Bugün ne yaptım?

Sudem e yazdıkların konusunda çok haklısın ..
Benim biraz moralim biraz sinirim bozuk o yüzden uyuyamıyorum bir saat döndüm yatakta kalktım aldım telefonu ..
Siz sormadan söyleyeyim iki gün oldu aslında ama bugün daha beter oldum öğrendiğim şeyle eşimin çocuklarının annesi bağımlı olmuş en beter uyuşturucuya kahroldum yattım dua okudum okudum ağladım şimdide uyuyamıyorum
Haydaaa
Ay ne yazicam bilemedim… Allah kimsenin basina vermsin iyi insanlarla karsilastirsin ne diyim…
Cok zor. Amateme yatirilmasi lazim ama kendi istemesi lazim
Cok zor… cocuklara da zor.. ama sen dusunme bunu bak hamilesin kuzucum..

Ya ben kendi anneme bile uzun süre tahammül edemiyorum. Mecburiyet vs o ayrı . Ama evlilik, çocuk zaten ilişkiyi yıpratıyor bir de aile büyüğü hepten köküne dinamit döşemek yani.
Bende bende.. kv ile zaten görüşmüyorum bile ama şuan annemdeyim ya bazı zamanlar diken üstünde gibiyim evimi özledim

Sudem e yazdıkların konusunda çok haklısın ..
Benim biraz moralim biraz sinirim bozuk o yüzden uyuyamıyorum bir saat döndüm yatakta kalktım aldım telefonu ..
Siz sormadan söyleyeyim iki gün oldu aslında ama bugün daha beter oldum öğrendiğim şeyle eşimin çocuklarının annesi bağımlı olmuş en beter uyuşturucuya kahroldum yattım dua okudum okudum ağladım şimdide uyuyamıyorum
Off ya çok üzücü.
Eee nolacak şimdi. 🥺😞
Tedaviyi kabul edecek mi?
Çocuklar kaç yaşında kimin yanında kalıyor?

Ya ben kendi anneme bile uzun süre tahammül edemiyorum. Mecburiyet vs o ayrı . Ama evlilik, çocuk zaten ilişkiyi yıpratıyor bir de aile büyüğü hepten köküne dinamit döşemek yani.
Ya birak ben 26 yasinda olucam kicinda donu olmayan sevgili bana bunu dicek. Nasil terkettigimi bile anlamaz vallahi. Arkama donup bakmam. Btw bnm annemde yalniz yasio yakinimda hemen karsi sitemde elim uzerinde okey ama herkes evini bilicek yahu ne munasebet

Ya birak ben 26 yasinda olucam kicinda donu olmayan sevgili bana bunu dicek. Nasil terkettigimi bile anlamaz vallahi. Arkama donup bakmam. Btw bnm annemde yalniz yasio yakinimda hemen karsi sitemde elim uzerinde okey ama herkes evini bilicek yahu ne munasebet
Çocuk çok yakışıklı filan herhalde. Bu kadar büyülenip kör olduğuna göre. Ya da kendine değer vermiyor. Değişik ya toz pembe bakmak için de hakkat 25 yaş biraz uygun değil. İnsan o yaşta biraz aklı başında olur. Çevresi olur. Bilinçli olur.

Bende bende.. kv ile zaten görüşmüyorum bile ama şuan annemdeyim ya bazı zamanlar diken üstünde gibiyim evimi özledim
Cok normal. Ben annemde kalamam okdr mesela darlanirim. Smdi yazlikta beraber olucaz annem kv fln ama herkes evinde ortak alan bahce acik hava. Anca ole

Çocuk çok yakışıklı filan herhalde. Bu kadar büyülenip kör olduğuna göre. Ya da kendine değer vermiyor. Değişik ya toz pembe bakmak için de hakkat 25 yaş biraz uygun değil. İnsan o yaşta biraz aklı başında olur. Çevresi olur. Bilinçli olur.
Yok be belli yarim akilli🤦🏽‍♀️aptal asik.

Haydaaa
Ay ne yazicam bilemedim… Allah kimsenin basina vermsin iyi insanlarla karsilastirsin ne diyim…
Cok zor. Amateme yatirilmasi lazim ama kendi istemesi lazim
Cok zor… cocuklara da zor.. ama sen dusunme bunu bak hamilesin kuzucum..

Off ya çok üzücü.
Eee nolacak şimdi. 🥺😞
Tedaviyi kabul edecek mi?
Çocuklar kaç yaşında kimin yanında kalıyor?
İşin kötüsü zaten çocuklarıda peşinde sürüklüyor işin gerçekleri bi kaç gün önce kalacak yerim yok bi süre sana geleyim mi diye kayınvalideme gitmesiyle ortaya çıktı
Kısa bi süre önce erkek arkadaşıyla yaşamaya başlamıştı birşeyler olmuş çıkmış evden annesiylede görüşmüyormuş.
Eşime dedim yarın annesini ara haberi yoktur kadının birşeyden sahip çıksınlar..
Çocukları Aralık ayında yine onun derdi varken almıştık bir ay ikisi kaldı bizde sonra birini ananesi aldı biri üç ay kaldı baktım..
Ama şimdi kendime bile bakamıyorum ki alayım onları da bakayım. . kendime bakacak halim olsa ikisine bakamıyorum aşırı hiperaktif büyük olanı ikisi bir aradayken baş edemiyorum o bir aylık süreçte psikolojim alt üst oldu depresyona girdim sinir krizleri geçirdim şuan hamileyim hiç kaldıramam düşünüyorum düşünmüyor değilim amateme yatırılsa ikna edilse iki ay sabredebilir miyim diye iki gündür kendimle savaşıyorum her düşündüğümde kalbim sıkışıyor o günlere geri dönüyorum.. yemek yapıp evi çevirebilsem diyorum yine küçüğü alsak büyüğe anane bakar yine .. off bilmiyorum Allah biliyor aslında çocuklardan çok annelerine üzüldüm Allah'ım bir an önce kurtarsın onu bu illetten dua ettiğinizde dualarınızda yer verin sizde nolur kimin duası kabul olur Allah bilir

Cok normal. Ben annemde kalamam okdr mesela darlanirim. Smdi yazlikta beraber olucaz annem kv fln ama herkes evinde ortak alan bahce acik hava. Anca ole
Yemek problemim olmasa bende kalamam da evde aç kalıyoruz oğlumla bayramdan sonra eve gitmek istiyorum bakalım nasıl olurum o zamana kadar

Yok be belli yarim akilli🤦🏽‍♀️aptal asik.
Cahillik deniyor ona ne kadar kültürlü okullu veya başka alanlarda tecrübe olsada bilinmeyen alan evlilik onun için evlilik cahili ... Belli ki kimseye de bahsetmemiş daha akıl verecek olmamış çevresinden

Bana gün yeni aydı günaydın o yüzden kızlar 🤭 bayramınız mübarek olsun hepinizin rabbim sevdiklerinizle nice bayramlar yaşatsın inşallah 🥰

X