Maşallah canımBugün ne yaptım
Aşure yaptık komşulan yedik
Eve geldik yemek yaptım
Türlü Pilav Salata yoğurt
Sonra 1.torba biber aldım dolmalık astım patlıcan astım
Domates serdim kuruması için
Semiz otu topladım doğrayacam
Çiçeklersulandı çay demledim
Sebze dolaba yerleştirdim
Ne güzel kv yapıyorsa hiç uğraşmaMaşallah canımne güzel kışlık hazırlıklar yapmışsın.
Benim kV de yaptı sağolsun bana da verecek biber patlıcan kurusu dolmalık.
İstanbul da ben kurutamam zaten.
Afiyet olsun şimdiden sağlıkla huzurla yiyin.
Menüde nefis.
Ben aşure yapmıycam gibi yapsam çok yerim ya da yemek isterim gibi bilmiyorum kafam karışık.
Ya benimki psikolojik bence.Hello helloo
Sudem in aksine bidaha uyuyamicam nasil olsa diyip kendimi uyuturuyorum da uyutuyorum. Su saat oldu daha giyinmedim bilesu ictm sdece. Gelicem ins kendime..
S Seray94 yavrum yazdiklarini ne yazilir bilemedim ben. Sen cidden asiri iyi birisin.. guzel kalbin var.. senin yerinde olan cogu insan bu sorumlulugu alamaz almak istemez.. ya da senin gibi gonulden uzulmez.. Allh yolunu bahtini acik etsin senin.. ayagina tas degmesin.. merhamet bu devirde olan bi duygu degil…
Ahh Seray'ım gözlerim doldu okurken.
Allah yardım etsin inşallah.
Yine çocuklar şanslı senin gibi vicdan merhamet sahibi bir anneleri daha var.
Allah rızkınızın bereketini arttırsın.
Tedaviye mi başladı o yüzden mi almışlar çocukları?
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Allah razı olsun dualarınız için sağolun kızlarHello helloo
Sudem in aksine bidaha uyuyamicam nasil olsa diyip kendimi uyuturuyorum da uyutuyorum. Su saat oldu daha giyinmedim bilesu ictm sdece. Gelicem ins kendime..
S Seray94 yavrum yazdiklarini ne yazilir bilemedim ben. Sen cidden asiri iyi birisin.. guzel kalbin var.. senin yerinde olan cogu insan bu sorumlulugu alamaz almak istemez.. ya da senin gibi gonulden uzulmez.. Allh yolunu bahtini acik etsin senin.. ayagina tas degmesin.. merhamet bu devirde olan bi duygu degil…
Tümayım öyle güzel anlatmışsın ki okurken hep gözlerim doluyor.Allah razı olsun dualarınız için sağolun kızlar
Bugün daha iyiyim dün ablamla annem geldi annem kaldı kızlarda kaldı çok iyi geldiler bana bize...
Allah bir sınav vermiyor ki ömür boyu Bi sürü veriyor...
Hayat planımızı çizdik çocukların ananesiyle irtibatta eşim aksilik olmazsa pazartesi inşallah alacağız çocukları ağustosun 4-5 gibi çocukların ananesi gelecek küçük olan bizimle kalacak temelli vermeyeceğiz ne annesine ne ananesine artık büyük olan ananesiyle yaşamaya başlayacak... Şu güne kadar o kadar çok uğraştık ki iki kardeş ayrılmasın annelerinden mahrum kalmasın diye.. O kadar çok şey yaşadık ki ama yeter artık çocukların ordan oraya savrulması yetti Bi düzen Bi hayatları başka türlü olmayacak anaları ana değil... Gönlüm istiyor ki ikisinide alayım ama daha önce denedim baş edemedim şimdi bide bebek olacak hepten üşütürüm kafayı... Küçük olan bana daha kolay uyum sağlıyor daha rahat eğitim alıyor ama büyük olan öyle değil çok hırçın çok hareketli mümkün değil söz dinlemiyor eğitim alamıyor... Ama ananesiyle öyle değilmiş dün konuşmuş eşim biz teke tekken çok iyiyiz onunla demiş... Şu süreçten sonra bide dava açacağız velayet davası ki sonrasında anneleri Bi maraz çıkarmaya kalkmasın.. Hasetlenir çocuklarımı çaldılar der polise bile gider herşeyi bekliyoruz ondan artık...
