Bugün ne yaptım?

Tünaydın herkese. Keyifsiz başladığım bir gün daha. İçim çürüdü her gün sinir bozucu haberler görmekten. Alışverişe gitmem lazım, öncelikli şeyleri belirlemem lazım ve içimden hiçbirini yapmak gelmiyor.

Tünaydın herkese. Keyifsiz başladığım bir gün daha. İçim çürüdü her gün sinir bozucu haberler görmekten. Alışverişe gitmem lazım, öncelikli şeyleri belirlemem lazım ve içimden hiçbirini yapmak gelmiyor.
Tünaydııın ... Bakmamak en güzeli o haberler çevreden değilse

Ekmek haftaya 81 ilde 10 TL olarak sabitlenecekmiş mesela. Haberlere bakmasam fırıncı söyleyecek zaten.
Ne bileyim içimde bir gram yaşama hevesi kalmadı bu ülkede.
10 yaşında çocuk bile aynı malesef ... Misal benim oğlum.. bizimle ekonomi konuşuyor siyaset konuşuyor çocuk izliyor duyuyor görüyor ... Çocuklarda bile kalmamış oyun aşkı yaşam mücadelesinden .. o yüzden ben artık bizi görmüyorum o dereceyim.. imkan fırsat olsa kaçacağım ülkemden

Selaam hanimlar🦋
Yine sacma sapan bir yogun gun yarattim kendime😂daha yeni teli alabildim🤦🏽‍♀️ sali gunu pazar gunu sabahin 9:30unda gittim valla sudem34 sudem34 yufka almadim ama yrn 4 gunlugune kacicaz kalmasin bozulmasın die😂 aldiklarimi yikadim o arada annemle kavga rttim baristim barisinca kahveye gittim😂
Gecenlerde insta da bi patlican tarifi gormustum airfryerda kare kare kesip bostan patlicani pisirip bi cesit karniyarik yaptigi onu yaptim fln derken bu saat oldu. Anca uzandim. Usenmezsem bi yarim saat sonra spor yaparim📣
Bende haberler boyle

Selaam hanimlar🦋
Yine sacma sapan bir yogun gun yarattim kendime😂daha yeni teli alabildim🤦🏽‍♀️ sali gunu pazar gunu sabahin 9:30unda gittim valla sudem34 sudem34 yufka almadim ama yrn 4 gunlugune kacicaz kalmasin bozulmasın die😂 aldiklarimi yikadim o arada annemle kavga rttim baristim barisinca kahveye gittim😂
Gecenlerde insta da bi patlican tarifi gormustum airfryerda kare kare kesip bostan patlicani pisirip bi cesit karniyarik yaptigi onu yaptim fln derken bu saat oldu. Anca uzandim. Usenmezsem bi yarim saat sonra spor yaparim📣
Bende haberler boyle
Yaa benim yufka da hala 3 tane var. Bozulmadan yarın yapsam iyi olacak.
Buzluğa da atmadım.

Gliserine birşey olmaz diye biliyorum ya bi içini oku sağına soluna bak istersen tarih var mı ama bozulmaz bence ...
Sen bağlı ol ailene çocuklarına bağlılığı aşıla anca böyle kurabilirsin kendi içindekileri de... Annedir aileyi toplayan bu bir gerçek anne yoksa veya ben merkezciyse aile yapısı bozuk oluyor çok şahit oldum ...
Nereye gittin ki işe mi hani öğlen gidiyordun sen
Kızlarla buluşmaya
İyi eğlenceler 😍🌸
Sağol canım 💜
İyi ki gitmişim.
sudem34 sudem34 şimdi hatırladım kahvaltıya gidiyordun dimi 🙆🏼‍♀️ keyifli geçir inşallah bol bol stres at 🤗🤗🤗
Ayy çok güzel geçti.
Öyle özlemişim ki arkadaş ortamında takılmayı.
İki lafın belini kırmayı.
Muhabbet goygoy.

Bugün naptim
Sabah uyandım annem kardeşim
Kahvaltı hazırlamış yedik bulaşık ları yıkadık biraz yeğenlerimle oynadım

Menü
fırında tavuk
Mercimek çorbası
Pilav
Hoşaf turşu
Sonra çay içtik sohbet ettik
Şimdi meyve 🌹🌺

Slm kızlar nasıl sınız
Yazamadım hiç erzincana tatile geldim sizler napiyonuz sudem34 sudem34 canım hamilelik nasıl gidiyor
Ohh tatilin keyfini çıkar.
Bugün naptim
Sabah uyandım annem kardeşim
Kahvaltı hazırlamış yedik bulaşık ları yıkadık biraz yeğenlerimle oynadım

Menü
fırında tavuk
Mercimek çorbası
Pilav
Hoşaf turşu
Sonra çay içtik sohbet ettik
Şimdi meyve 🌹🌺
Afiyet olsun miss😋
Benim yerime de yee💕
Keyifle 😋
Guzelliklerim bugun hepberaber yokuz ortada dagilmisiz😂herkes iyi mi? S Seray94 tumay sen nasilsin iyimisin kuzum? sudem34 sudem34 oglsn nasil oldu? Mikan Mikan senin ufaklik nasil?
Kışlıkları kaldırdım. Yazlıkları çıkardım.
Biraz geç kaldım ama.
Oğlum iyi canım şükür. Parol ile geçti ateşi şükür. Üşüttü büyük ihtimalle.

Bugün ne pişirdim, ne yedik?
Şehriyeli pirinç pilavı
Etli patlıcan
Ayran

Guzelliklerim bugun hepberaber yokuz ortada dagilmisiz😂herkes iyi mi? S Seray94 tumay sen nasilsin iyimisin kuzum? sudem34 sudem34 oglsn nasil oldu? Mikan Mikan senin ufaklik nasil?
Günaydın 🌸

Dün evlilik yıldönümünüzdü. Eşimle yemeğe çıktık o yüzden pek giremedim. Küçük oğlan hala ateşleniyor ara ara 🤷‍♀️ bugün tekrar götüreceğiz doktora sanırım sabah iyiydi bakıcam durumuna

Günaydın 🌸

Dün evlilik yıldönümünüzdü. Eşimle yemeğe çıktık o yüzden pek giremedim. Küçük oğlan hala ateşleniyor ara ara 🤷‍♀️ bugün tekrar götüreceğiz doktora sanırım sabah iyiydi bakıcam durumuna
Mikan yemekte sohbet edip güzel vakit geçirdiniz mi?
Bak pazar günü yemeğe gittik ya.
Yemeği yedik hadi kalkalım boş boş oturamayalım dedi.
Çok doymuştuk tatlı yiyecek yerimiz yoktu. Çay da yokmuş hafta sonu ikram.

Mesela kız kıza daha çok eğlendim. Sohbet muhabbet daha keyifli geçti.

Sizde nasıl oluyor?

Selam canlarım 💜

Sabah yufkalar bozulmadan gözleme yaptım. Oğluma sucuklu kaşarlı, kendime peynirli yumurtalı yaptım.

AVM ye gittim. Dün bir ceket beğenmiştim onu aldım. Altına pantolon aldım.

Geldim, bir kahve yaptım.
Kahvemi içtim dinleniyorum. ☕

Yemeğim patlıcan var biraz.
Yanına çorba ve pilav güzel olur.

Sizde planlar neler?

X