Bugün ne yaptım?

Bu ne sicak yahu🤦🏽‍♀️ bayilicam ev 29.7 oldu klima bile ise yaramadi filan🤦🏽‍♀️yrn 10 derece dusucekmis

Canım bugün müzik dinlemek istedi
Mutfakta tv de açtım hep
Klip izliyorum şimdi
Yeğenimle kaynattık biraz

m
Benim toto terliyor biraz 🤣uykum geldi valla
ay benim heryerim terliyo sudem. Zorla aksama 1-2 sey yaptm. Ama cidden zorla. Yaptigimda biber yogurtlusu ve borek. Bu yani. Smdi asagi inicem. Yanaklarin kipkirmizi esim dioki suya gir banyo yao bisi yap kipkirimizisin ii gorunmuosun. Suan 8/9 aylik olanlara Allah sabir versin. Bu ne ya

m

ay benim heryerim terliyo sudem. Zorla aksama 1-2 sey yaptm. Ama cidden zorla. Yaptigimda biber yogurtlusu ve borek. Bu yani. Smdi asagi inicem. Yanaklarin kipkirmizi esim dioki suya gir banyo yao bisi yap kipkirimizisin ii gorunmuosun. Suan 8/9 aylik olanlara Allah sabir versin. Bu ne ya
Balım 🍯dün valla yolda yürürken zorlandım bizim bura hep yokuş zaten dedim ben Eylül'de ile nasıl gıdecem okul 1 km yürüyerek 10 dakika arabayla gitmeye çalışsam trafik var 30 dk sürer stres okul bahçesinde arabayı mahvediyorlar park yeri sıkıntı.

Biber yorğurtlusu tarifi at üstüme.
Kuru kıl biber var hiç yapmadım kV tarifi verdi ama daha cesaret edip yapmadım

Balım 🍯dün valla yolda yürürken zorlandım bizim bura hep yokuş zaten dedim ben Eylül'de ile nasıl gıdecem okul 1 km yürüyerek 10 dakika arabayla gitmeye çalışsam trafik var 30 dk sürer stres okul bahçesinde arabayı mahvediyorlar park yeri sıkıntı.

Biber yorğurtlusu tarifi at üstüme.
Kuru kıl biber var hiç yapmadım kV tarifi verdi ama daha cesaret edip yapmadım
Dur daha eylule var sıkma canini… hem bu sicaklar surmez diye dusunuyorum. Bi formul bulursun esin birakir belk ifln.
Ya biber yogrtlusu cok basit dolmalik biberleri (ama minik sec ki twsecik olsun kart olmasin) kup kup doğruyorum tuz karabiber zeytinyag 2-3 kasik. Eskiden tavada yapiodum simdi airfryerda. Dolaba koyuyorum sogudugunda yogrt sarimsak ile katistiriyorum. Mis gibi sebze az kalori cok fayda vs
Sen ben yerken yaninda nohut mercimek bisi gerekio ama protein icin. Yoksa eksik kaliyomus.

Dur daha eylule var sıkma canini… hem bu sicaklar surmez diye dusunuyorum. Bi formul bulursun esin birakir belk ifln.
Ya biber yogrtlusu cok basit dolmalik biberleri (ama minik sec ki twsecik olsun kart olmasin) kup kup doğruyorum tuz karabiber zeytinyag 2-3 kasik. Eskiden tavada yapiodum simdi airfryerda. Dolaba koyuyorum sogudugunda yogrt sarimsak ile katistiriyorum. Mis gibi sebze az kalori cok fayda vs
Sen ben yerken yaninda nohut mercimek bisi gerekio ama protein icin. Yoksa eksik kaliyomus.
Hmm anladım.
Benimki kuru işte annem kaynat yumşasın sotele. Yoğurtla demişti.

Ben öğlen gidiyorum akşam geliyorum diyet olunca hantallaşmam belki.

Oğlan da büyüktü ya iki ay direk 32.haftaydı Eylül'de hiç işe başlamamıştım.
Öğlen yokuş aşağı tin tin giderim artık. Olmadı arabayı denerim bakıcam ikisine. Uzaktan gelenler hep arabayla geliyor zaten. Dediğim gibi aslında çok yakın bakıcaz artık. 😁

Hmm anladım.
Benimki kuru işte annem kaynat yumşasın sotele. Yoğurtla demişti.

Ben öğlen gidiyorum akşam geliyorum diyet olunca hantallaşmam belki.

Oğlan da büyüktü ya iki ay direk 32.haftaydı Eylül'de hiç işe başlamamıştım.
Öğlen yokuş aşağı tin tin giderim artık. Olmadı arabayı denerim bakıcam ikisine. Uzaktan gelenler hep arabayla geliyor zaten. Dediğim gibi aslında çok yakın bakıcaz artık. 😁
Sen kendini tartip olxup karar vericeksin simdiden germe kendini.
30tur yuzdum 15 setli yapip dinlene dinlene
Eve geldim barbunya yogurt yedim kocam bey bi er yofurtlusu borek yedi
Aksam yorgunkugu cokmeye basladi 🦋

Sen kendini tartip olxup karar vericeksin simdiden germe kendini.
30tur yuzdum 15 setli yapip dinlene dinlene
Eve geldim barbunya yogurt yedim kocam bey bi er yofurtlusu borek yedi
Aksam yorgunkugu cokmeye basladi 🦋
İyi üşenmiyosun ikinize ayrı ayrı yemek yapmaya maşallah.

Sarma sardım yeni bitti.
Dolaba koydum yarın pişireceğim inşallah
Çok az şö malzemesi arttı 3 -4 tane yeşil biber alsam onlarda aradan çıkar. Ya da soğan dolması filan yapsam bir daha buzluğa koymayım artanı.

Off uyku da bastırdı valla.
Ev yine oldu dandini.
Yarın oğlum futboldayken belki el atarım.
Hafta sonu misafir var eğer caymazsalar.

Mutfaktaki bulaşık deterjanı sünger vs koyduğum porselen bozulmuştu düzgün akmıyordu ya zor basıyordu tamir edeyim dedim hepten bozdum.
Neyse kocam beye sipariş verdim oğlumla dışarı çıkınca sabunluk almış. Fırçalıklı, süngerlikli çok bayılmadım istersen değiştir fişi filan var dedi dedim gerek yok eline sağlık hemen açıp kullandım. Beğenmediğimi hiç belli etmedim ama. Neyse market siparişim vardı eksiksiz almış. Buraya kadar sorun yok.
Gece muhabbet ederken miras vs konuları açıldı bunun çok zoruna gitti çok içerledi vs. Benim bir miktar miras satıldı birikim yaptık çok bozuldu.

X