Bugün ne yaptım?

D d_g_g Mikan Mikan asliogretmen asliogretmen Ozgur87 Ozgur87 @Seray94 canlar nasılsınız gün planları menü planları neler?

Benim dünden sulu köfte ve basmati pilav var.
Halamla arabayı muayeneye götürcez birazdan.
Günaydın Sudemciğimmmm,
İyiyim çok şükür sıcaklarla boğuşuyorum. 12 gibi arkadaşımla buluşacağım. Akşama ne yaparım hiç bilmiyorum 🤭 sıcakta mutfak hiç çekilmiyor :cool: Sen nasılsın bakalım?:KK68:

Ohh benim yerime de iki lafın belini kır. :KK19:Varislerim ağrıyor onun dışında iyiyim.
Aslı günlük kaç kalori alıyorsun?
Verdiğin kiloyu diğer sayfaya yaz gruba seni de ekleyim. Ben sıkı diyetteyim.
Hatırlıyorsan önceki haftaları da yaz hatta. 💜
Günaydın Sudemciğimmmm,
İyiyim çok şükür sıcaklarla boğuşuyorum. 12 gibi arkadaşımla buluşacağım. Akşama ne yaparım hiç bilmiyorum 🤭 sıcakta mutfak hiç çekilmiyor :cool: Sen nasılsın bakalım?:KK68:

Ohh benim yerime de iki lafın belini kır. :KK19:Varislerim ağrıyor onun dışında iyiyim.
Aslı günlük kaç kalori alıyorsun?
Verdiğin kiloyu diğer sayfaya yaz gruba seni de ekleyim. Ben sıkı diyetteyim.
Hatırlıyorsan önceki haftaları da yaz hatta. 💜
Diğer sayfa dediğin neresi balım? Kalori hesabı yapmıyorum. Ama ciddi hırslandım :KK70: Fotoğraflı olduğu için bildirimler kilo bilgilerimin hepsi mevcut. Bugün regl oldum ona rağmen eksi geldim. Çok mutluyum ki. Mutlu olduğum diğer konu spor yapınca reglimin düzenli olması.

D d_g_g Mikan Mikan asliogretmen asliogretmen Ozgur87 Ozgur87 @Seray94 canlar nasılsınız gün planları menü planları neler?

Günaydın 🌞
Evdeyim bugün kitabımı bitirmeyi düşünüyorum. Ama önce yengem ve annemle kahve içeceğim😂

Annem türlü yapacak yanına soğuk buğday çorbası var ve de pilav.

Çocukları yıkarım akşama doğru. Akşam da yürüyüş yapıyoruz.

Diğer sayfa dediğin neresi balım? Kalori hesabı yapmıyorum. Ama ciddi hırslandım :KK70: Fotoğraflı olduğu için bildirimler kilo bilgilerimin hepsi mevcut. Bugün regl oldum ona rağmen eksi geldim. Çok mutluyum ki. Mutlu olduğum diğer konu spor yapınca reglimin düzenli olması.
Dün seni etiket yapmıştım.
Diyet günlüklerinde
Kilomu koruyorum sayfası

Günaydın 🌞
Evdeyim bugün kitabımı bitirmeyi düşünüyorum. Ama önce yengem ve annemle kahve içeceğim😂

Annem türlü yapacak yanına soğuk buğday çorbası var ve de pilav.

Çocukları yıkarım akşama doğru. Akşam da yürüyüş yapıyoruz.
Ben kahvemi erken içtim bugün baş ağrısı yapıyor sonra içmezsem.
Size afiyet olsun. :KK19: :KK50:
Akşam yürüyüşü çok güzel oluyor bu ara bende sık sık çıkıyorum.
Soğuk buğday çorbası da çok mantıklı güzel fikir oldu banada. İyi ki yazdın. Sen her gün ya bana menüyü. ☺😋

Gunaydinnn gunlerdir erken kalkiyodum bugun offgun yaptim valla yeni uyandim cok mutluyum💃🏻💃🏻 cocukken babam sorardi bal mi tatli uku mu tatli die uyku derdim… son zamanlarin tadini cikartiyorum:)
Bugun yemek olarak ismini bilmiorum ama karniyarigin bir veriyonu daha guzel gorunuyo sadece onu yapicam yanina salata. Denize gireririm onun disinda da keyif yaparim die planliorum 🦋

