Bugün ne yaptım?

Sen seneye gör ortaokul da daha bir kilo alıp sıfatları değişiyor.
Çocukluk yavaş yavaş ön ergenliğe evriliyor.
Bu yaz diyet yaptırcam zaten biraz kilosu var aman almasın daha 🤣 Eymen yaşıtlarına göre biraz iri hem boy hem kilo olarak günden güne yüzünün biraz daha değiştiğini hissediyorum , kız olsaydı çoktan girmişti ergenliğe süt kızım Eylül 11inden yaş almadan girdi... Sanada oluyor mu diyormusun daha dün bugünleri merak ediyordum ne çabuk geldi diye bu ara hormonlardan mıdır nedir ben çok diyorum sanırım bu yüzden de daha çok düştüm oğlumun üstüne 😅😅

Bu yaz diyet yaptırcam zaten biraz kilosu var aman almasın daha 🤣 Eymen yaşıtlarına göre biraz iri hem boy hem kilo olarak günden güne yüzünün biraz daha değiştiğini hissediyorum , kız olsaydı çoktan girmişti ergenliğe süt kızım Eylül 11inden yaş almadan girdi... Sanada oluyor mu diyormusun daha dün bugünleri merak ediyordum ne çabuk geldi diye bu ara hormonlardan mıdır nedir ben çok diyorum sanırım bu yüzden de daha çok düştüm oğlumun üstüne 😅😅
Ya biz çok inatlaşıyorduk biraz onu kırmaya çalışıyorum. Benimde sürekli öpesim geliyor 😘

Selam canlarım 🌸

Bugün daha pozitifim. 💜
Erkenden uyandım yine iki gündür geç yatıp çok erken uyanıyorum.
Güzelce kitabımı okudum. 📚

Patates kızarttım.
Eşime de yumurta pişirttim.
Oğluma da çiçek ekmek aldırdım.

Kahvaltımı yaptım.
Kahvemi içtim. ☕
Yanına akşamki tatlıdan yedim.

Kilo da almamışım bu hafta ona da sevindim 😁
Basenim ve göbeğim çıktı ama tartı aynı gösteriyor 😌

Akşam sabah biraz gündemi takip ettim.
D d_g_g inşallah dediğin gibi olur. Güzel günler yakın olsun. 🙏

Kızlar bi maşallahınızı alırım dünde bugünde kahvaltıda patates kızarttım ve biberli domates kahvaltılık sosu yaptım 🤗🤗 bugün ekstra olarak bulaşıkları makineye de koyabildim 🤩🤩 şimdi balkonda keyif yapıyorum 🤗🤗

Gunaaaydiinnn🦋
Kalktim ocaga enginar koydum kahvaltimi yaptim tv ye bakiyorum
Kalktim bi baktm esim gece buzdolabini tirtiklamis kapisini da acik birakmis😂buzdolabi su icinde😂neyse nazar dielim🧿
Yazliga gideriz bi bakinmaya aksamada sampiyonlsr ligi finali var💃🏻💃🏻

Bebek mağazası gezdim.
Araba ve beşik baktım.
Tahta beşikler hoşuma gidiyor. Anne yanı yine sallanır, odadan odaya taşınır vs. 5 kademeli idi sanırım.
Henüz karar vermedim tabi ama oğlumda park kullanmıştım tahtalar sanki içimde kaldı biraz 😁
Arabayı da pusetli vs mi alsak henüz karar vermedim . Oğlumda ne yaptıysam bu sefer farklısını mı yapsam diyorum.

