- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
Ben estetik severim belli olmicak herkes gibi yapmicam herseye varim. Oyuzden burun estetigi bence cok mantikli. Dusunuyosan yaptirirsin valla hem aradan cikar hem bebisle daha cok zaman gecimis olursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben estetik severim belli olmicak herkes gibi yapmicam herseye varim. Oyuzden burun estetigi bence cok mantikli. Dusunuyosan yaptirirsin valla hem aradan cikar hem bebisle daha cok zaman gecimis olursun
Her dediginde okdr haklisin ki.. diyecek bidey yokİnşallah kısmet valla. Oğlumda iki sene çalışmamıştım ama o zaman ekonomi böyle değildi. Hazıra dağ dayanmaz. Üç kuruşluk birikimi de ona harcıyamam gibi. Ama yine de belli olmaz zaman gösterecek her şeyi.
Bebeğim sağlıklı olsun zamanında sağlıklı doğsun inşallah gerisi zamanla hallolur.
Geçen yaz cesaret edemedim salak gibi.Ben estetik severim belli olmicak herkes gibi yapmicam herseye varim. Oyuzden burun estetigi bence cok mantikli. Dusunuyosan yaptirirsin valla hem aradan cikar hem bebisle daha cok zaman gecimis olursun
Evet antibiyotik 1 hafta kullanirsin tahminimce ama sut depolarsin o hallolur ama 1 hafta emziremezsin benceGeçen yaz cesaret edemedim salak gibi.
Ameliyat sonrası antibiyotik içmek lazım.
Bir de işte narkoz vs durumu olacak süte geçme durumu filan bunları iyi araştırmak lazım.
GünaydınGünaydııııın kızlar nasıl iki yana yetişip konuşuyorsunuz hayret doğrusu
Akşam eşim erken geldi balkonda sohbete daldık sizede diyemedim telefonu alıp elime sonra abim aradı onunla baya konuştuk ardından yemek Faslı girdi araya abimle konuşurken başıma ağrı girdi bere migrene çevirdi o yüzden elime alamadım telefonu hala ağrıyor başım alttan alttan gitmedim ben diyor bide sınıf pikniği var inşallah çoğalmaz
Evet piknik var diye erkenciyim yoksa hala uyuyordum
Ya ne dicem sizde abuk subuk rüyalar görüyor musunuz ben çok karışık rüyalar görüyorum bu ara
Günaydınlar
Gunaydin kuzumGünaydııııın kızlar nasıl iki yana yetişip konuşuyorsunuz hayret doğrusu
Akşam eşim erken geldi balkonda sohbete daldık sizede diyemedim telefonu alıp elime sonra abim aradı onunla baya konuştuk ardından yemek Faslı girdi araya abimle konuşurken başıma ağrı girdi bere migrene çevirdi o yüzden elime alamadım telefonu hala ağrıyor başım alttan alttan gitmedim ben diyor bide sınıf pikniği var inşallah çoğalmaz
Evet piknik var diye erkenciyim yoksa hala uyuyordum
Ya ne dicem sizde abuk subuk rüyalar görüyor musunuz ben çok karışık rüyalar görüyorum bu ara
Ben yemeği koydum ocağa
Off ya bugün evde kitapları filan gireyim diyorumdün yürüdüm sayılır belkiGünaydınlar
Bugün ortalık toplayıp temizlik yapacağım biraZ akşama misafirim var.
Fırında balık olacak menü muhtemelen yanına bulgur pilavı salata da yaparım.
Bugünün görevi pazar yürüyüşü ben yapacağımı sanmıyorum
Bu ne rüyalar drama modunda. Rüyanda bebeği strese sokmaGunaydin kuzum
Bu bas agrisi tatsiz olmaya basladi doktora sormamiz lazim belki baska bi sevebi vardir migren degildir sudemin dedigi gibi magnezyumdan filandir bilemiorum bnde hergun 1 en az parol almazsam isim rast gitmiyo
Ruyalarim benim de felâket. Hep bebegi goruyorum yok savas cikmis yok kitlik olmus yok o yok bu. Bilincaltim asiri sacmalamis durumda. Bugun mesela ukraynada dogum yapmisim. Cocugu getirmiolar ama guvenli baglanma ilk saatlerde cok onemli diyorum hayir yaklasmicaksin diolar esimi soruyorum savasa gitti diyolar fln ole uyandim. Beyin ucmus durumdagecen gunde emziremiodum savas oldugu icin yemek yo ksu yok sut gelmio esime bisey yapmamiz lazim yemek bu diodum
Menüler şahane canım.Ben yemeği koydum ocağa
Yeşilmercimekli patlıcan yemeği başkavurması deriz biz üzerine sarımsaklı yoğurt çok güzel oluyor yanına da makarna haşlarım biraz
Bu hafta buzluktan gitmek istiyorum tazeleri çıktı artık sebzeleri bugünkü patlıcan buzluktan
Bu hafta menülerim hepsi buzluktan olacak
Fırında Balık kremalı makarna
Karışık dolma sarma
Kıymalı bezelyeli pilav
Sebzeli tavuklu spagetti
Yeşil fasülye kavurması yanlarına ek yaparım
Böyle yaparsam buzluk bayağı rahatlayacak
Yaaa türlü gibi olursa bence de lezzetli olmazOff ya bugün evde kitapları filan gireyim diyorumdün yürüdüm sayılır belki
Bu ne rüyalar drama modunda. Rüyanda bebeği strese sokma
Valla bende depremden korkuyorum.
Menüler şahane canım.
Afiyet olsun.
Canım o başkavurması Mikan söylemişti yaptım ama ben beceremedim galiba benimkiler sevmedi. Bir de üstüne sarımsaklı yoğurt yapmadım. Türlü gibi yaptım belki ondan.
Yok canım koymuyurm ben çok yapamıyorum annem güzel yapar kızartmadan yapıyor ama çok hafif ve lezzetli oluyorYaaa türlü gibi olursa bence de lezzetli olmaz
Sarımsaklı yoğurt şart
Mikan nohut koyuyor musun içine bilmiyorum ama ben katıyorum
Benim Kızlar da pek beğenmiyor ama ben çok severim
Benimde annem yapar genellikle ama buzluğu bitireyim diye bayağıdır da yemiyorum yaptımYok canım koymuyurm ben çok yapamıyorum annem güzel yapar kızartmadan yapıyor ama çok hafif ve lezzetli oluyor
Patlıcanın en güzel hali kızartınca oluyor cidden deniyim canımBenimde annem yapar genellikle ama buzluğu bitireyim diye bayağıdır da yemiyorum yaptım
Kız kızartmalı olanı enfes
Aynen yaPatlıcanın en güzel hali kızartınca oluyor cidden deniyim canım
Pogaca yaptim cay demledimOff ya bugün evde kitapları filan gireyim diyorumdün yürüdüm sayılır belki
Bu ne rüyalar drama modunda. Rüyanda bebeği strese sokma
Valla bende depremden korkuyorum.
Menüler şahane canım.
Afiyet olsun.
Canım o başkavurması Mikan söylemişti yaptım ama ben beceremedim galiba benimkiler sevmedi. Bir de üstüne sarımsaklı yoğurt yapmadım. Türlü gibi yaptım belki ondan.