Bugün ne yaptım?

Slm kızlar
Kahvaltı yaptık kardeşim bulaşık ları makinaya attı dedik biraz çarşıya çıkalım akşam yemeğini halledelim öyle
Menü
Lahana sarması
Mercimek çorbası
Salata
Dünkü tavukta var

Selaaamm
Sabahtan doktor kontrolumuz vardir cok sukur iyi gecti hersey normal dedi🙏🏼
Sonra bebek arabasi ve ivir zivirlar gelicekti 1 parca haric hepsini aldik eve getirdik💃🏻
7de ucak var bavul fln yaptik 4gunlugune kacioruz biz oyuzden bugun ev isi yenek vs yok💃🏻💃🏻
Smdide sacimi yapicam ztn hasirlanana kdr cikma saati gelir
🦋🦋🦋

Guzelliklerim bugun hepberaber yokuz ortada dagilmisiz😂herkes iyi mi? S Seray94 tumay sen nasilsin iyimisin kuzum? sudem34 sudem34 oglsn nasil oldu? Mikan Mikan senin ufaklik nasil?
Başım ağrıyoo la la laaaa 🤣🤣🤣
Anamdayım dün fenaydım markette bile kustum düşün 🤣🤣🤣 bugünde mal gibiyim işte sabahtan beri ye iç otur anamla sohbet ediyoruz.. ağzımın tadı midemin bulantısı derken işte iki gün öyle geçti 😁
Azıcık canladım iyiyim desem hooop ertesine başa dönüyorum sanki ya

Sabah dokuz buçukta kalktık annemdeyiz dün geldik, annem eşim ben alışverişe gittik sonra eşim ve abim İstanbul'a döndüler ( bayramoğlundayız ) anam oğlum ben kahvaltı ettik kahve keyfi yaptık evi topladık ... Başım sabahtan beri ağrıyor hava kötü ondan büyük ihtimal ..
Menüyü söylüyorum anamın ellerinden 🤭
Et sote
Pilav
Salata
Sizler nasılsınızzzz 🤗🤗🤗

Mikan yemekte sohbet edip güzel vakit geçirdiniz mi?
Bak pazar günü yemeğe gittik ya.
Yemeği yedik hadi kalkalım boş boş oturamayalım dedi.
Çok doymuştuk tatlı yiyecek yerimiz yoktu. Çay da yokmuş hafta sonu ikram.

Mesela kız kıza daha çok eğlendim. Sohbet muhabbet daha keyifli geçti.

Sizde nasıl oluyor?
Sudem biz güzel muhabbet ettik, yemek keyifli geçti diyebilirim. Sonra biraz yürüyüp başka bir mekanda kahve içtik. Yani herhangi bir gün olsa belki sıkıcı geçerdi ama dün özenliydi o konuda da

Sabah dokuz buçukta kalktık annemdeyiz dün geldik, annem eşim ben alışverişe gittik sonra eşim ve abim İstanbul'a döndüler ( bayramoğlundayız ) anam oğlum ben kahvaltı ettik kahve keyfi yaptık evi topladık ... Başım sabahtan beri ağrıyor hava kötü ondan büyük ihtimal ..
Menüyü söylüyorum anamın ellerinden 🤭
Et sote
Pilav
Salata
Sizler nasılsınızzzz 🤗🤗🤗
İyiyim canım 💜
Sudem biz güzel muhabbet ettik, yemek keyifli geçti diyebilirim. Sonra biraz yürüyüp başka bir mekanda kahve içtik. Yani herhangi bir gün olsa belki sıkıcı geçerdi ama dün özenliydi o konuda da
🧿
Benimki odun geldi odun gidecek belli.
Çünkü eskiden de çocugun doğum günü vs gibi bir şey yaptığımda da burnumdan getirirdi. Bütün emeğim hevesim bir anda yok olurdu.
Teşekkür ederim sudem, 8 yıl oldu 2015 te evlendik 🤗
Daha 18 nice 28 yıllarınız olsun inşallah sağlıkla huzurla 🙏🙏🧿🧿

Selam canlar 💜

İşten geldim.
Pilav ve domates salatası yaptım.
Çorba yapmaya üşendim.
Çay demledim.
Bir makine çamaşır attım.

Birden çok iş hallettim gün içinde.
Yarına da ufak tefek bir iki işim kaldı.

Haftaya da başka işlerimle uğraşacağım.

İyiyim canım 💜

🧿
Benimki odun geldi odun gidecek belli.
Çünkü eskiden de çocugun doğum günü vs gibi bir şey yaptığımda da burnumdan getirirdi. Bütün emeğim hevesim bir anda yok olurdu.

Daha 18 nice 28 yıllarınız olsun inşallah sağlıkla huzurla 🙏🙏🧿🧿
Benimki de gerer beni çoğunlukla ya rahat bir karakter değil yani 😂

Teşekkür ederim amin 🙏

Bugün naptim
Kahvaltı yaptık evi topladık
Akşam yemeği ni hazırladık
Çarşıya çıktık
Küçük bir yer ama çok güzel sakin
Anneme 2 tane penye aldım
Yelek aldım kendime sandalet aldım
Kıyafet hoşuma gidecek birşey yok tu
Eve geldik yemek yedik bulaşıkları yıkadık çay koydum şimdi 🌺

Kızlaaar ben Instagramda paylaşmak için iki tane video yaptım buraya atsam sonra nasıl silebilirim burda kalmasın siz görün sadece fikir verin 🤭🤭

Kızlaaar ben Instagramda paylaşmak için iki tane video yaptım buraya atsam sonra nasıl silebilirim burda kalmasın siz görün sadece fikir verin 🤭🤭
10 dakika mesaj düzenleme özelliği var.
10 dakikada silmen lazım.

Ama kendi profilinde daha uzun durabiliyor sanırım. Daha doğrusu silme süresi orda belki daha uzun olabilir.

Mavi Mucize Mavi Mucize profildeki mesajı kaç dakikada silmek lazım?
Pro değil ama normal üye.

10 dakika mesaj düzenleme özelliği var.
10 dakikada silmen lazım.

Ama kendi profilinde daha uzun durabiliyor sanırım. Daha doğrusu silme süresi orda belki daha uzun olabilir.

Mavi Mucize Mavi Mucize profildeki mesajı kaç dakikada silmek lazım?
Pro değil ama normal üye.
Bu soruyu bir teknoloji özürlü olan bana sormana çok duygulandım 😃
Pro üye değilken de kendi profilinden istediğin zaman gönderi siliniyor, onda süre sıkıntısı yok bildiğim kadarıyla.

Bu soruyu bir teknoloji özürlü olan bana sormana çok duygulandım 😃
Pro üye değilken de kendi profilinden istediğin zaman gönderi siliniyor, onda süre sıkıntısı yok bildiğim kadarıyla.
Teşekkürler teknoloji özürlü olduğunu iddia edip yol gösteren arkadaşım 🤣

Instagram'da hamileliğimi duyurmak için video yaptım da ama video atılmıyor buraya denedim hata gibi yazılar çıkıyor
Aaa paylaşan arkadaşlar görüyorum ben. Ama Instagram kullanmadığım için bakamıyorum nasıl olacağına. Kolaylıklar diliyorum. 🌸🌹

X