Bebek mağazası gezdim.
Araba ve beşik baktım.
Tahta beşikler hoşuma gidiyor. Anne yanı yine sallanır, odadan odaya taşınır vs. 5 kademeli idi sanırım.
Henüz karar vermedim tabi ama oğlumda park kullanmıştım tahtalar sanki içimde kaldı biraz 😁
Arabayı da pusetli vs mi alsak henüz karar vermedim . Oğlumda ne yaptıysam bu sefer farklısını mı yapsam diyorum.
Eger usenip vazgecmezsek biz de yarin gidicez
Bence cok mantikli son yazdigin. Gonlunden ne geciosa onu yap derim

Eger usenip vazgecmezsek biz de yarin gidicez
Bence cok mantikli son yazdigin. Gonlunden ne geciosa onu yap derim
Eşim uygun bulursak hemen alalım kafasında. Ben aceleci değilim iyice araştırma taraftarıyım.

Oğlumda bebek arabasını iyi bir şey aldık ama fazla kullanmadık. Hasta olur diye genelde evde takıldığımız için. Çıkınca da zaten arabayla geziyorduk.

Eşim uygun bulursak hemen alalım kafasında. Ben aceleci değilim iyice araştırma taraftarıyım.

Oğlumda bebek arabasını iyi bir şey aldık ama fazla kullanmadık. Hasta olur diye genelde evde takıldığımız için. Çıkınca da zaten arabayla geziyorduk.
Cybex balios veya 360 twist ikisinden birini bnm isimi gorur bide bugaboo bee6 de var ama icime sinmedi o sildim kafamdan.
Balios brnce super travel sys kdr buyuk degil ama kabin boydan bi tik buyuk 360 ise cok daha pratik. Yrn gidersek kocam bey ne yorum yapicak onu bekliorum
Bide ergobaby omni 360 pazara dln onla gidersen daha rahat ederim 😂

Cybex balios veya 360 twist ikisinden birini bnm isimi gorur bide bugaboo bee6 de var ama icime sinmedi o sildim kafamdan.
Balios brnce super travel sys kdr buyuk degil ama kabin boydan bi tik buyuk 360 ise cok daha pratik. Yrn gidersek kocam bey ne yorum yapicak onu bekliorum
Bide ergobaby omni 360 pazara dln onla gidersen daha rahat ederim 😂
Biz yine kullanmayacağımız için bu sefer de dandik bir şey mi alsak diyoruz 🤣

Ne kadar sut izni. Toplam ne kdr bebekle kaliosin? Bi de kv demi bakicak bu durumda
Canım doğum öncesi 8 hafta kullanırım doğum sonrası 8 hafta kalıyor. Bebek 2 aylık olur. KV bakacak. 2-7 arası çalışıyorum. Eğer süt izni ayarlayıp 6 da çıkabilirsem 4 saat çalışmış olucam. Süt sağar bırakırım 6 aya kadar zaten sonrası yaz tatili. 4 ay çalışmam gerekiyor işte.

Canım doğum öncesi 8 hafta kullanırım doğum sonrası 8 hafta kalıyor. Bebek 2 aylık olur. KV bakacak. 2-7 arası çalışıyorum. Eğer süt izni ayarlayıp 6 da çıkabilirsem 4 saat çalışmış olucam. Süt sağar bırakırım 6 aya kadar zaten sonrası yaz tatili. 4 ay çalışmam gerekiyor işte.
İnsallah sut izni ayarlarsin🙏🏼calisirken zor bebeklik zamanlari

İnsallah sut izni ayarlarsin🙏🏼calisirken zor bebeklik zamanlari
İnşallah🙏 kısmet valla. Oğlumda iki sene çalışmamıştım ama o zaman ekonomi böyle değildi. Hazıra dağ dayanmaz. Üç kuruşluk birikimi de ona harcıyamam gibi. Ama yine de belli olmaz zaman gösterecek her şeyi.
Bebeğim sağlıklı olsun zamanında sağlıklı doğsun inşallah gerisi zamanla hallolur. 🙏

D d_g_g bazen diyorum doğum izni bitince burun estetiği yaptırsam da bir ayda ordan hem rapor alırım 🤣bebekle bir ay daha takılırım 🤣gerçi iyileşme süreci de uzun sürüyor estetiğin 😁

X