Bendeki bilgiler şimdilik bu kadar kızlar..
Allah bir yol çizdi ne çizdiyse ne verecekse baş üstüne ne yapalım kızlar kabul etmeyip annelerinin yaptığını yapamam evet öz anneleri değilim ama telefonda bile güvenip anne gel beni al diye ağlayan bir bebeğe kayıtsız kalamam...
Belli yine çok zorlanacağım belki çok zor zamanlardan geçeceğim ama inanıyorum ki önce Allah sonra eşim çokça yardımcı olacak ve herşey düzene girecek... Çok korkuyordum nasıl olur nasıl yaparım diye bu korku çocukların verildiğini öğrendiğimde birden geçti öyle bir güç geldi ki içime dedim yaparsın Tümay öyle veya böyle zaman geçecek büyüyecekler ve herşey o zaman güzel olacak... Yarın haber veririm ne olup bittiğini ..
İnsallah hepiniz icin en en hayirlisi olur… kolay degil 3 büyük cocuk 1 bebege ayni anda bakmak herkes fedakarlik ediyor etmek zorunda kaliyor buyuk cocugunda nasibinde bu varmis.. belki ileri de daha da degisir hersey kim bilir.. ama kesin bosey varki herkes dogurmamali. Herkesin cocugu olmamali.. olan cocuklara oluyor ondan sonra.. iyili sen varsin sen de onlarin sansisin..Allah razı olsun dualarınız için sağolun kızlar
Bugün daha iyiyim dün ablamla annem geldi annem kaldı kızlarda kaldı çok iyi geldiler bana bize...
Allah bir sınav vermiyor ki ömür boyu Bi sürü veriyor...
Hayat planımızı çizdik çocukların ananesiyle irtibatta eşim aksilik olmazsa pazartesi inşallah alacağız çocukları ağustosun 4-5 gibi çocukların ananesi gelecek küçük olan bizimle kalacak temelli vermeyeceğiz ne annesine ne ananesine artık büyük olan ananesiyle yaşamaya başlayacak... Şu güne kadar o kadar çok uğraştık ki iki kardeş ayrılmasın annelerinden mahrum kalmasın diye.. O kadar çok şey yaşadık ki ama yeter artık çocukların ordan oraya savrulması yetti Bi düzen Bi hayatları başka türlü olmayacak anaları ana değil... Gönlüm istiyor ki ikisinide alayım ama daha önce denedim baş edemedim şimdi bide bebek olacak hepten üşütürüm kafayı... Küçük olan bana daha kolay uyum sağlıyor daha rahat eğitim alıyor ama büyük olan öyle değil çok hırçın çok hareketli mümkün değil söz dinlemiyor eğitim alamıyor... Ama ananesiyle öyle değilmiş dün konuşmuş eşim biz teke tekken çok iyiyiz onunla demiş... Şu süreçten sonra bide dava açacağız velayet davası ki sonrasında anneleri Bi maraz çıkarmaya kalkmasın.. Hasetlenir çocuklarımı çaldılar der polise bile gider herşeyi bekliyoruz ondan artık...
Bendeki bilgiler şimdilik bu kadar kızlar..
Allah bir yol çizdi ne çizdiyse ne verecekse baş üstüne ne yapalım kızlar kabul etmeyip annelerinin yaptığını yapamam evet öz anneleri değilim ama telefonda bile güvenip anne gel beni al diye ağlayan bir bebeğe kayıtsız kalamam...
Belli yine çok zorlanacağım belki çok zor zamanlardan geçeceğim ama inanıyorum ki önce Allah sonra eşim çokça yardımcı olacak ve herşey düzene girecek... Çok korkuyordum nasıl olur nasıl yaparım diye bu korku çocukların verildiğini öğrendiğimde birden geçti öyle bir güç geldi ki içime dedim yaparsın Tümay öyle veya böyle zaman geçecek büyüyecekler ve herşey o zaman güzel olacak... Yarın haber veririm ne olup bittiğini ..
