Bugün ne yaptım?

Evde yemek yapmaya başlamıştım.
Mantar çorbası
Etli bamya
O esnada kocam bey gel dışarda yiyelim dedi. :deli:
Tabi hiç planı bozmadım. Çorbayı pişirdim. Etin altını kapattım. Yemek yaptığımdan haberi bile yok. :KK53: eve gelince şok olacak.

Onlar yüzmeden geçecek
Bende şimdi evden çıktım
Buluşup yemek yiycez. 😋

Hava güzel herkes gezmelerde, piknikte ya da düğünde anca durum atıyorlar.
Ay evettt. Ben de hala pinekleme modundayim. Ana kucagi oto koltugu muhabbetine bakiodum. Oto koltugunu 6. Aydan sinra duruma gore alma karadi aldim an itibari ile scde anakucagi alacagim uff
Buna karar vermenin rahatligiyla kk ya girdim ne olmus die ama dedigin gbi herkes disarida😂

Bebek arabasi isini hallettik. Oto koltugu anakucagini aparatlarini hatta portable park yatak da aldik. Ben şok cok az sey kaldi bi anda

Teşekkürler 🌸
Hoş geldiniz 💜

Maş 🧿
Atsana görsellerini 😁
Güle güle kullanın.
Sagol kuzum❤️❤️❤️ okdr abartmis oldukki carsamba gunu gondericekler eve bir tej oto koltugu ya cars gelicek yada bi sonraki sevkiyatta
Sdece bunlari getirdk eve
IMG_3735.jpeg

Günaydın ballarım 💜

Evimi topladım.
Komple süpürdüm.
Beyazları makineye attım yıkanıyor.
Çayı demledim. Yumurtayı haşladım. Menemen yaptım. Simit bekliyorum. 😋
Aç karnına ilaçlarımı içtim.
Notları bitirdim.

Günaydın ballarım 💜

Evimi topladım.
Komple süpürdüm.
Beyazları makineye attım yıkanıyor.
Çayı demledim. Yumurtayı haşladım. Menemen yaptım. Simit bekliyorum. 😋
Aç karnına ilaçlarımı içtim.
Notları bitirdim.
Guunaaydinnn🦋
Bnde alarmla uyandirdim kendimi telefona bakiyorum
Yemegi yapip sonrada kahvalti yaparim
Camasirlari haftasonu yikadim yatagida dun degistirdim isim yok💃🏻

Selam canlarım 💜
Duşumu alıp evden çıktım.
Bir kaç evrak işimi hallettim.
Hava bugün çok enteresan.
Acıkmaya başladım valla 😋

Yemek olsa da yesek 🤪

Selam canlarım 💜
Duşumu alıp evden çıktım.
Bir kaç evrak işimi hallettim.
Hava bugün çok enteresan.
Acıkmaya başladım valla 😋

Yemek olsa da yesek 🤪
Hahahah bende ara ogun yaptim sonra diyetisyenle konustum haftalik 450gr almisim cok dedi🤦🏽‍♀️
Smdide yuruyuse ciktim kulagimada kulaklikleri taktim klasik müzik dinliyorum. Umarim minnosum duyuyodue cnku ben klasik hic sevmem😂

S Seray94 tumay nerdesin sen iyi misin sesin cikmiyo?
Bugün pek iyi değilim ya 😒
Saat 11 miydi 12 miydi neydi kalktım açım, iyiyim diye mutfağa girdim kustum neyse zar zor çorba ısıttım yedim sonra uyudum tekrar beşi geçiyordu kalktım yine açım dışarıdan söyledim yeni yedim , yeni yeni kendime geliyorum başımda çok ağrıyor... 🙄
Dün sınıf pikniği vardı akşam geldik eve yorgunluktan kafam birşey almadı bakamadım o yüzden çok buraya bugünde herhalde o yüzden hasta gibiyim okullar kapansa da anneme gitsem dört gözle bekliyorum
Siz nasılsınız ne var ne yok 🤗 sudem34 sudem34

Hahahah bende ara ogun yaptim sonra diyetisyenle konustum haftalik 450gr almisim cok dedi🤦🏽‍♀️
Smdide yuruyuse ciktim kulagimada kulaklikleri taktim klasik müzik dinliyorum. Umarim minnosum duyuyodue cnku ben klasik hic sevmem😂
Minnoş dışarıdan ses duyar klasik müzik seni sankinleştirdiği için oda stressiz olur aslında 🤗 klasik müzik severim ama her müziği değil daha çok piyano dinlerim bende .. sevenibileceğin müzikler bulursan keyif alırsın aslında

Bugün pek iyi değilim ya 😒
Saat 11 miydi 12 miydi neydi kalktım açım, iyiyim diye mutfağa girdim kustum neyse zar zor çorba ısıttım yedim sonra uyudum tekrar beşi geçiyordu kalktım yine açım dışarıdan söyledim yeni yedim , yeni yeni kendime geliyorum başımda çok ağrıyor... 🙄
Dün sınıf pikniği vardı akşam geldik eve yorgunluktan kafam birşey almadı bakamadım o yüzden çok buraya bugünde herhalde o yüzden hasta gibiyim okullar kapansa da anneme gitsem dört gözle bekliyorum
Siz nasılsınız ne var ne yok 🤗 sudem34 sudem34
Hay allah ya. Tahmin ettim hic yazmayinca. Bu bas agrisinin bi cozumu olda keske. Herkes perisan🤦🏽‍♀️
Bn iyiyim kendi halimde bi gun gecirdim

Hay allah ya. Tahmin ettim hic yazmayinca. Bu bas agrisinin bi cozumu olda keske. Herkes perisan🤦🏽‍♀️
Bn iyiyim kendi halimde bi gun gecirdim
Geçecek inşallah sabır başka çaresi yok ki .. migren taşını merak ediyorum bi ara ondan alacağım bakalım belki o işe yarar kullananlar işe yaradığını söylüyor ama inanmıyorum ki 😅
Aman iyi ol 🤗

X