Bugün ne yaptım?

Dün akşam üşenmedim baya bayadır canım çekiyordu patates aldım bakkaldan. Sabah ilk iş onu kızarttım öyle güzeldi ki yağ çekmedi.
Bayat ekmek vardı onla da yumurtalı ekmek kızartması yaptım.
Gece de sarma pişirip yattım.
Dünden domatesli bulgur pilavım da var. Bugün yine kafam rahat yemek konusunda. 😁
Hayranım sana ya 🤣 şu halde dünyayı yapacak halin var maşallaaaahhh 🥰

O ne kız adam öyle alıştı yenisini mi istiyor bir de.
Ya şöyle düşünceli kocaları nasıl buldunuz ya🤣
Karısı hamile diye yastık alan filan 🤣
Benimki meşe odunu filan herhalde 🤣

Kaç gündür tatlı al diyorum unutuyor 🤣
He kız valla çok memnundu yastıktan😂😂

Canım 16 sene oldu turşu olduk bir nevi.
Ben duygulu romantik vs isterdim olmayınca zamanla alıştım mecburen.
Üzerine düşülmesini sevmez.
Ama ben ilgiyi başka konularda da kestim işe yaradı.
Geçen dışarda yemiş yine poğaça eve gelince çay demler demlememiş sonra uyudu ben uyandım 😁bu sefer bende ona kahvaltı hazırlayıp çağırmadım 🤣kendim yedim 😁

Nee kaadan ekmek o kadan köfte 🤣
Zamanla azalıyor bazı şeyler haklısın kim bilir 16. Senemizde biz nasıl olacağız... Geçen gece eski mesajlara baktım bir sene bile neler neler götürmüş bizden üzüldüm yalan yok ama elde olan birşeyde değil ki

Yemekten başka şey düşünüp yapmayınca 🤣
Evi süpürdüm dellendim geldiler bana normal süpürgeyle süpürdüm hemde pert olmasam derin temizliğe girecektim en son salonu zor süpürdüm kahvaltıdan sonra bayıldım koltukta resmen 🤣🤣🤣 annem bende yatağa gönderdi beni yeni uyandım 🤣🤣🤣

Evi süpürdüm dellendim geldiler bana normal süpürgeyle süpürdüm hemde pert olmasam derin temizliğe girecektim en son salonu zor süpürdüm kahvaltıdan sonra bayıldım koltukta resmen 🤣🤣🤣 annem bende yatağa gönderdi beni yeni uyandım 🤣🤣🤣
Benim basim hic gecmedi bgn. Uyudum uyandim. Yattim kitap okudum baya bi ama hala agriyo inanamiyorum.. kalkicam smdi spor yapiym belki iyi gelir die dusunuyorum..

Benim basim hic gecmedi bgn. Uyudum uyandim. Yattim kitap okudum baya bi ama hala agriyo inanamiyorum.. kalkicam smdi spor yapiym belki iyi gelir die dusunuyorum..
Yeni gördüm yazdığını nasıl oldun canım

Toparladim cok sukur. Uyudum uyandim iyiydim. Haftaya doktora gidicem gidince sorucam. Bu nie oluo bu sık niye oluo die.
Kan basıncından olabilir kan hacmi yükseldiği için zonklama şeklindeyse çoğunlukla o yüzdendir

Zonklama seklinde evet. Bilsem de solesem. Tesekkur ederim sordugun icin❤️
Tansiyon çıkmamış olsada kan basıncı yükselebiliyor ben çok yaşıyorum o durumu kaç kere koştur koştur tansiyonuma baktırmaya gittim fırladı sandım da 🤣 limonlu su içmeyi dene bazen iyi geliyor öyle durumlarda .
Ne demek 🥰😘😘😘

X