Bugün ne yaptım?

Cok gecmis olsun kuzu. İnsallah sabaha biseyi kalmaz..
Amin canım. 🙏artık 11 yaşına geliyor isterim ki daha bağışıklığı güçlü olsun
İnşallah bu bebeğim her açıdan çok çok sağlıklı olur. 🙏
Ben buna inaniyorum. Salt iyiligin bi hukmu yok. Cennette degiliz..
Canım manevi yönden bakmayı becerip Allah rızası diyebilecek ise insan cenneti vs kazancam diye okey.
Ama iyilik yap, üzül, stres ol, karşılık bekle anlamı yok.

Amin canım. 🙏artık 11 yaşına geliyor isterim ki daha bağışıklığı güçlü olsun
İnşallah bu bebeğim her açıdan çok çok sağlıklı olur. 🙏

Canım manevi yönden bakmayı becerip Allah rızası diyebilecek ise insan cenneti vs kazancam diye okey.
Ama iyilik yap, üzül, stres ol, karşılık bekle anlamı yok.
Benim de hayatim hasta olmakla gecti. Anne sutu 2,5 ay emmisim sonra annem ise baslamak sorunda kalmis.hep ona yorarim.. bnde ayni dileklere sahibim seninle. Bir de emzirebilmeyi diliyorum
Valla sevgisiz telefonda bile modumu düşürüp kavgaya çevirdiği için artık aramıyorum. O ararsa konuşuyoruz. Böyle daha kıymetliyim. Yazın evine gidince ağlatır genelde. 😁🤪🤣
Vardir onunda bi hikayesi. Bu kdr sert olmasinin arkasinda bi neden bence… aglama sen. Uzulme.. alinma

Benim de hayatim hasta olmakla gecti. Anne sutu 2,5 ay emmisim sonra annem ise baslamak soru kalmis.hep ona yorarim.. bnde ayni dileklere sahibim seninle. Bir de emzirebilmeyi diliyorum

Vardir onunda bi hikayesi. Bu kdr sert olmasinin arkasinda bi neden bence… aglama sen. Uzulme.. alinma
Oğlum da hem sezeryan hem fazla emmedi.Sözde 8 ay ama emzik gibi karnı doyunca mama üstüne uyutmak için verdim gibi bir şey oldu yani.

İyiyim bu aralar şükür.
Mutlu olmak için çaba harcıyorum.
Bazen bir duygu seli oluyor sonra geçiyor.

Akşam yürüyüşlerini bırakmadım.
10 bin adım atıyorum hala her akşam.
Ama bugün üstümde bir ağırlık vardı
Akşam pizza yaptım kendime ama lezzetli gelmedi :KK43:
İnşallah yarına düzelir havalara yoruyorum
Dün 30 sayfa kitap okumuştum bugün 35 sayfayla devam ettim.

Ailede bütün çocuklar aynı olmuyor gerçekten.
Kimi saha merhametli, şefkatli, yardımsever olurken kimi kıskanç, vs olabiliyor. Halbuki aynı anne babanın çocugu genler mi desem yaşantı mı karakter mi bir şey etkili işte.
Bak bizde 6 kardeşiz.
Bir abim iki ablam merhametli ,iyidir.
Bir abim bir ablam marhametsiz, kıskançtır. Abimin birine annem sayısına çekmiş der. Hatta dayısının karısı emzirmiş vs huyu ondan kötü filan der. Diğer ablam da çok olaylı iki evliliği oldu. Hayat zor geçti onun için. Artık ondan mı başka şeyden mi bilmiyorum ama bizi mesela ablam çok sevmez.
Herkeste var birşeyler işte değil mi ...
Ama bizde şu varki biz birbirine çok acayip şekilde bağlı bir aileyiz yeri geliyor gömüyoruz birbirimizi ama o kızgınlık evresi geçince hasta olacak kadar üzülüp özlüyoruz.. bizi bize kırdıran hep başkaları oldu şu güne kadar ... İçsel kavgalarımız değil .. şu saat oldu uyku tutmuyor 😞

Mikan yarın kendimi öncelik tanıyıp arkadaşlarla kahvaltıya gitmeyi planlıyorum. Ama kader planı izin verecek mi bilmiyorum

Çünkü oğlum ateşli. Dün yüzme sonrası hava esiyordu biraz üşümüş. Sonra gece cam açık üstü açık uyumuş. Bakalım inşallah sabaha düzelir iyileşir. Dün de kulağım ağrıyor diyordu. Havuzda derine dalıp dalıp çıkıyor su kaçıyor anca.
Geçmiş olsun inşallah iyiye gider canım kulak ağrısı ateşten kötü bilirim.. kulak damlası var mı

Bir film izledim.
Adı mastürbasyona başladığım yıl.
Filmde de kendine öncelik tanımak, vs üzerine idi.

