Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu mevsimde lahana nerden?Slm kızlar
Kahvaltı yaptık kardeşim bulaşık ları makinaya attı dedik biraz çarşıya çıkalım akşam yemeğini halledelim öyle
Menü
Lahana sarması
Mercimek çorbası
Salata
Dünkü tavukta var
Başım ağrıyoo la la laaaa
Sudem biz güzel muhabbet ettik, yemek keyifli geçti diyebilirim. Sonra biraz yürüyüp başka bir mekanda kahve içtik. Yani herhangi bir gün olsa belki sıkıcı geçerdi ama dün özenliydi o konuda daMikan yemekte sohbet edip güzel vakit geçirdiniz mi?
Bak pazar günü yemeğe gittik ya.
Yemeği yedik hadi kalkalım boş boş oturamayalım dedi.
Çok doymuştuk tatlı yiyecek yerimiz yoktu. Çay da yokmuş hafta sonu ikram.
Mesela kız kıza daha çok eğlendim. Sohbet muhabbet daha keyifli geçti.
Sizde nasıl oluyor?
Teşekkür ederim sudem, 8 yıl oldu 2015 te evlendik
İyiyim canımSabah dokuz buçukta kalktık annemdeyiz dün geldik, annem eşim ben alışverişe gittik sonra eşim ve abim İstanbul'a döndüler ( bayramoğlundayız ) anam oğlum ben kahvaltı ettik kahve keyfi yaptık evi topladık ... Başım sabahtan beri ağrıyor hava kötü ondan büyük ihtimal ..
Menüyü söylüyorum anamın ellerinden
Et sote
Pilav
Salata
Sizler nasılsınızzzz
Sudem biz güzel muhabbet ettik, yemek keyifli geçti diyebilirim. Sonra biraz yürüyüp başka bir mekanda kahve içtik. Yani herhangi bir gün olsa belki sıkıcı geçerdi ama dün özenliydi o konuda da
Daha 18 nice 28 yıllarınız olsun inşallah sağlıkla huzurlaTeşekkür ederim sudem, 8 yıl oldu 2015 te evlendik
Benimki de gerer beni çoğunlukla ya rahat bir karakter değil yaniİyiyim canım
Benimki odun geldi odun gidecek belli.
Çünkü eskiden de çocugun doğum günü vs gibi bir şey yaptığımda da burnumdan getirirdi. Bütün emeğim hevesim bir anda yok olurdu.
Daha 18 nice 28 yıllarınız olsun inşallah sağlıkla huzurla
Boğa rahattır ya yiğidi öldür hakkını yeme enişteye laf yokBenimki de gerer beni çoğunlukla ya rahat bir karakter değil yani
Teşekkür ederim amin
Burda pazarda canımBu mevsimde lahana nerden?
Afiyet olsun.
10 dakika mesaj düzenleme özelliği var.Kızlaaar ben Instagramda paylaşmak için iki tane video yaptım buraya atsam sonra nasıl silebilirim burda kalmasın siz görün sadece fikir verin
Bu soruyu bir teknoloji özürlü olan bana sormana çok duygulandım10 dakika mesaj düzenleme özelliği var.
10 dakikada silmen lazım.
Ama kendi profilinde daha uzun durabiliyor sanırım. Daha doğrusu silme süresi orda belki daha uzun olabilir.
Mavi Mucize profildeki mesajı kaç dakikada silmek lazım?
Pro değil ama normal üye.
Teşekkürler teknoloji özürlü olduğunu iddia edip yol gösteren arkadaşımBu soruyu bir teknoloji özürlü olan bana sormana çok duygulandım
Pro üye değilken de kendi profilinden istediğin zaman gönderi siliniyor, onda süre sıkıntısı yok bildiğim kadarıyla.
Siz neler çeviriyordunuz bakim, ne videosu bu merak ederim ama:)Teşekkürler teknoloji özürlü olduğunu iddia edip yol gösteren arkadaşım
Instagram'da hamileliğimi duyurmak için video yaptım da ama video atılmıyor buraya denedim hata gibi yazılar çıkıyorSiz neler çeviriyordunuz bakim, ne videosu bu merak ederim ama:)
Bi de bildiğim yerden geldi:) yoksa ciddiyim
Aaa paylaşan arkadaşlar görüyorum ben. Ama Instagram kullanmadığım için bakamıyorum nasıl olacağına. Kolaylıklar diliyorum.Instagram'da hamileliğimi duyurmak için video yaptım da ama video atılmıyor buraya denedim hata gibi yazılar çıkıyor