Gunaydinnn gunlerdir erken kalkiyodum bugun offgun yaptim valla yeni uyandim cok mutluyum💃🏻💃🏻 cocukken babam sorardi bal mi tatli uku mu tatli die uyku derdim… son zamanlarin tadini cikartiyorum:)
Bugun yemek olarak ismini bilmiorum ama karniyarigin bir veriyonu daha guzel gorunuyo sadece onu yapicam yanina salata. Denize gireririm onun disinda da keyif yaparim die planliorum 🦋
Bugün oğlan için erken kalktım ya bende aynı şeyi düşündüm uykusuz olunca uykumu tam alamayınca.
Son 5 ay sudem ne uyursan kar dedim. 😁
Ayy öyle bir güzel ablatmışsınki Gamze sanki ben senin yerine keyşf yaptım. 💜

Ben kahvemi erken içtim bugün baş ağrısı yapıyor sonra içmezsem.
Size afiyet olsun. :KK19: :KK50:
Akşam yürüyüşü çok güzel oluyor bu ara bende sık sık çıkıyorum.
Soğuk buğday çorbası da çok mantıklı güzel fikir oldu banada. İyi ki yazdın. Sen her gün ya bana menüyü. ☺😋
Yazarım tabi 😋 bizim yürüyüş kısa sürüyor mahalle turu yapıyoruz oğlumu gezsin diye 😂

Selam canım evi süpürdüm sildim
Tozlar alındı çamaşır yıkandı
Çarşıya gittik annemle çok sıcak babanın ilacını aldık şimdi abimlere geldik
Menüm
Türlü
Pilav
Salata
Cacık
Abimlerden markete gitcez çamaşır suyu
Alcam birde çerez hemen eve geçip yemek yapicam

Selam canım evi süpürdüm sildim
Tozlar alındı çamaşır yıkandı
Çarşıya gittik annemle çok sıcak babanın ilacını aldık şimdi abimlere geldik
Menüm
Türlü
Pilav
Salata
Cacık
Abimlerden markete gitcez çamaşır suyu
Alcam birde çerez hemen eve geçip yemek yapicam
Patlıcan🍆 en sevdiğim.
Hele yaz günü mis gibi.
Bende de var iki tane közleyim de salata filan yapayım. 😁ya da sote gibi bir şey ablam yapar 😋

Ay canim hic yemek yapmak istemedi. Dncjcj😂 denize girdim sonra dus araogun. Sonra sondum esime ne yemek istiosun su su alternatifler. Uf patates kizart dddi abov dedim canima minnet😂😂annemle kocam beye airfryerda patates bana da enginar yogurt ve haslanmis nohut vardi protein die onu yerim uf yemek derdi yok mis💃🏻💃🏻sicakta hicbisey yapasim gelmedi😂

Ay canim hic yemek yapmak istemedi. Dncjcj😂 denize girdim sonra dus araogun. Sonra sondum esime ne yemek istiosun su su alternatifler. Uf patates kizart dddi abov dedim canima minnet😂😂annemle kocam beye airfryerda patates bana da enginar yogurt ve haslanmis nohut vardi protein die onu yerim uf yemek derdi yok mis💃🏻💃🏻sicakta hicbisey yapasim gelmedi😂
Bir an hayallerimi yıktın geçtin yaa 🤣patates diyince benim yerime de ye diyecektim senin yerine sevindim 🤣sonra yazınca enginar yoğurt 😁hayaller ve hayatlar oldu 🤣

Bende patlıcan yeşil ve kırmızı biber közledim baharat sarımsak ekledim dolaba koydum dinlensin . Ya salataya çeviririm ya yoğurtlarım.

Bir an hayallerimi yıktın geçtin yaa 🤣patates diyince benim yerime de ye diyecektim senin yerine sevindim 🤣sonra yazınca enginar yoğurt 😁hayaller ve hayatlar oldu 🤣

Bende patlıcan yeşil ve kırmızı biber közledim baharat sarımsak ekledim dolaba koydum dinlensin . Ya salataya çeviririm ya yoğurtlarım.
Ya ben sevmem
Patates kizartmasi ondan hic aklim kalmadi😂 enginar kodte yaptim misler gibi😂

X