Gerçekten dünyanın bir al ver dengesi var. Sürekli fedakar olunca görev biliyor herkes. Abimin bir lafı var. Bir iyilik yap, iki kez kafasına vur der. Yani karşıdaki kişide farkındalık oluşturmak. Bedavaya iyi olmamak. İyi olduğunun bilinmesi takdir edilmesi aynı zamanda. Çoğu ailede fedakar evlat itilip kakılan umursanmayan değil mi zaten. Ama ayda yılda bir iyilik yapan daha kıymetli. Çünkü ayda yılda bir yapıyor.
Kime sorsan o fedakar kendidir aslında ... Buda değişik birşey ya .. bazen sen olursun bazen başkası ama kuyruk acısı denen birşey oluştuğunda başlar ben çok yaptım diye düşünceler ... Evet al ver dengesi var ne kadar insan ben karşılık beklemiyorum dese de aslında bekliyor çoğu zamanda manevi olarak bekliyor karşılık alamayınca üzülüyor... Bence istediği şeyi istediği anda alamadığı için öyle

Bu arada hafta sonu annem aradı çok içimden konuşmak gelmedi.
Ctesi salladım.
Pazar yine aradı. Artık bu sefer konuştum. Yaşlandı ve artık bir şeyleri kafasına takıyor.Neyse benim çekirdek ailemi düşünüp seviyor onu anladım. Ama sanırım uzakta olduğumuz için geçici seviyor. 🤪yaza gelmiycem dedim 😁bakalım kısmet.
Of diyorum ve susuyorum bu konuya ... 🙆🏼‍♀️

Günaydınlar 🌺🌺🌺
D d_g_g ben de tek çocuğum ama ikizler burcuyum. Hiç bir zaman bencil olduğumu düşünmedim ama kendini feda şemam da yok yani🙈 ekstra sorumluluk sevmiyorum yapmam gerekeni gerektiği kadar yapıp kenara çekilirim ben de

S Seray94 üzüldüm durumunuza 😥 konuşmadan da çözülmez ki sorunlar. Belli birbirinizi çok seviyorsunuz ablanla bir adım atardım yerinde olsam temkinli olurdum ama onun üstüne de gelmezse o zaman tavrım farklı olurdu.

sudem34 sudem34 çok çok geçmiş olsun, cumartesi gecesinden beri benim küçük de ateşli dün antibiyotik başladık bugün büyük de tıkanmış öksürerek uyandı 😥 umarım kahvaltıya gidebilirsin.

Herkeste var birşeyler işte değil mi ...
Ama bizde şu varki biz birbirine çok acayip şekilde bağlı bir aileyiz yeri geliyor gömüyoruz birbirimizi ama o kızgınlık evresi geçince hasta olacak kadar üzülüp özlüyoruz.. bizi bize kırdıran hep başkaları oldu şu güne kadar ... İçsel kavgalarımız değil .. şu saat oldu uyku tutmuyor 😞
Bizim annemin de babamın da aile bağları yok. Haliyle bizim aile bağları da kopuk.
Annem bizi birbirimize düşürmeye çalışır hep.
Kv bir arada tutmaya çalışır.
İşte dünyanın düzeni böyle.
Geçmiş olsun inşallah iyiye gider canım kulak ağrısı ateşten kötü bilirim.. kulak damlası var mı
Bir iki hafta önce kullanmıştık günü geçti. Ama sebep enfeksiyon değil su girmesi havuzda.
Günaydınlar 🌺🌺🌺
D d_g_g ben de tek çocuğum ama ikizler burcuyum. Hiç bir zaman bencil olduğumu düşünmedim ama kendini feda şemam da yok yani🙈 ekstra sorumluluk sevmiyorum yapmam gerekeni gerektiği kadar yapıp kenara çekilirim ben de

S Seray94 üzüldüm durumunuza 😥 konuşmadan da çözülmez ki sorunlar. Belli birbirinizi çok seviyorsunuz ablanla bir adım atardım yerinde olsam temkinli olurdum ama onun üstüne de gelmezse o zaman tavrım farklı olurdu.

sudem34 sudem34 çok çok geçmiş olsun, cumartesi gecesinden beri benim küçük de ateşli dün antibiyotik başladık bugün büyük de tıkanmış öksürerek uyandı 😥 umarım kahvaltıya gidebilirsin.
Gidiyorum canım.
Ateşi hafifdi. 37.1 di sabah.
Planımı aksatmadım.
İnşallah güzel geçer.

