Bugün ne yaptım?

D d_g_g bazen diyorum doğum izni bitince burun estetiği yaptırsam da bir ayda ordan hem rapor alırım 🤣bebekle bir ay daha takılırım 🤣gerçi iyileşme süreci de uzun sürüyor estetiğin 😁
Ben estetik severim belli olmicak herkes gibi yapmicam herseye varim. Oyuzden burun estetigi bence cok mantikli. Dusunuyosan yaptirirsin valla hem aradan cikar hem bebisle daha cok zaman gecimis olursun

İnşallah🙏 kısmet valla. Oğlumda iki sene çalışmamıştım ama o zaman ekonomi böyle değildi. Hazıra dağ dayanmaz. Üç kuruşluk birikimi de ona harcıyamam gibi. Ama yine de belli olmaz zaman gösterecek her şeyi.
Bebeğim sağlıklı olsun zamanında sağlıklı doğsun inşallah gerisi zamanla hallolur. 🙏
Her dediginde okdr haklisin ki.. diyecek bidey yok

Ben estetik severim belli olmicak herkes gibi yapmicam herseye varim. Oyuzden burun estetigi bence cok mantikli. Dusunuyosan yaptirirsin valla hem aradan cikar hem bebisle daha cok zaman gecimis olursun
Geçen yaz cesaret edemedim salak gibi.
Ameliyat sonrası antibiyotik içmek lazım.
Bir de işte narkoz vs durumu olacak süte geçme durumu filan bunları iyi araştırmak lazım.

Geçen yaz cesaret edemedim salak gibi.
Ameliyat sonrası antibiyotik içmek lazım.
Bir de işte narkoz vs durumu olacak süte geçme durumu filan bunları iyi araştırmak lazım.
Evet antibiyotik 1 hafta kullanirsin tahminimce ama sut depolarsin o hallolur ama 1 hafta emziremezsin bence
O mantikli mi bilemem

Günaydııııın 🤗🤗 kızlar nasıl iki yana yetişip konuşuyorsunuz hayret doğrusu 🤣
Akşam eşim erken geldi balkonda sohbete daldık sizede diyemedim telefonu alıp elime sonra abim aradı onunla baya konuştuk ardından yemek Faslı girdi araya abimle konuşurken başıma ağrı girdi bere migrene çevirdi o yüzden elime alamadım telefonu hala ağrıyor başım alttan alttan gitmedim ben diyor bide sınıf pikniği var inşallah çoğalmaz 🙄🙄
Evet piknik var diye erkenciyim yoksa hala uyuyordum 🤣
Ya ne dicem sizde abuk subuk rüyalar görüyor musunuz ben çok karışık rüyalar görüyorum bu ara 🙆🏽‍♀️

Akşam eşim erken geldi balkonda sohbete daldık sizede diyemedim telefonu alıp elime sonra abim aradı onunla baya konuştuk ardından yemek Faslı girdi araya abimle konuşurken başıma ağrı girdi bere migrene çevirdi o yüzden elime alamadım telefonu hala ağrıyor başım alttan alttan gitmedim ben diyor bide sınıf pikniği var inşallah çoğalmaz 🙄🙄
Ya ne dicem sizde abuk subuk rüyalar görüyor musunuz ben çok karışık rüyalar görüyorum bu ara 🙆🏽‍♀️
Günaydın🌸
Magnezyumu doktoruna sor
Migren taşı bir de kullan bence.

Bende yok rüya.

Selam canlar 🌸
Kahvaltıya patates kızarttım.
Yaptık ,ilaçlarımı içtim.
Magazin baktım biraz.

Dün akşam kitabımı bitirdim. 📚
Adım sayım 6005 olmuş dün.

Dün bir de kazık yemişim 🤣
Nette olan bir şeyi kırtasiyeden iki katı fiyata almışım 🤣araştırmadan hiç bir şeyi almamak lazım onu anladım.Bir de toplu aldım. Ucuz aldım sanıyorum nasıl seviniyorum 🤣 kendimi karlı sanıyordum taaa ki nete bakana kadar. 🤣

Bugün neler yapılacak?
Yemekte ne var?

Mikan Mikan bugünün görevi ne?
Günaydınlar 🌸

Bugün ortalık toplayıp temizlik yapacağım biraZ akşama misafirim var.

Fırında balık olacak menü muhtemelen yanına bulgur pilavı salata da yaparım.

Bugünün görevi pazar yürüyüşü ben yapacağımı sanmıyorum 😅

Gunaydin kuzum
Bu bas agrisi tatsiz olmaya basladi doktora sormamiz lazim belki baska bi sevebi vardir migren degildir sudemin dedigi gibi magnezyumdan filandir bilemiorum bnde hergun 1 en az parol almazsam isim rast gitmiyo🤦🏽‍♀️
Ruyalarim benim de felâket. Hep bebegi goruyorum yok savas cikmis yok kitlik olmus yok o yok bu. Bilincaltim asiri sacmalamis durumda. Bugun mesela ukraynada dogum yapmisim. Cocugu getirmiolar ama guvenli baglanma ilk saatlerde cok onemli diyorum hayir yaklasmicaksin diolar esimi soruyorum savasa gitti diyolar fln ole uyandim. Beyin ucmus durumda😂gecen gunde emziremiodum savas oldugu icin yemek yo ksu yok sut gelmio esime bisey yapmamiz lazim yemek bu diodum😂

Gunaydin ladies💕
Valla yeni uyandim💃🙈 esim uyuyo kalkar kahvalti yaparim aksama ne yeriz allah kerim :) hic bisey yapmayi planlamiorum bgn miskin miskin otururum:)

Bugün neler yapılacak?
Yemekte ne var?

