- 11 Şubat 2016
- 3.930
- 18.192
Günaydın Sudemciğimmmm,
İyiyim çok şükür sıcaklarla boğuşuyorum. 12 gibi arkadaşımla buluşacağım. Akşama ne yaparım hiç bilmiyorum sıcakta mutfak hiç çekilmiyor Sen nasılsın bakalım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın Sudemciğimmmm,
Günaydın Sudemciğimmmm,
İyiyim çok şükür sıcaklarla boğuşuyorum. 12 gibi arkadaşımla buluşacağım. Akşama ne yaparım hiç bilmiyorum sıcakta mutfak hiç çekilmiyor Sen nasılsın bakalım?
Diğer sayfa dediğin neresi balım? Kalori hesabı yapmıyorum. Ama ciddi hırslandım Fotoğraflı olduğu için bildirimler kilo bilgilerimin hepsi mevcut. Bugün regl oldum ona rağmen eksi geldim. Çok mutluyum ki. Mutlu olduğum diğer konu spor yapınca reglimin düzenli olması.Ohh benim yerime de iki lafın belini kır. Varislerim ağrıyor onun dışında iyiyim.
Aslı günlük kaç kalori alıyorsun?
Verdiğin kiloyu diğer sayfaya yaz gruba seni de ekleyim. Ben sıkı diyetteyim.
Hatırlıyorsan önceki haftaları da yaz hatta.
Günaydın
Dün seni etiket yapmıştım.Diğer sayfa dediğin neresi balım? Kalori hesabı yapmıyorum. Ama ciddi hırslandım Fotoğraflı olduğu için bildirimler kilo bilgilerimin hepsi mevcut. Bugün regl oldum ona rağmen eksi geldim. Çok mutluyum ki. Mutlu olduğum diğer konu spor yapınca reglimin düzenli olması.
Ben kahvemi erken içtim bugün baş ağrısı yapıyor sonra içmezsem.Günaydın
Evdeyim bugün kitabımı bitirmeyi düşünüyorum. Ama önce yengem ve annemle kahve içeceğim
Annem türlü yapacak yanına soğuk buğday çorbası var ve de pilav.
Çocukları yıkarım akşama doğru. Akşam da yürüyüş yapıyoruz.
Canım kusura bakma hiç terketmedim. Hemen bakacağımDün seni etiket yapmıştım.
Diyet günlüklerinde
Kilomu koruyorum sayfası
Gunaydinnn gunlerdir erken kalkiyodum bugun offgun yaptim valla yeni uyandim cok mutluyum cocukken babam sorardi bal mi tatli uku mu tatli die uyku derdim… son zamanlarin tadini cikartiyorum:)
Bugün oğlan için erken kalktım ya bende aynı şeyi düşündüm uykusuz olunca uykumu tam alamayınca.Gunaydinnn gunlerdir erken kalkiyodum bugun offgun yaptim valla yeni uyandim cok mutluyum cocukken babam sorardi bal mi tatli uku mu tatli die uyku derdim… son zamanlarin tadini cikartiyorum:)
Bugun yemek olarak ismini bilmiorum ama karniyarigin bir veriyonu daha guzel gorunuyo sadece onu yapicam yanina salata. Denize gireririm onun disinda da keyif yaparim die planliorum
Yazarım tabi bizim yürüyüş kısa sürüyor mahalle turu yapıyoruz oğlumu gezsin diyeBen kahvemi erken içtim bugün baş ağrısı yapıyor sonra içmezsem.
Size afiyet olsun.
Akşam yürüyüşü çok güzel oluyor bu ara bende sık sık çıkıyorum.
Soğuk buğday çorbası da çok mantıklı güzel fikir oldu banada. İyi ki yazdın. Sen her gün ya bana menüyü. ☺
Lak lak yeter sizeYazarım tabi bizim yürüyüş kısa sürüyor mahalle turu yapıyoruz oğlumu gezsin diye
Selam canım evi süpürdüm sildim
MaşallahKızlar arabam muayeneden geçti.
Patlıcan en sevdiğim.Selam canım evi süpürdüm sildim
Tozlar alındı çamaşır yıkandı
Çarşıya gittik annemle çok sıcak babanın ilacını aldık şimdi abimlere geldik
Menüm
Türlü
Pilav
Salata
Cacık
Abimlerden markete gitcez çamaşır suyu
Alcam birde çerez hemen eve geçip yemek yapicam
Aynen canım hele bu yaz ayında sebze yemekleri güzel olur ağır yemekler yiyilmiyor birde soğuk çorbalarPatlıcan en sevdiğim.
Hele yaz günü mis gibi.
Bende de var iki tane közleyim de salata filan yapayım. ya da sote gibi bir şey ablam yapar
Bir an hayallerimi yıktın geçtin yaa patates diyince benim yerime de ye diyecektim senin yerine sevindim sonra yazınca enginar yoğurt hayaller ve hayatlar olduAy canim hic yemek yapmak istemedi. Dncjcj denize girdim sonra dus araogun. Sonra sondum esime ne yemek istiosun su su alternatifler. Uf patates kizart dddi abov dedim canima minnetannemle kocam beye airfryerda patates bana da enginar yogurt ve haslanmis nohut vardi protein die onu yerim uf yemek derdi yok missicakta hicbisey yapasim gelmedi
Ya ben sevmemBir an hayallerimi yıktın geçtin yaa patates diyince benim yerime de ye diyecektim senin yerine sevindim sonra yazınca enginar yoğurt hayaller ve hayatlar oldu
Bende patlıcan yeşil ve kırmızı biber közledim baharat sarımsak ekledim dolaba koydum dinlensin . Ya salataya çeviririm ya yoğurtlarım.