Bugün ne yaptım?

Tansiyona baktigimda 11e 7 idi dedigin gibi baska bisey o
Kuzuum tesekkur ederimm nasil gecti gunun?

Tansiyona baktigimda 11e 7 idi dedigin gibi baska bisey o

Kuzuum tesekkur ederimm nasil gecti gunun?
İyi sayılır.Nöbetçiydim bugün. Yoğundu.Oğlanı arkadaşından aldım geldim. Yemek yedik. Bir kaç telefon konuşması yaptım. Hafif benim başımda da var. Ama gürültüden sanırım. Ya da kahveden. Her gün duble içerdim bugün ilk defa küçük fincan içtim.

Uykum var gibi ama uyumam.
Tv de gülcemal var ama telefonda takılmak daha çok işime geldi.

Aayy çayı unuttum hemen mutfağa hala su kaldıysa

Bgn havada bisi vardi heralde hepimizin agridigina gore
Cay icince uykun kacmio mu ya bn uyuyamiorum bu saatte cay kahve icersem

Bgn havada bisi vardi heralde hepimizin agridigina gore
Cay icince uykun kacmio mu ya bn uyuyamiorum bu saatte cay kahve icersem
Yok çay çok severim. Eskiden daha çok içerdim şimdi iki üç bardak kesmiyor bile. Bir de içmeyince o bile baş ağrısı yapıyor.

Yok çay çok severim. Eskiden daha çok içerdim şimdi iki üç bardak kesmiyor bile. Bir de içmeyince o bile baş ağrısı yapıyor.
Yapar ya bende de kahve oyle. Deli gbi kahve icerdim smdi gunde 1 taneye dusurdum

Seviyorum Çok Çok Sevmem mi sudem34
Bugün 7.800 adım attım.
Uyku düzenimi düzelttim çok şükür.
Gittim kitap aldım.
Hedefim 1 hafta içinde bitirmek.
Verimli bir gün oldu benim için.

Kızlar içerikten anlar mısınız siz bu içeriklere sahip bb krem var kullanabilir miyim ki anlamıyorum ben

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-09-01-26-17-838_trendyol.com.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar içerikten anlar mısınız siz bu içeriklere sahip bb krem var kullanabilir miyim ki anlamıyorum ben
Stearik asit var icinde. Mum yaparken kullanıyorum ben.
Bn olsam almam , en azindan hamileyken
Kozmetik otesi bisi bu hic temiz icerik degil silica fln da var
Jane irdalane bare mineral tarte fln bak

Stearik asit var icinde. Mum yaparken kullanıyorum ben.
Bn olsam almam , en azindan hamileyken
Kozmetik otesi bisi bu hic temiz icerik degil silica fln da var
Jane irdalane bare mineral tarte fln bak
Ayrıca arastirdim simdi doktor ortopedist ve travmatoloji uzmani. Dermatolog degil farmakolog degil. Ticari amacla yapilmis bir urun sakin alma suan.

Ayrıca arastirdim simdi doktor ortopedist ve travmatoloji uzmani. Dermatolog degil farmakolog degil. Ticari amacla yapilmis bir urun sakin alma suan.
Çok teşekkür ederim gerçekten içeriklerden anlamıyordum ben sağol canım

Günaydın canlar
Dereotlu poğaça ile güne giriş yaptım
Birazdan kahvaltı yapacağım.
Çok açım.
Dünden magnezyumu içmeyi unutmuşum. Başım belki de ondan değişikti. Bünye her şeye alışıyor galiba.

İki makine çamaşır katladım.
Evi komple süpürdüm.
Şimdi kahve keyfi

Bugün tartı günüydü unuttum.
Yarın unutmazsak tartılalım tabloya ekleyim

Günaydıııın bende bayaaa uyumuşum çünküüü gece üçü geçiyordu uyuduğumda gündüz uyuduğum için herhalde cin gibiydim ya
Bende bugün sağlık ocağına gideceğim ilacım bitti prilamsız hala yaşayamıyorum geçen gün yine unuttum içmeyi sabah tuvalete zor attım kendimi
Sonrada resim bastırmaya gideceğim
Şuan kahve içiyorum karnımda çok aç kahvaltı eder evi toparlar kendimi toparlar çıkarım

sudem34 D d_g_g kızlar rüya gördüm ultrason görüntüsü gibiydi erkekti baya bariz belli bir erkekti bu ikinci görüşüm 10 gün sonra falan doktora gideceğim inşallah belli olur cinsiyetide rüyalardan kurtulurum
O rüyadan sonra bide isim sayıkladım çınar cem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…