Mikan Mikan bugünün görevi ne?
Ben yemeği koydum ocağa
Yeşilmercimekli patlıcan yemeği başkavurması deriz biz üzerine sarımsaklı yoğurt çok güzel oluyor yanına da makarna haşlarım biraz👌👌👌

Bu hafta buzluktan gitmek istiyorum tazeleri çıktı artık sebzeleri bugünkü patlıcan buzluktan

Bu hafta menülerim hepsi buzluktan olacak

Fırında Balık kremalı makarna👍
Karışık dolma sarma 👍
Kıymalı bezelyeli pilav👍
Sebzeli tavuklu spagetti👍
Yeşil fasülye kavurması👍👍 yanlarına ek yaparım

Böyle yaparsam buzluk bayağı rahatlayacak🤲🤲😁

Günaydınlar 🌸

Bugün ortalık toplayıp temizlik yapacağım biraZ akşama misafirim var.

Fırında balık olacak menü muhtemelen yanına bulgur pilavı salata da yaparım.

Bugünün görevi pazar yürüyüşü ben yapacağımı sanmıyorum 😅
Off ya bugün evde kitapları filan gireyim diyorum😁dün yürüdüm sayılır belki 😁
Gunaydin kuzum
Bu bas agrisi tatsiz olmaya basladi doktora sormamiz lazim belki baska bi sevebi vardir migren degildir sudemin dedigi gibi magnezyumdan filandir bilemiorum bnde hergun 1 en az parol almazsam isim rast gitmiyo🤦🏽‍♀️
Ruyalarim benim de felâket. Hep bebegi goruyorum yok savas cikmis yok kitlik olmus yok o yok bu. Bilincaltim asiri sacmalamis durumda. Bugun mesela ukraynada dogum yapmisim. Cocugu getirmiolar ama guvenli baglanma ilk saatlerde cok onemli diyorum hayir yaklasmicaksin diolar esimi soruyorum savasa gitti diyolar fln ole uyandim. Beyin ucmus durumda😂gecen gunde emziremiodum savas oldugu icin yemek yo ksu yok sut gelmio esime bisey yapmamiz lazim yemek bu diodum😂
Bu ne rüyalar drama modunda. Rüyanda bebeği strese sokma
Valla bende depremden korkuyorum.
Ben yemeği koydum ocağa
Yeşilmercimekli patlıcan yemeği başkavurması deriz biz üzerine sarımsaklı yoğurt çok güzel oluyor yanına da makarna haşlarım biraz👌👌👌

Bu hafta buzluktan gitmek istiyorum tazeleri çıktı artık sebzeleri bugünkü patlıcan buzluktan

Bu hafta menülerim hepsi buzluktan olacak

Fırında Balık kremalı makarna👍
Karışık dolma sarma 👍
Kıymalı bezelyeli pilav👍
Sebzeli tavuklu spagetti👍
Yeşil fasülye kavurması👍👍 yanlarına ek yaparım

Böyle yaparsam buzluk bayağı rahatlayacak🤲🤲😁
Menüler şahane canım. 💜
Afiyet olsun. 😋

Canım o başkavurması Mikan Mikan söylemişti yaptım ama ben beceremedim galiba 😁benimkiler sevmedi. Bir de üstüne sarımsaklı yoğurt yapmadım. Türlü gibi yaptım belki ondan.

Menüler şahane canım. 💜
Afiyet olsun. 😋

Canım o başkavurması Mikan Mikan söylemişti yaptım ama ben beceremedim galiba 😁benimkiler sevmedi. Bir de üstüne sarımsaklı yoğurt yapmadım. Türlü gibi yaptım belki ondan.
Yaaa türlü gibi olursa bence de lezzetli olmaz
Sarımsaklı yoğurt şart
Mikan Mikan nohut koyuyor musun içine bilmiyorum ama ben katıyorum
Benim Kızlar da pek beğenmiyor ama ben çok severim 👍👍👍

Yaaa türlü gibi olursa bence de lezzetli olmaz
Sarımsaklı yoğurt şart
Mikan Mikan nohut koyuyor musun içine bilmiyorum ama ben katıyorum
Benim Kızlar da pek beğenmiyor ama ben çok severim 👍👍👍
Yok canım koymuyurm ben çok yapamıyorum annem güzel yapar kızartmadan yapıyor ama çok hafif ve lezzetli oluyor

Menüler şahane canım. 💜
Afiyet olsun. 😋

Pogaca yaptim cay demledim
Kocam bey kalkti kendi halinde takilio
Kahve ictim yatagi attim makinaya kurutur geri takarim yeni akmala ugrasamicam
Yemek yapmicam gbi gorunuyo disaridan soleyelim bgn diorum
O ruyalarin drama boyutu nie ole bilsem de solesem. Bilincaltim aklini kacirmis

X