Bugün ne yaptım?

Nevresim havlu dolabını düzenledim. Ama sığmadı eşyalar içine tıkış tepiş oldu biraz.
Şimdi de çamaşır katlıyorum.
Makinem tamburuna sürtüp yeni aldığım çamaşırı yırtmış ona canım sıkıldı.
Gardrop ileri geri derken boya zamanı ayrıldı biraz eşim onu onarıyor. Evde matkap sesi.
Cuma eltimin kızları gezmeye gelecek sanırım bakalım kaç kişi gelecek. Bana kolay gelsin.

Ayağa kalkınca başım ağrımaya dönmeye başladı.
Kahve içmediğimi anladım.
Kahvemi içtim çikolatalı leblebi iyi geldi. ☕
Kahve makinem error vermeye başladı. Kırmızı ışığı yanıyor.
Kmsl Hnd Kmsl Hnd aynı makineden senin de vardı seninki de verdi mi kırmızı ışık hatası. Dün soğuk suyla kahve yapayım dedim. Ondan sonra error verdi. Bir ara yine soğuk suyla yapıyordum bol köpüklü olsun diye.
Bozulmaz inşallah🧿 elim ayağım olmuştu. Taşma derdi yok. Köpüğü vs ölçülü garantili. Tadına da alıştım. Bakalım hayırlısı.
Teflon tencereye patates koydum. Kumpir yapacağım. 🍠

Ayağa kalkınca başım ağrımaya dönmeye başladı.
Kahve içmediğimi anladım.
Kahvemi içtim çikolatalı leblebi iyi geldi. ☕
Kahve makinem error vermeye başladı. Kırmızı ışığı yanıyor.
Kmsl Hnd Kmsl Hnd aynı makineden senin de vardı seninki de verdi mi kırmızı ışık hatası. Dün soğuk suyla kahve yapayım dedim. Ondan sonra error verdi. Bir ara yine soğuk suyla yapıyordum bol köpüklü olsun diye.
Bozulmaz inşallah🧿 elim ayağım olmuştu. Taşma derdi yok. Köpüğü vs ölçülü garantili. Tadına da alıştım. Bakalım hayırlısı.
Teflon tencereye patates koydum. Kumpir yapacağım. 🍠
Canım bilmiyorum ki neden öyle oldu benimkinde herhangi bir sıkıntı olmadı bugüne kadar 3 yıl olmuştur alalı

Canım bilmiyorum ki neden öyle oldu benimkinde herhangi bir sıkıntı olmadı bugüne kadar 3 yıl olmuştur alalı
Her gün çalışıyor benim. Belki kahve buharı tıkamıştır içini detaylı temizlemedim. Sen iç dış neyle temizliyosun?
Eşyaları taşıdın mı İstanbul'a?

Her gün çalışıyor benim. Belki kahve buharı tıkamıştır içini detaylı temizlemedim. Sen iç dış neyle temizliyosun?
Eşyaları taşıdın mı İstanbul'a?
Canım benimde günde 2. 3 çalışır normal nemli bezle siliyorum ben

Seneye taşınacağız 😍

Teflon tencerede patates közleyip kumpir yaptım aynı oldu tadı miss 😋
Kesinlikle tavsiye ederim. 😁

Bakayım bir konusuna filan. Dram galiba. Bu ara ful aksiyon izledim.
Evet balım dram.
Selam canlar 🌸

Halam köy ekmeği getirmiş iki tane kocaman.
Buzluğu kapladı resmen.
Artık eşime ince ince doğrattım kahvaltıya tost yaptım.
İlaçlarımı içtim.
Şarjim bitiyor. Şarja takarım şimdi.
Afiyet olsunnn.

Teflonda nasil kozledin?
En küçük gözde ama açık ayarda.
Kapaklı tencerede.
Ağzı kapalı her 15 dakikada çevirdim.
1 saat -1 saat 15 dk arası pişirdim.
Nefis oldu. 😋
Haşlama üsülü yapıyordum eskiden yumuşak sulu oluyordu bu bildiğin köz oldu.
İstersen büyük göz kısık ayar dene.
İlk kez yaptım bayıldık. 😋

Kapaklı tencerede.
Nefis oldu. 😋
Aa cok ilginc ya hic aklima gelmezdi. Ben eskiden firinda yapiodum biara ocakta kozlenirmi dedim bi aparwt aldim heryer batti sonra airfryera gectim ama hic tencere aklima gelmedi

Aa cok ilginc ya hic aklima gelmezdi. Ben eskiden firinda yapiodum biara ocakta kozlenirmi dedim bi aparwt aldim heryer batti sonra airfryera gectim ama hic tencere aklima gelmedi
Bana da yemek sayfasında bir arkadaş söyledi sağolsun.
tugcekb tugcekb 🌸
Ben de fırında çok uzun sürüyor diye üşeniyordum. Köz katil bende de var ama kapak olmadığı için hava aldığı için içi iyi pişer mı hiç denemedim.
Mikrodalgam bozuldu zaten deneme şansım yok.
Airfry almadım zaten. Onda olur olmaz bilmiyorum. 😁onda nasıl oluyor kaç dakikada közleniyor büyük kumpir patatesi? Tadı aynı kız patates oluyor mu?

Kapaklı tencerede.
Nefis oldu. 😋
Begenmenize cok sevindim afiyet olsun🌸😍

Ayy bütün gün adını andım 🤣ne kadar teşekkür etsek az😁has bir boğa burcu olarak lezzetli yemek yiyince mutlu yemeyince mutsuz gezen bir tipim o derece 😁🤣
Cok mutlu oldum🙈 kumpir gercekten disarda anlamsiz pahali geliyor bana esim bazen avmde gezerken kumpir yiyelim mi der ben sana daha guzelini yaparim derim😄

Cok mutlu oldum🙈 kumpir gercekten disarda anlamsiz pahali geliyor bana esim bazen avmde gezerken kumpir yiyelim mi der ben sana daha guzelini yaparim derim😄
Ayy ben şu an fiyatlara da hiç hakim değilim. En son oğlumla yemiştik. O da kaşarı tuzu tereyağı bol değildi aynen AVM de. Biz bol bol alıştık evde. Resmen sünüyor bazen 😁
Bir de ben dışardan sosis vs yemiyorum. O mezelerin çoğunu ekletmiyorum bile .😁

Ben sade severim cok karistirmam genelde zeytin, misir, kornison tursusu koyarim ustune de bol ketcap icine bol kasar bol tereyagi
Yeşil zeytin çeşitleri, siyah zeytin, mısır, cacık yaptım. Kahvaltılık sosum vardı. Sosis yerine oğluma sucuk kızarttım. Protein olsun diye kendime kıyma ısıttım. Mezeler bunlardı. Üşenmesem turşu ve kısır da yapardım da bu seferlik böyle oldu. 😁

Ayy ben şu an fiyatlara sa hiç hakim değilim. En son oğlumla yemiştik. O da kaşarı tuzu tereyağı bol değildi aynen AVM de. Biz bol bol alıştık evde. Resmen sünüyor bazen 😁
Bir de ben dışardan sosis vs yemiyorum. O mezelerin çoğunu ekletmiyorum bile .😁
Sosis ben de yemem eve hic girmez bizim. Ay ben cimri miyim acaba pizzayi da kendim yaparim cok nadir disarda yeriz🙈 2 tepsi yaparim biri sucuklu karisik biri pastirmali. Evde yapabildigim seyleri disarda yemeyi pek sevmiyorum☺️

X