Bence önemlileri önden almaya bak sen küçük küçük diğerleri topluca en son alışveriş yapılır toplu çıkıp almak daha keyifli benden söylemesiHayyyyy alicak cok sey varbugun tchibodan alt acma seysi aldim eli kolu yukarida kalio rahatca alt acilio bi de zaradan bi ust sldim o gelmedi daha beklemedeim gereksiz herseyi aliyorum cok sukur ondmli hicbisey yok ama ortada
Yok ya tam tersi buyukleri almak 1 saat. Ama kiyafet minik minik seyler anca toplanir hastane cikisi bile secemiuorum dusunBence önemlileri önden almaya bak sen küçük küçük diğerleri topluca en son alışveriş yapılır toplu çıkıp almak daha keyifli benden söylemesi
İnternet kaf karıştırıyoorrrrYok ya tam tersi buyukleri almak 1 saat. Ama kiyafet minik minik seyler anca toplanir hastane cikisi bile secemiuorum dusun
Ozmn hic alamioeum ben sorun ordaİnternet kaf karıştırıyoorrrrnormal çıkıp görüp dokunup bakınca kafa o kadar karışmıyor
Mantıklı o zamanOzmn hic alamioeum ben sorun ordazaten defter yaptim tek tek alinicaklar listesi. Ordan cize cize bitiricem.
Ben en son organik pamuga sardimMantıklı o zaman
Ben uygulamada herşeyi ekledim ama mağazaya gidip alacağım herşeyi görmeden asla alamam bende
Kafayı üşütme amanBen en son organik pamuga sardimkendimi daha ne sacmaliklarla zorliycam ben de merak icindeim
Mesela markalara instagramda bi kadin var.Kafayı üşütme amançok ince düşünme cidden doğumdan sonrada takınlı olursun ve siniri bozuk şekilde dolaşırsın çok araştırma yapma artık sen şimdi sakinleş ve yavaşça Google amcaya veda et
Bakarım sayfayaMesela markalara instagramda bi kadin var.
genetikdoktoralia.anne diye. Ona bakiorum. Tavsiye ederim
Ya ben kendime bile oleyim. Yuzume surecegim seye karar vermem oooo
Yapim bu herkes alisik bana
Hahaha ikimizinde yukseleni terazi unutmaBakarım sayfayaAllah kolaylık versin sana o zaman bende kendimi kararsız sanırdım
Kararsızlıktan çoğu zaman alacağım şeylerden vazgeçerim , terazinin özelliği miymiş buHahaha ikimizinde yukseleni terazi unutma
Yani biyerde yaziyo mu bilmiyorum ama o benim ya internetten almam lazim yada jetlag alisveris yapio olmam lazim. Yoksa cok zor aliyorum. Eve donup almadim diye pisman oluyorumKararsızlıktan çoğu zaman alacağım şeylerden vazgeçerim , terazinin özelliği miymiş bu
Pişmanlık yaşarsam illa o şeyi alırım ama bazen gereksiz masraftan da kurtulmuş oluyorum ben bu yüzdenYani biyerde yaziyo mu bilmiyorum ama o benim ya internetten almam lazim yada jetlag alisveris yapio olmam lazim. Yoksa cok zor aliyorum. Eve donup almadim diye pisman oluyorum
O ne kız adam öyle alıştı yenisini mi istiyor bir de.Ben küçük kıza hamileyken eşim bana almıştı hamile yastığı ben pek rahat edemedim
Sonuç eşim yastıkla yatmaya başladıve gerçekten hakkını verdi
Bayağı deforme oldu attık yenisini alacağız
Yani zorunlu mu oluyor?Var. İsyeri yapio. Sen card eski adiyla acibadem sigorta.full teminatli dogum paketi de var. Ama tabi karsilamasigi seyler oluyor arada. Cocuk sadirdim mesela d vitaminini karsilamadi
Sırtına ya da karnına koyuyorsun. Ama ben ne kadar kullandım işe yaradı yaramadı inan yine hatırlamıyorumİse yariyo yani o yastik? Ne ise yariyo sen de bana onu bi anlatsana. Nie lazim
39 ne ya şaka gibiAstarı yüzünden pahalıya geliyor.. yüzüncü yıl hastanesinde doğum paketi 16 bindi mesela acıbademde 39 bin civarı aradaki farka bak ...
Normal SGK yla devam ediyorum bende mecburen benim gittiğim hastanede muayene 350 lira tahlillerimi de devlette muayene olmadan yazdırdım tarama testlerini şeker yükleme testini yaptırmayacağım zaten yalnız hatırlamıyorsam 12 bin lirada doğumdu hastanede ... Böyle olunca bana doğum 14 küsüre falan patlamış oldu her halükarda karda oldum
Fiyat alırken 92 bin bile duydu bu kulaklarYani zorunlu mu oluyor?
Sen ne kadar ödüyorsun?
Sırtına ya da karnına koyuyorsun. Ama ben ne kadar kullandım işe yaradı yaramadı inan yine hatırlamıyorumnasıl hafızam var ya cidden.
39 ne ya şaka gibi
Nere yaFiyat alırken 92 bin bile duydu bu kulaklar
Yok bn ödemiyorum sirket oduyor bizde.heralde sozlesmede varYani zorunlu mu oluyor?
Sen ne kadar ödüyorsun?
Sırtına ya da karnına koyuyorsun. Ama ben ne kadar kullandım işe yaradı yaramadı inan yine hatırlamıyorumnasıl hafızam var ya cidden.
39 ne ya şaka gibi
Yok inmedi ben 10 yıla çıktım5 yıla indi mi?
Bnde hastane indirimi için sendikaya gircemsayılır mı
Kariyer hedefim istifa edip yurt dışına gitmekçocuk doğurup analık etmek