tadı güzeldir inşallah
Başka marka bir market var en kötü ordan bir daha şans veririmİcim de guzel ama altinkilic en iyisi kefirin. Baya kaliteli onunki. A101 elektrik tasarrufu icin reyonlarin elektrigini kapatiyor bazi yerlerde. Oyuzden eksimistir. Ben migrostan aliyorum sdece oyuzden o tarz urunleri bir de sakuyerim var oradan. Guvenemiyoeum baska yerlere
Bak cok begeniceksin. Ama sana tavsiyem konu komsu birinden kefir bul. Ben buldum valla. Halamda varmis. Dusun okdr bi haberdim hikya kefir yazinca once hazir aldim sonra da buldum. Dunyanin da en kolay seyi pit pir yapiosun 2dk. Taze taze iciosunBaşka marka bir market var en kötü ordan bir daha şans veririm
Nasıl yapıyorsun kefiriiiBak cok begeniceksin. Ama sana tavsiyem konu komsu birinden kefir bul. Ben buldum valla. Halamda varmis. Dusun okdr bi haberdim hikya kefir yazinca once hazir aldim sonra da buldum. Dunyanin da en kolay seyi pit pir yapiosun 2dk. Taze taze iciosun