Bugün ne yaptım?

Oğlumu aldım geldim.
Bu sefer erken geldiler şükür
Tv de açtım arkada çalışıyor öyle

Günaydın canlar

Sabah 10 da kalktım biraz dinlendim.
Sonra sağlıklı kahvaltı hazırladım yedim.
Tatlıyı kestiğim için muz bile acaip lezzetli geldi tadı damağımda kaldı resmen.

Gün planı henüz yapmadım.
Eşim tamir işleri ile uğraşacak.
Bende çamaşır vs onlarla ilgilenirim.

Buğday ıslattım.
Keşkek yapacağım bugün.
Hem dolaptan nohut ve et azalmış olur.
Hem de buğday artarsa çorba filan yaparım.

Sizde ne var menülerde?
Gün planları neler?
Bir de pazara gideceğim bugün.

Gunaydinnn. Bugun de yatak keyfini telefonla yaptim ama suan acliktan ölüyorum artik kalkmam lazim
Guzel haftasonu olsun ladies

Menu yok.is yok. Bgn yrn mangal. Bi salata yaparim oh mis yrn da manevi ablamlar gelicek belki camasir atarim bisiler gordum yikansin kurusun

Günaydın
2 tur kahve keyfi yapıldı bile
Kahvaltı yaptık.
Bir akrabaya geçmiş olsuna uğradık.
Kitabımı dün bitirdim. Bugün başka bir kitaba başlamıştım ona devam edeceğim.
Yemek makarna buğday çorbası humus
Güzel bir gün olsun

Güne baya erken başlanmış. Öğlen olmadan gezmeye bile gidilmiş.
İki kahve içecek zamanı nasıl oluşturdun?
Ikoş un chicken geçen yoğurtlu makarna paylaşmış aman da nasıl güzel gözüktü gözüme ağzımı sulandırdı
Menü çok iyi humus ö
çok çok zahmetli değil mi ya çok yapıp saklıyor musunuz?
Teyze hala yapan biri mi gönderiyor?
Hataylı arkadaşım nohutların kabuğunu tek tek soyardı bir de.
Siz de soyuyor musunuz?

Sabah 8de annemin kahve günü olduğu için gözümü kahveye açtım
Komşu hastaydı ona uğradık dönüşte yengem bize geçin kahve yapayım dedi. Öncesinde kahvaltı yapılmıştı.
Humusu toz alıyoruz biz kendimiz öğütmüyoruz. Öyle olunca yapımı pratik olur ama şu anki humusu aşçı dayım yapıp gönderdi o kendi öğütüyor nohutları

Offf Mikan ya sizin orda yaşamak vardı ne yerdik
Bizde böyle becerikli kimse yok ya

Ya sanki sicak sudan buzlu suya atinca mi biseyde kabuklar ayriliyomus ki ben bole seylerle tabiki ugrasmamama ole biliorm

Selaaaam kızlar ben geldim evimdeyim şükürler olsun az sonra özet geçeceğim size elhamdülillah iyiyim ben sizler nasılsınız

Slm kızlar
Bugün ne yaptım
Sabah uyandım kahvaltı yaptık
Evi süpürdüm sildim Tozlar alındı
Çiçekler sulandı biraz oturdum dizi izledim
Sonra yemek yaptım
Menü
Ciğer kavurması
Pilav
Salata soğuk kola
Bulaşık ları makinaya attım
Kakolu kurebiye
Tırtıl kurabiye ve poğaça yaptım
Birazdan yorgunluk kahvesi yapayım

Annem deyken telefonu kırdım biliyorsunuz o nedenle telefona bakmak sinir bozucuydu sık giremedim... Neyse annemde günlerim bazen sinir bozucu bazen güzel geçti neyseki kazasız belasız kimse kırılmadan döndüm eve tabi ben bazı bazı, bazı şeylere kırıldım ama geçti gitti..
Gelelim son üç günüme güzelliklerin özetini geçip kötü kısma en son gelmek istiyorum içimi boşaltmam birilerine anlatmam lazım yakınlarıma anlatamıyorum herşeye müdahil olsunlar istemiyorum o sebeple...
Çarşamba günü eve döndüm temizlik yapıldı akşamına da kamp için hazırlandık eşimle adan zeye herşeyi aldık iki valiz yaptık kocam bey akşam börek yaptı valla ilk kez yaptı ama müthiş oldu kocam bey bilmese de eli lezzetli maşallah ne yapsa güzel oluyor ( ben yapamıyorum o sebeple )
Ertesi sabah yani perşembe günü son hazırları yaptık saat 10 da vapurdaydık heybeli adasına gittik orda çok güzel bir plaj keşfetmiştik geçen sene büyük Bi tesis yapmışlar ormanlık alan piknik alanı ve çok çadır almasada çadır kurulan alanlar yapmışlar nasip olursa seneye de gelelim demiştik şükür nasip oldu tam aile yeri çünkü damsız bile almıyorlar kimseyi çalışanları da 10 numara...
Neyse saat 12 de oradaydık çadırı akşam beşten sonra kurdurdukları için direk plaja indik saat dört buçuğa kadar falan herşey harikaydı...
Saat sekize kadar olan kısım ise cehenneme düşmüş gibiydik anlatacağım.. Akşam sekizden sonra keyif yaptık yapabildiğimiz kadar şarkılar filmler güzeldi
Ertesi gün erkenden uyandık Bi güzel kahvaltımızı yaptık toparlanıp denize indik önceki günden daha güzel eğlendik elhamdülillah keyifliydik... Akşama kalmadık ama dört gibi baya yorulduk o sebeple toparlanıp dönmeye karar verdik... Akşam yedi gibi kartala vardık eve gitmeden önce yemekte yedik eve yok döndüm en önemlisi.
Eşime ufak bir iş geldi yoldayken eşim iki iş yapıyor reklam tabela işi asıl mesleği dışarıdan çalışıyor bağımsız... Eve geldik hazırlandık birlikte gittik motorla ( ilk defa trafiğe bu kadar uzun motorla çıktım hem korktum hemde çok güzeldi, )
İşi hallettik benim eski iş yerime yakın bir yerdi dönüşte oraya uğradık tanıdık müdür izinliydi yeni kızla tanıştım sohbet ettik baya bana diyor yeniden gel çalış,
Saat dokuz buçuğa doğru eskileri yad etmek için hep kahve içtiğimiz yerde kahve içtik iki senedir birlikte gitmemiştik oraya Bi tuhaf olduk
Sonra evimize döndük son kalan enerjimizle yemek hazırladık Bi yandan da bazı şeyleri yerleştirdik yemekten sonra resmen bayıldık
Bugünü ve sorunu başka yorumda anlatayım,

Maşallah sana yemek bile tamam olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…