Bizim annemin de babamın da aile bağları yok. Haliyle bizim aile bağları da kopuk.

Bir iki hafta önce kullanmıştık günü geçti. Ama sebep enfeksiyon değil su girmesi havuzda.

Gidiyorum canım.
Planımı aksatmadım.
İnşallah güzel geçer.
O zaman en güzelini yapıyorsun uzak durmakla ... Su kaçması içinde damlalar var akmasını sağlıyor eczaneye sor istersen su kaçması sonucu oluşan ağrı da dayanılmaz olur Allah korusun orta kulak iltihabına kadar gidebilir evde gliserin varsa bak onuda damlatabilirsin oda akmasını sağlıyor

Güanydın çiçekler 🥰 beş saatlik bölük pörçük uykuyla karşınızdayız yataktan çıkmadım okula oğlanı da göndermedim kalkamadım çünkü öyle yatıyorum sadece ... Açım birde 😅

Günaydınlar 🌺🌺🌺

Çok geçmiş olsun antibiyotik içirme ya küçücük bünyesine 😞 sarımsak yedir doğal antibiyotik o hem faydalıda ...
Öksürük içinde ılık su bal içir yumuşatıyor gıcığı hafifletiyor 🤗
Dün içimden koşmak geldi yalan yok ama evine gidemem .. bugün için gitsem diye düşündüm sonra erteledim ... Bi anneme gitsin önce annemlede küsler gitmek istiyormuş ama çekiniyorum diyormuş kuzenim demiş ... Bugün yarın gider bakalım bekliyoruz

Günaydın canlar 💜
Acıktım valla
O zaman en güzelini yapıyorsun uzak durmakla ... Su kaçması içinde damlalar var akmasını sağlıyor eczaneye sor istersen su kaçması sonucu oluşan ağrı da dayanılmaz olur Allah korusun orta kulak iltihabına kadar gidebilir evde gliserin varsa bak onuda damlatabilirsin oda akmasını sağlıyor
Aile çok önemli gerçekten.İki hafta önce geçirdi antibiyotik kullandık. Evde gliserin var ama baya önceden kalma.
Güanydın çiçekler 🥰 beş saatlik bölük pörçük uykuyla karşınızdayız yataktan çıkmadım okula oğlanı da göndermedim kalkamadım çünkü öyle yatıyorum sadece ... Açım birde 😅
Ben de göndermiyorum. Ders yok zaten boşver.

Bendeki şans gittim bir dakika arayla metroyu jaçırdım.. Sonraki durakta metro aracı servis dışı. Başka araca bindik.
Neyse şimdi geldim.

Günaydın canlar 💜
Acıktım valla

Aile çok önemli gerçekten.İki hafta önce geçirdi antibiyotik kullandık. Evde gliserin var ama baya önceden kalma.

Ben de göndermiyorum. Ders yok zaten boşver.

Bendeki şans gittim bir dakika arayla metroyu jaçırdım.. Sonraki durakta metro aracı servis dışı. Başka araca bindik.
Neyse şimdi geldim.
Gliserine birşey olmaz diye biliyorum ya bi içini oku sağına soluna bak istersen tarih var mı ama bozulmaz bence ...
Sen bağlı ol ailene çocuklarına bağlılığı aşıla anca böyle kurabilirsin kendi içindekileri de... Annedir aileyi toplayan bu bir gerçek anne yoksa veya ben merkezciyse aile yapısı bozuk oluyor çok şahit oldum ...
Nereye gittin ki işe mi hani öğlen gidiyordun sen

Gidiyorum canım.
Planımı aksatmadım.
İnşallah güzel geçer.
İyi eğlenceler 😍🌸

Çok geçmiş olsun antibiyotik içirme ya küçücük bünyesine 😞 sarımsak yedir doğal antibiyotik o hem faydalıda ...
Öksürük içinde ılık su bal içir yumuşatıyor gıcığı hafifletiyor 🤗
Dün içimden koşmak geldi yalan yok ama evine gidemem .. bugün için gitsem diye düşündüm sonra erteledim ... Bi anneme gitsin önce annemlede küsler gitmek istiyormuş ama çekiniyorum diyormuş kuzenim demiş ... Bugün yarın gider bakalım bekliyoruz
Umarım düzelir 🙏

Sarımsağı nasıl yediriyorsun ezerek mi

X