Tansiyona baktigimda 11e 7 idi dedigin gibi baska bisey oTansiyon çıkmamış olsada kan basıncı yükselebiliyor ben çok yaşıyorum o durumu kaç kere koştur koştur tansiyonuma baktırmaya gittim fırladı sandım dalimonlu su içmeyi dene bazen iyi geliyor öyle durumlarda .
Ne demek
Kuzuum tesekkur ederimm
Seneye kuzum
İyi sayılır.Nöbetçiydim bugün. Yoğundu.Oğlanı arkadaşından aldım geldim. Yemek yedik. Bir kaç telefon konuşması yaptım. Hafif benim başımda da var. Ama gürültüden sanırım. Ya da kahveden. Her gün duble içerdim bugün ilk defa küçük fincan içtim.Tansiyona baktigimda 11e 7 idi dedigin gibi baska bisey o
Kuzuum tesekkur ederimmnasil gecti gunun?
Bgn havada bisi vardi heralde hepimizin agridigina goreİyi sayılır.Nöbetçiydim bugün. Yoğundu.Oğlanı arkadaşından aldım geldim. Yemek yedik. Bir kaç telefon konuşması yaptım. Hafif benim başımda da var. Ama gürültüden sanırım. Ya da kahveden. Her gün duble içerdim bugün ilk defa küçük fincan içtim.
Uykum var gibi ama uyumam.
Tv de gülcemal var ama telefonda takılmak daha çok işime geldi.
Aayy çayı unuttumhemen mutfağa hala su kaldıysa
Yok çay çok severim. Eskiden daha çok içerdim şimdi iki üç bardak kesmiyor bile. Bir de içmeyince o bile baş ağrısı yapıyor.Bgn havada bisi vardi heralde hepimizin agridigina gore
Cay icince uykun kacmio mu ya bn uyuyamiorum bu saatte cay kahve icersem
Yapar ya bende de kahve oyle. Deli gbi kahve icerdim smdi gunde 1 taneye dusurdumYok çay çok severim. Eskiden daha çok içerdim şimdi iki üç bardak kesmiyor bile. Bir de içmeyince o bile baş ağrısı yapıyor.
SevindimSeviyorum Çok ÇokSevmem mi sudem34
Bugün 7.800 adım attım.
Uyku düzenimi düzelttim çok şükür.
Gittim kitap aldım.
Hedefim 1 hafta içinde bitirmek.
Verimli bir gün oldu benim için.
Stearik asit var icinde. Mum yaparken kullanıyorum ben.Kızlar içerikten anlar mısınız siz bu içeriklere sahip bb krem var kullanabilir miyim ki anlamıyorum ben
Kızlar içerikten anlar mısınız siz bu içeriklere sahip bb krem var kullanabilir miyim ki anlamıyorum ben
Ayrıca arastirdim simdi doktor ortopedist ve travmatoloji uzmani. Dermatolog degil farmakolog degil. Ticari amacla yapilmis bir urun sakin alma suan.Stearik asit var icinde. Mum yaparken kullanıyorum ben.
Bn olsam almam , en azindan hamileyken
Kozmetik otesi bisi bu hic temiz icerik degil silica fln da var
Jane irdalane bare mineral tarte fln bak
Çok teşekkür ederimAyrıca arastirdim simdi doktor ortopedist ve travmatoloji uzmani. Dermatolog degil farmakolog degil. Ticari amacla yapilmis bir urun sakin alma suan.
Çok teşekkür ederimgerçekten içeriklerden anlamıyordum ben sağol canım
Bende iki gundur unutuyorum. Yrn tartilalimİki makine çamaşır katladım.
Evi komple süpürdüm.
Şimdi kahve keyfi
Bugün tartı günüydü unuttum.
Yarın unutmazsak tartılalım tabloya ekleyim
Günaydııııın iyi gezmeler cadde kızı