26 NisanSenin de mayıs mı yoksa nisan mı
İkizlerin pek zararını görmedim
Arkadaşım demişti
19 Mayıs tan 6 gün sonra diyeyim benım kini de unutmasın madonnaArkadaşım demiştiartık hayatta unutmayız aklımıza kodladin
Kodlamayi seviyorum
Gerçekten amaAslinda ben o butonu kullanmayi unutuyorum :)
Simdi surekli bilgisayardan hesap okudugum icin,sabah aksam pc basinda olunca karisiyor her sey :)
Bu entry altina nasil geldim..Kitap klubu vardi,oraya yazacakken yanlislika buraya yazdim galiba..
Baktim ki spordur,kitaptir,gorsel sanatlardir burada da konusuluyor devam ettim bende
Senin doğum günün iki arkadaşımınkine yakın19 Mayıs tan 6 gün sonra diyeyim benım kini de unutmasın madonna
Bu bilgileri öğrendi kimbilir hangı değerli bilgiler silindi gitti
Kısır sarma kırmızı çizgimizGerçekten ama
Bi bakıyorsun ukrayna savaşı konuşuluyor
Bi bakıyorsun kısır sarma
Bi bakıyorsun kitap
Cidden ilginç geldi bir an
Cok tatlısın yaAslinda ben o butonu kullanmayi unutuyorum :)
Simdi surekli bilgisayardan hesap okudugum icin,sabah aksam pc basinda olunca karisiyor her sey :)
Bu entry altina nasil geldim..Kitap klubu vardi,oraya yazacakken yanlislika buraya yazdim galiba..
Baktim ki spordur,kitaptir,gorsel sanatlardir burada da konusuluyor devam ettim bende
İmzama yazayım ya da profileSenin doğum günün iki arkadaşımınkine yakın
Unutmam
Sudeye garanti vermiyorum
İmzama yazayım ya da profile
Ay salatalık buzu yap bari boşa üşümeBen artık gercekten uyuyayım
O kadar buz sürüyorum göz altı torbalarım olmasın diye boşa donmuş olmasın yüzüm
Güzel sohbet için teşekkür ederim herkese
İyi geceler diliyorum
Hadi ya19 Mayıs tan 6 gün sonra diyeyim benım kini de unutmasın madonna
Bu bilgileri öğrendi kimbilir hangı değerli bilgiler silindi gittimüge anlı yazayım da telif yemeyeyim
Bana ne bilmem kaç yılındaki mersındeki domates fıyatından bak şimdi bunu öğrendım hangı değerli bilgi silindi diyordu
Resmini atsana nasıl bir şeyOkuma gözlüğünün pili öyle azalmış ki görmek için kitabı suratımın ortasına yapıştırmam lazım herhalde
Hayatın içindenGerçekten ama
Bi bakıyorsun ukrayna savaşı konuşuluyor
Bi bakıyorsun kısır sarma
Bi bakıyorsun kitap
Cidden ilginç geldi bir an