Bugün ne yaptım?

SayYouLoveMe SayYouLoveMe sen kendini olumsuzluyosun sürekli bence, gereksiz yere hem de:KK62:
Terzi kendisindeki sokugu dikemiyor..
Boyle gonul islerinde,bir mutlu bir huzurlu olamadim.
Deniyorum ama yok yani.
İnsan hep kendisinde olmayani arar ya..
Sen bende eksiksin diyebilecegim birini goremedim daha..Bundan sonra da gorebilirmiyim orasi mechul :KK70:

Deniyorum ama yok yani.
İnsan hep kendisinde olmayani ararya..
Sen bende eksiksin diyebilecegim birini goremedim daha..Bundan sonra da gorebilirmiyim orasi mechul :KK70:
Bak mesela son cümlen bile ona bir örnek. Kız yemek yapmaya bile bir sürü şey söyledin. Yapana madalyon mu takıyorlar sanki. Salça soğan ikilisi olan her sey yemek. Bu sadece mutfakta biraz fazla vakit geçirmeyi gerektiriyor
Ben şöyle bir ay falan pilav yapmasam elimin ayarı kaçar ilk yapışım olmaz yani.

Her seyi akışına bırakmak lazım, sen olumsuz düşünme.
Öyle böyle diyorsun ama şu an tek başına kendinin patronu olmak, yalnız yaşamak bi cazip gelmiyor değil yani :KK53:

Deniyorum ama yok yani.
İnsan hep kendisinde olmayani ararya..
Fransızların seni seviyorum deme şekliymiş sen bende eksıksın😍😍

Bence görebılırsın🙏

Nefesi kesildi. :KK70:
Gece korkudan acilde aldik solugu..
Bir taraf surekli spor yaparken,digerinin pek arasi olmayinca bazi hareketlere engel teskil ediyor.
Birde yorgunluk farki oluyor..Simdi sen cok canliyken karsi taraf araba carpmis gibi yazalanmis yatiyor.
Bilemiyorum anlatabiliyor muyum :) Hani deniyorum,anlamaniz icin soyluyorum ama uygununu bulamiyorum :\

Nefesi kesildi. :KK70:
Gece korkudan acilde aldik solugu..
Bir taraf surekli spor yaparken,digerinin pek arasi olmayinca bazi hareketlere engel teskil ediyor.
Birde yorgunluk farki oluyor..Simdi sen cok canliyken karsi taraf araba carpmis gibi yazalanmis yatiyor.
Bilemiyorum anlatabiliyor muyum :) Hani deniyorum,anlamaniz icin soyluyorum ama uygununu bulamiyorum :\
Bunca yıllık sevişgenim böyle bişey olmadı:110:

Ne yıyıp içiyorsun bize de söyle:KK53:

Bunca yıllık sevişgenim böyle bişey olmadı:110:

Ne yıyıp içiyorsun bize de söyle:KK53:
Yemek icmekle degil sadece,rutinle alakali.
Bugun herhangi bir spora baslayip gunde 20 dakika yapsan bir ayda net farki goruyorsun zaten.
Misal sigara kullanmam,alkol kesinlikle bana gore degil..
Yesil olanlari yiyorum..Agirlikli sebze.Tadi hosuma gitmiyor ama faydasini goruyorum.

Ben de cay icmeye gidiyorum.

Gozlerim kapaniyor 21.30 da yatarsam olacagi bu :uykucu:

Günaydın :KK200:

Screenshot_20220310-093719~2.png

S sarahconnor
Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin
Mikan Mikan
SayYouLoveMe SayYouLoveMe

X