Valla o kadar çok hastane aradım ki hangisi hatırlamıyorum Türkiye'de üç şubesi olan hastane bile buldum düşün yaniNere ya
Hangi üst segment hastane
Çocuğu sıfırdan mı tüp bebek yapıyorlar
Biz o hastanenin önünden bile geçmeyiz sanırım
Ayy kendimi çok fakir hissettim şu anda.
Evet ilk aklıma gelen hele şu dolar yükselince o olmuştu yılbaşından önce zam gelmez inşallah çünkü araştırmam esnasında hastanenin biri demişti bu şuanki fiyat zam gelebilir.. demek ki yılbaşı öncesi sonrası farketmiyor yaAllah'tan doğumumuz yılbaşından önce de 2024 ün zamlı fiyatları olmayacak ona bari şükredelim
Diğer ameliyatı da aralıkta olmuştum. Zamdan etkilenmemek için
Sen çalış yine de belki bizimki kadar kolay ve saçma olmazYok inmedi ben 10 yıla çıktım
Hastane belli de erken doğumdan korkuyorum. İnşallah sağlıkla zamanında olur.Valla o kadar çok hastane aradım ki hangisi hatırlamıyorum Türkiye'de üç şubesi olan hastane bile buldum düşün yaniçok uçuklar ya gerçekten Allah yardımcımız olsun en uygunu bile pahalı aslında..
Ara zamlar oluyor senede bir kaç kez bazen. Burun estetiğinde öyleydi.Evet ilk aklıma gelen hele şu dolar yükselince o olmuştu yılbaşından önce zam gelmez inşallah çünkü araştırmam esnasında hastanenin biri demişti bu şuanki fiyat zam gelebilir.. demek ki yılbaşı öncesi sonrası farketmiyor ya
Ben sevgiliyken yonttum biraz aslında odundu baya baya başlarda bana ayak uydurmak için çok çabaladı ben şiir yazan ruha sahipken o konuşamazdı bile duygularınıO ne kız adam öyle alıştı yenisini mi istiyor bir de.
Ya şöyle düşünceli kocaları nasıl buldunuz ya
Karısı hamile diye yastık alan filan
Benimki meşe odunu filan herhalde
Kaç gündür tatlı al diyorum unutuyor
Çalışıcam ya çalışmasam bile çalışıyorum diye odaya kapanacağım çocukları eşime bırakıpSen çalış yine de belki bizimki kadar kolay ve saçma olmaz
Hastane belli de erken doğumdan korkuyorum. İnşallah sağlıkla zamanında olur.
Ara zamlar oluyor senede bir kaç kez bazen. Burun estetiğinde öyleydi.
Hsg de de öyle. Ay ay zam geliyordu nerdeyse.
Dolar euro uçunca illa gelir şu anki fiyattan zor faydalanırız.
Daha da çok uçacak fiyatlar.
Korkma ikiz değilsin bakalım cinsiyet ne erkekse zaten zamanında gelir kızsa en fazla iki hafta erken gelir stres yapma kendineSen çalış yine de belki bizimki kadar kolay ve saçma olmaz
Hastane belli de erken doğumdan korkuyorum. İnşallah sağlıkla zamanında olur.
Ara zamlar oluyor senede bir kaç kez bazen. Burun estetiğinde öyleydi.
Hsg de de öyle. Ay ay zam geliyordu nerdeyse.
Dolar euro uçunca illa gelir şu anki fiyattan zor faydalanırız.
Daha da çok uçacak fiyatlar.
Bu ara bende biraz kendimi geri çekiyorum valla.Ben sevgiliyken yonttum biraz aslında odundu baya baya başlarda bana ayak uydurmak için çok çabaladı ben şiir yazan ruha sahipken o konuşamazdı bile duygularınışimdi o şiir yazacak hale geldi ben odun oldum şaka gibi bide bizde bozulmayan birşey oturdu 'ben ne istersem seninde aynı şeyi istemeye hakkın var '... Yani bu ilgi olur dışarı çıkmak olur gibi.. mutlu etmiyorsa mutlu etmemi beklemeyecek
MantıklıÇalışıcam ya çalışmasam bile çalışıyorum diye odaya kapanacağım çocukları eşime bırakıp
Kredi kartı da sonuçta ona göre ödemesi var.Korkma ikiz değilsin bakalım cinsiyet ne erkekse zaten zamanında gelir kızsa en fazla iki hafta erken gelir stres yapma kendine
Bizde dün aynı şeyi konuştuk eşimle.. hamileliğimin başında karar aldık sigorta yaptıramayınca eşim aylık maaş almıyor haftalık alıyor her hafta gram altın alıyor altın biriktiriyorum doğuma kadar fiyatlara zam gelse de altında yükselecek o yüzden gönlüm rahat biraz tek sorunum alışveriş biz kredi kartı kullanmıyoruz o konuda zorlanacağız
İlgilenip ilginelip ilgi görmeyince kendini geri çektikten sonra sorunlu yine biz oluyoruz orasıda varBu ara bende biraz kendimi geri çekiyorum valla.
Anca o dilden anlıyor aynen.
Benimki ilgi sevmiyor.
Mantıklı
Kredi kartı da sonuçta ona göre ödemesi var.
Taksit de olsa peşin de olsa.
GünaydıııııınnnnnnGuuunaaaayddiiinnnyine basim agrio fhfjfjfjf vaaallaa biktimm. Ama cok guzel uyumusum
Bnde ilgilenmixem kendisiyle. Ozmn havadan. Kalkamadim yataktanGünaydıııııınnnnnnhafiften benimde var ama duymazlıktan geliyorum maşallah
Canım 16 sene oldu turşu olduk bir nevi.İlgilenip ilginelip ilgi görmeyince kendini geri çektikten sonra sorunlu yine biz oluyoruz orasıda varhiç Esra ezmeciyi takip ettin mi yada kitaplarını okudun mu
Kredi kartı tehlike evet ama şöyle durumlarda da kurtarıcı bi bakıma ya artık her yer ya nakit ya kart
Yaptirdim oyuzden cok sacmalayamaz. Evet evet yataktan bi ciksam iki lokma bisi yesem geciricem de yapismisim yataga
Geç mi yattın ben iki gündğr erken kalkmak için savaş veriyorum erken uyuyayım diye ama gene en erken birde yatakta oluyorumBnde ilgilenmixem kendisiyle. Ozmn havadan. Kalkamadim yataktan
Ooo dun aksam niye online olmadigin belli oldu. Bugun bnmde yemegim var hatta hic isim yokDün akşam üşenmedim baya bayadır canım çekiyordu patates aldım bakkaldan. Sabah ilk iş onu kızarttım öyle güzeldi ki yağ çekmedi.
Bayat ekmek vardı onla da yumurtalı ekmek kızartması yaptım.
Gece de sarma pişirip yattım.
Dünden domatesli bulgur pilavım da var. Bugün yine kafam rahat yemek konusunda.