Saf değil de kabullenmişsin galiba herkesi oldugu gibi sevmişsinGozlerim doldu çocukken sevilmek icin gosterdigin cabani cok takdir ettim.
Ben hakkaten cocukken de boyle saf bir çocukmusum hic oyle seyler bilmez yapmazdim hala da yapamam .
Saflik ruhuma islemis galiba.
SayYouLoveMe in dedigi gibi sezin kacmis belki icime.
Kendimi bir on sene once filan bu kadar sevseydim daha net cizgilerim olurdu illa o da cahillik ışte.Bazi seyler yasanmadan kazanilmiyor,ogrenilmiyor.
Bosuna tecrübe demiyorlar .
Yok yapılmadı isterse yazarım amaKizlar 26 yas muhabbeti oldu.
SayYouLoveMe sen mi 26 yasindasin?
Ozelde sarahin gercek isim yorumlamasi mi yapildi ben bi fransiz mi kaldimmalum safim zaten
O cok iyimser oldu :)Kizlar 26 yas muhabbeti oldu.
SayYouLoveMe sen mi 26 yasindasin?
Ozelde sarahin gercek isim yorumlamasi mi yapildi ben bi fransiz mi kaldimmalum safim zaten
Galiba olaylara pek kafa yormamisim.Saf değil de kabullenmişsin galiba herkesi oldugu gibi sevmişsin
Üzmemiş kırmamışsın
Ben hep savaşçıydım
Etrafımda tek destekçim babamdı
Sevilmek için savastım
Kendım olmak için savastım
Okumak için savastım
Fakirlikle savaştım
En basiti annem hep kadın dediğin hizmet etmeli kafasında bi kadın
Erkek kardesim ve babama pervanı olur benım de olmamı beklerdi
Onlara su hizmeti cay hizmeti yapmamı isterdi
Ee onlar calışıyorsa bende calışıyorum
O çocuksa bende çocugum
O okuyorsa bende okuyorum
İstemediğim kafama yatmayan hersey için savasınca böyle oldum
Sonra eşim çıktı karşıma tabi küçük yaşta tanıştım
Düşüncelerime kararlarıma kıyafetlerime kısaca bana saygı duyan biri olunca pençelerimi indirdim
Şimdi sakinim
Kesinlikle tecrübe
Kolay kazanılmıyorAlıp götürdükleri çok oluyor
Tabi katkıları da
Az oldu bi de fuze atsaydinO cok iyimser oldu :)
Simarik,kronik realist,depresif,nevrotik,egosantrik kimi zaman ise sizofrenik olan benim 26 olma imkanim var mi :)
O zaman 22O cok iyimser oldu :)
Simarik,kronik realist,depresif,nevrotik,egosantrik kimi zaman ise sizofrenik olan benim 26 olma imkanim var mi :)
2 sayfa önce sordum bir hafta once galiba yine sormustumSayYouLoveMe
Mesajını okudum
Baklava ben hala denemeye cesaret edemedim.Herseye rağmen cesaretin için tebrik ederim
Tavla oynamaya meyilli gibi görünen hoş ama nişanlı çocuk için şaşırdımkısmet işte kapmislar şansa.
Sırada ne var yemek ne yapılacak?
Yaşın kaç idi ?Tahmin ettirdin o kadar yazmadın sanki.
Bak şimdi arkadaş dedin de benım arkadaslarımın aileleri de çok normal değildiGaliba olaylara pek kafa yormamisim.
Sevilmeyi derinden üniv.de tanidim.Cok severdim arkadaslarimi herseyim oldular.Ailemin yerine koydum.Hersey yerine koydum.Aileleri de cok tatlilardi.Evlerine gidince huzur duyardim.Imrenirdim annelerine.Ablalari ile bagliliklarina.Sasirirdim bizle cok farkliydi çünkü.
Guclu karakter olunca catisma cok oluyor.Kendimden disli adami bulunca mucadele hic bitmiyor iste.Pasif biri olsa onla da yapamazdim ama.
Çocuğa isim bakarken bunu okumam iyi olduBak simdi oncelikle 2 hece olan isimler First-Class.
3 heceye ulastigi zaman Divani Lugati't Turk'ten secilmis gibi duruyorlar.Bu konuda anlasalim oncelikle..
Pinar iyiymis,2 hece ama cok sade..Sarah Connor gibi iddali bir rumuz icin fazlaca sakince..
Ceyda nasil :) Senden Ceyda enerjisi aldim ben :)
Yok o kadar küçük değil bence.O zaman 22
28Yok o kadar küçük değil bence.
Benle yaşıt gibi sanki max 2 yaş büyüktür
Hadi benim yaşımı bulungece gece yaş problemleri
Joey olsun iste..Erkek olursa. :)Çocuğa isim bakarken bunu okumam iyi oldu
Ailemiz henüz buna hazır değilJoey olsun iste..Erkek olursa. :)
Yüksek mi düşük mü yazdım bir ip ucu olsa
29.5Yüksek mi düşük mü yazdım bir ip ucu olsa
Ben uyumadan bu iş açıklığa kavuşsun lütfen
SizAilemiz henüz buna hazır değil
Ama kız :)