Bugün ne yaptım?

Hayyyyy alicak cok sey var bugun tchibodan alt acma seysi aldimeli kolu yukarida kalio rahatca alt acilio bi de zaradan bi ust sldim o gelmedi daha beklemedeim gereksiz herseyi aliyorum cok sukur ondmli hicbisey yok ama ortada
Bence önemlileri önden almaya bak sen küçük küçük diğerleri topluca en son alışveriş yapılır toplu çıkıp almak daha keyifli benden söylemesi

Bence önemlileri önden almaya bak sen küçük küçük diğerleri topluca en son alışveriş yapılır toplu çıkıp almak daha keyifli benden söylemesi
Yok ya tam tersi buyukleri almak 1 saat. Ama kiyafet minik minik seyler anca toplanir hastane cikisi bile secemiuorum dusun

Yok ya tam tersi buyukleri almak 1 saat. Ama kiyafet minik minik seyler anca toplanir hastane cikisi bile secemiuorum dusun
İnternet kaf karıştırıyoorrrr normal çıkıp görüp dokunup bakınca kafa o kadar karışmıyor

İnternet kaf karıştırıyoorrrr normal çıkıp görüp dokunup bakınca kafa o kadar karışmıyor
Ozmn hic alamioeum ben sorun orda zaten defter yaptim tek tek alinicaklar listesi. Ordan cize cize bitiricem.

Ozmn hic alamioeum ben sorun orda zaten defter yaptim tek tek alinicaklar listesi. Ordan cize cize bitiricem.
Mantıklı o zaman
Ben uygulamada herşeyi ekledim ama mağazaya gidip alacağım herşeyi görmeden asla alamam bende

Mantıklı o zaman
Ben uygulamada herşeyi ekledim ama mağazaya gidip alacağım herşeyi görmeden asla alamam bende
Ben en son organik pamuga sardim kendimi daha ne sacmaliklarla zorliycam ben de merak icindeim

Ben en son organik pamuga sardim kendimi daha ne sacmaliklarla zorliycam ben de merak icindeim
Kafayı üşütme aman çok ince düşünme cidden doğumdan sonrada takınlı olursun ve siniri bozuk şekilde dolaşırsın çok araştırma yapma artık sen şimdi sakinleş ve yavaşça Google amcaya veda et

Mesela markalara instagramda bi kadin var.
genetikdoktoralia.anne diye. Ona bakiorum. Tavsiye ederim
Ya ben kendime bile oleyim. Yuzume surecegim seye karar vermem oooo
Yapim bu herkes alisik bana

Mesela markalara instagramda bi kadin var.
genetikdoktoralia.anne diye. Ona bakiorum. Tavsiye ederim
Ya ben kendime bile oleyim. Yuzume surecegim seye karar vermem oooo
Yapim bu herkes alisik bana
Bakarım sayfaya Allah kolaylık versin sana o zaman bende kendimi kararsız sanırdım

Kararsızlıktan çoğu zaman alacağım şeylerden vazgeçerim , terazinin özelliği miymiş bu
Yani biyerde yaziyo mu bilmiyorum ama o benim ya internetten almam lazim yada jetlag alisveris yapio olmam lazim. Yoksa cok zor aliyorum. Eve donup almadim diye pisman oluyorum

Yani biyerde yaziyo mu bilmiyorum ama o benim ya internetten almam lazim yada jetlag alisveris yapio olmam lazim. Yoksa cok zor aliyorum. Eve donup almadim diye pisman oluyorum
Pişmanlık yaşarsam illa o şeyi alırım ama bazen gereksiz masraftan da kurtulmuş oluyorum ben bu yüzden

O ne kız adam öyle alıştı yenisini mi istiyor bir de.
Ya şöyle düşünceli kocaları nasıl buldunuz ya
Karısı hamile diye yastık alan filan
Benimki meşe odunu filan herhalde

Kaç gündür tatlı al diyorum unutuyor

Var. İsyeri yapio. Sen card eski adiyla acibadem sigorta.full teminatli dogum paketi de var. Ama tabi karsilamasigi seyler oluyor arada. Cocuk sadirdim mesela d vitaminini karsilamadi
Yani zorunlu mu oluyor?
Sen ne kadar ödüyorsun?
İse yariyo yani o yastik? Ne ise yariyo sen de bana onu bi anlatsana. Nie lazim
Sırtına ya da karnına koyuyorsun. Ama ben ne kadar kullandım işe yaradı yaramadı inan yine hatırlamıyorum nasıl hafızam var ya cidden.
39 ne ya şaka gibi

Yani zorunlu mu oluyor?
Sen ne kadar ödüyorsun?

Sırtına ya da karnına koyuyorsun. Ama ben ne kadar kullandım işe yaradı yaramadı inan yine hatırlamıyorum nasıl hafızam var ya cidden.

39 ne ya şaka gibi
Fiyat alırken 92 bin bile duydu bu kulaklar

Allah'tan doğumumuz yılbaşından önce de 2024 ün zamlı fiyatları olmayacak ona bari şükredelim

Diğer ameliyatı da aralıkta olmuştum. Zamdan etkilenmemek için

Yani zorunlu mu oluyor?
Sen ne kadar ödüyorsun?

39 ne ya şaka gibi
Yok bn ödemiyorum sirket oduyor bizde.heralde sozlesmede var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…