- 19 Şubat 2021
- 4.700
- 11.243
- 38
KesinlikleBir demet tiyoro'daki diri vucutlu feristah abla gibisin yani
Ben uyandırma servisinde çalışan vücut hatları had safhada muntazam olan nefis bi kadınım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KesinlikleBir demet tiyoro'daki diri vucutlu feristah abla gibisin yani
Kısa kodları daha kolay oluyor örnek iki nokta D gülücük gibi.sudem34 sen de mi telden olmuyor sanıyorsun emojileri ondan mı benden kod istedin kızz
Ben de sanıyorum siz gayet ciddi bir hanfendisiniz öyle kitap gibi sıralı cümleler paragraflarÇok katıldığım bir yorumun daha
Emojileri buldumkk emojilerini çok seviyordum ama telden olmuyor sanıyordum
Bol bol kullanırım artık
Sarah mi ? Bizim Sarah ? Connor olan..Ben de sanıyorum siz gayet ciddi bir hanfendisiniz öyle kitap gibi sıralı cümleler paragraflar
Beni korkutuyorsunSarah mi ? Bizim Sarah ? Connor olan..
Ultra Fettan bence
O gozleri kac tane koc gibi adamin yuregini daglamistir..
Hanfendi yanım var aslındaBen de sanıyorum siz gayet ciddi bir hanfendisiniz öyle kitap gibi sıralı cümleler paragraflar
Sarah,edeleli vucut meraklisi, fenteezi tsunamisi kinali kuzum.İşte ben SayYouLoveMe in göremediği o yani görmüşüm
Hanfendı kişiliğimle betimleme yapıyorumSarah,edeleli vucut meraklisi, fenteezi tsunamisi kinali kuzum.
Bak bu benim betimlemem,haydi sende nasil goruyorsan oyle betimle de gorelim :)
Kuzum seni betimlemesi gereken SudeHanfendı kişiliğimle betimleme yapıyorum
Ama tutmayabılır çok iyi değilim
Neşeli akıllı enerjik
Çalışkan farklılık seven
Güzel olduğunu da düşünüyorum
Ayrıntılara takılan biri olabilirsin
Tutkulu aşıkta olabılırsın gibi
SeniKuzum seni betimlemesi gereken Sude
Sen kimi betimledin hatlar karisti
Sudem benım hanfendı tarafımı görmüşKuzum seni betimlemesi gereken Sude
Sen kimi betimledin hatlar karisti
Bacim ben kulpu kirik kup gibiyim..Tutanin elinde kaliyorum :
Haksızlık etme kıymetini bilmiyolardırBacim ben kulpu kirik kup gibiyim..Tutanin elinde kaliyorum :
Planli, kararli ,ilkeli .Sarah,edeleli vucut meraklisi, fenteezi tsunamisi kinali kuzum.
Bak bu benim betimlemem,haydi sende nasil goruyorsan oyle betimle de gorelim :)
Yahu 99'luk tesbih mi bu elde kalsin..Haksızlık etme kıymetini bilmiyolardır
Belki bekleyen vardır keşke benım elimde kalsa dıye
Fazla secici olabilirsinBacim ben kulpu kirik kup gibiyim..Tutanin elinde kaliyorum :
Ne yapacağını anlatırdım da hanfendı kişiliğim izin vermiyorYahu 99'luk tesbih mi bu elde kalsin..
Zikir mi yapacak adam benimle
Sen tesbih ol imame olur o sansli cengaverYahu 99'luk tesbih mi bu elde kalsin..
Zikir mi yapacak adam benimle
Ha ha ben bakmiyorum anlat senNe yapacağını anlatırdım da hanfendı kişiliğim izin vermiyor