Ay ben ole habire ust degisititirim. Gunduz ayri aksam usuyunce ayri yatakta ayri.. esim dalga gecer bugun kacinci kiyafetin dieYa benimki psikolojik bence.
Bebek aç kaldı gibi düşünüyorum kıyamıyorum tosbaya .
Psikolojik diyet olunca halbuki benden alır besini sorun yok ama işte gelde bana anlat.
Ne giyinmesi kız şort atlet yatıp şort atlet geziyom valla. Geceye ayrı pijama gündüze ayrı ev kıyafeti giyecek kadar çalışkan değilim tembelim ben
Bu arada benimki sağ tarafa totosunu dayıyor sanırım genelde orda yakalıyorum.
Seninki nerde takılıyor?
Bugün daha ittirip kaktırmaya başlamadı hemen telaş başladı bende.Geldi şimdi sırt üstü uzanıyorum ya.
Ya benim karnım çok şişti bir anda kocaman oldu . Bence sezeryan dikişi varya ondan herhalde karnım yukarda top gibi. Çatlamam inşallah . Haftalar ilerledikçe gerginliği de artıyor.Ay ben ole habire ust degisititirim. Gunduz ayri aksam usuyunce ayri yatakta ayri.. esim dalga gecer bugun kacinci kiyafetin die
Ben anlamiyorum ole sag sol senin gibi:) bitek arada acaip bi mesaneye baski oluyo ozmn dioeum bu ya donuyo ya geriniyo bisi oluo die. Onun disinda hicbisey anlamiorum
Hamile bi kedim var onunla yatiyoruz karsiliklikitap okucam smdi hicbisi yaptgm yokEki Görüntüle 3279348
Suan tam sirtustu uzaniyorum. Bence tam ortalamis bu kiz. Hic anlamiyorum. Tek bildigim dontorun soledigi kafasi asagidaydi detaylidaYa benim karnım çok şişti bir anda kocaman oldu . Bence sezeryan dikişi varya ondan herhalde karnım yukarda top gibi. Çatlamam inşallah . Haftalar ilerledikçe gerginliği de artıyor.
Kız düz sırt üstü uzanırken sağ tarafa poposunu mu dayıyor dönüyor mu bir şey oluyor ora geriliyor.
Genelde sağda solda pek olmadı.
Geçen uykudan uyandırdı beni dedim ya. Ben de acıktı diye düşünüyorumsanmıyorum ama kendim acıktığım için işte bahanem oluyor
Sırt üstü uzan dene bakalım ne tarafa gelecek.
Aynen 5.ayda bu kadar göbek çıkıyor muydu unutmuşum her şeyi.Suan tam sirtustu uzaniyorum. Bence tam ortalamis bu kiz. Hic anlamiyorum. Tek bildigim dontorun soledigi kafasi asagidaydi detaylida
30. Haftadan sonra bebek icin erken kalkip kahvalti etmemiz gerekiyor daha var yani. Bunu ozellikle sordum malum gec kalkiyorum die suan bizden takilio
Bir de bebisler gobek deliginin orayami ustune mi ne gelmisler oyuzden artk gobek cikti. Baya hamile gobegi oldu bnmde ole
Krem sur bol bol da catlama ben gunde 1 kez bulaniyorum yetiyor 1 kere simdilik. Ama ilerlediginde nolur bilmiyorum
Yok ya catlamayiz nie catlayalim guzel guzel surunce kremleri. Bende gunes kremi suruyorum ama acaip bronzlastim kapkara oldum yuzmektenAynen 5.ayda bu kadar göbek çıkıyor muydu unutmuşum her şeyi.
Kilo vs hikaye karın büyüyor her türlü.
Benimki de muayenede kafası aşağıda idi ama gün içinde zaten sürekli dönmüyor mu bu bebeler off ya onlara da yazık ya gariplerim minnacık yerde gün tamamlıyorlar. Aman tabiki zamanında tamamlayıp sağlıkla gelsinler.
Bu ara kendimi çok ihmal ettim ya. Güneş kremi de üşeniyorum. Dışarı çıkarken bile iki gün sürmedim. Evde zaten sürmüyorum. Karın çatlağım eskiden yoktu. Ama daha önümüzde 5 ay daha var çatlamamak mucize olur galiba.