Gücü yetmiyor canım carlasa da ağlasa zirlasa da binayı indirip kaldirsada askitosuna gücü yetmiyor ona buna sariyor bence bu olay bahane amaç uzak durmak çünku olay saçma.Şaşırmış gercekten
Gercek yüzünü göstermiş
Bu isim konuları maalesef benım kardeşimib çocuklarında da sıkıntı
Ne var ortak karar alınsa
Keske size küseceğine kocasına gösterseymiş cengaverliğini
Sizinki de çok kötüymüş canım.Evet bence de anne baba ortak karar vermeli
Benım annemın ismi eski bir isim zaten kardesimin eşi de çok sevmez annemı
Kardesim tuttu annemin ismini koydu eşi de kendı istediği ismi
Çocuğa okulda başka isim annesı başka babası başka anneanne başka babaanne başka isim seslenıyor
Küçük kızıda gelin kendi annesının ismini koydu kardesim başka isim oda aynı sekilde
Korkuyorum çocuklara isim söylemeye
Annemın ismiyle seslenıyorum kız diyor ben diğer adımı kullanıyorum annem diyor sen benım ismimi niye beğenmiyorsun
Aynısı küçük kızı içinde gecerli
Evde birsürü isim uçuşuyor kim ne derse artık
Kardesime dedim sen annenın ismini oda annesının ismini sildirsin ikinci isimleri kalsın böyle olmuyor ona da gelmiyor
Bakalım nolacak
Bahane arıyor gibiymiş bulmuşGücü yetmiyor canım carlasa da ağlasa zirlasa da binayı indirip kaldirsada askitosuna gücü yetmiyor ona buna sariyor bence bu olay bahane amaç uzak durmak çünku olay saçma.
On sene benle en ufak problemi yok bu olaydan sonra düşman çok alakasiz yani.
Sizinki de çok kötüymüş canım.
Valla arkadaş dost bazen aileden akrabadan bin kat iyi oluyor.Bahane arıyor gibiymiş bulmuş
Yaşanmasa aile içinde bu küslükler saçmalıklar keşke
Benim oğlumun ismi de iki isimBenim ismim de güzel değil ergenken kafaya takardim şimdi umursamıyorum.
Ölen halamın ismini koymuş babam.
Ben çocuğuma bir isim ben ,bir isim eşim koydu.Cok da severek koydum çok mutluyumiki ismini de kullanıyoruz .
Abimler biri babamın adını ikinci isme koydu hiç kimse kullanmıyor öylesine kondu yani.
Diğer abimin olan yeğenim de iki isim aileden isimler değil ama sadece tek isim kullanıyorlar diğer isim boşta resmen.
Lisede adımi Şeyma koymuştumNe olsun Misal..? Haydi bir isim begenelim :) İllaki vardir aklinda bir sey :)
Gobek adim mesela.. Ne olsa begenirsin ? Yahu benim gobek adim MODA..
Babam fanatik (Fenerbahce galiba) oldugu icin kizim Kadiköyde' dogdu,adi Moda olsun demis,oyle kalmisim..
Ne değişik güzel amaNe olsun Misal..? Haydi bir isim begenelim :) İllaki vardir aklinda bir sey :)
Gobek adim mesela.. Ne olsa begenirsin ? Yahu benim gobek adim MODA..
Babam fanatik (Fenerbahce galiba) oldugu icin kizim Kadiköyde' dogdu,adi Moda olsun demis,oyle kalmisim..
Allah'tan tombiklik kaderin olmamışNe değişik güzel ama
Benim de Pınarmış ebe kendi ismini koymuş
5 kilo doğmuşum doğumum zor olmuş ebede tombik benım gibi göbek adı benım ismim olsun demiş
Bak simdi oncelikle 2 hece olan isimler First-Class.Ne değişik güzel ama
Benim de Pınarmış ebe kendi ismini koymuş
5 kilo doğmuşum doğumum zor olmuş ebede tombik benım gibi göbek adı benım ismim olsun demiş
Allah'tan tombiklik kaderin olmamış
Pınar güzel isim ama ya.
Irmak, Pınar,Nehir,Deniz sulu isimleri seviyorum
Bende ne enerjisi var çok merak eyledimBak simdi oncelikle 2 hece olan isimler First-Class.
3 heceye ulastigi zaman Divani Lugati't Turk'ten secilmis gibi duruyorlar.Bu konuda anlasalim oncelikle..
Pinar iyiymis,2 hece ama cok sade..Sarah Connor gibi iddali bir rumuz icin fazlaca sakince..
Ceyda nasil :) Senden Ceyda enerjisi aldim ben :)
Ceyda nasıl bir enerji çok merak ettimBak simdi oncelikle 2 hece olan isimler First-Class.
3 heceye ulastigi zaman Divani Lugati't Turk'ten secilmis gibi duruyorlar.Bu konuda anlasalim oncelikle..
Pinar iyiymis,2 hece ama cok sade..Sarah Connor gibi iddali bir rumuz icin fazlaca sakince..
Ceyda nasil :) Senden Ceyda enerjisi aldim ben :)
Konu değişik geldı bana da bende merak ettim gercektenBende ne enerjisi var çok merak eyledim
Ceyda bir etkinlik oldugu zaman genelde koyu tonlar tercih eden misafirler arasina alev kirmizisi elbisesiyle istirak eder ya..Ceyda nasıl bir enerji çok merak ettim
SüpersinCeyda bir etkinlik oldugu zaman genelde koyu tonlar tercih eden misafirler arasina alev kirmizisi elbisesiyle istirak eder ya..
İceriye girip soyle bir arz-i endam eder ya..
İste o Ceyda'dir..Neselidir,enerjiktir ama tersi de ayni oranda tesirlidir :)
Cabbar,cevval ve atakan..
Sezin olabilir..Boyle insanlara ogreteyim,kendimce cekip cevireyim..Kandil gibi tukensem de etrafimdakilere isik sacayim...Bende ne enerjisi var çok merak eyledim
Voov diyorum.Sezin olabilir..Boyle insanlara ogreteyim,kendimce cekip cevireyim..Kandil gibi tukensem de etrafimdakilere isik sacayim...
Sevgi paylastikca buyuyor,en iyisimi insanlari buna tesvik edeyim.Ben yorulsam da olur,en azindan ortaya cikan nesriyat ornek teskil etsin..İste bu da Sezin..
Surekli bir seyleri rayina sokma,duzeltme yol gosterme cabasi..
Yön verseydın eğer ne yönde olsun isterdınVoov diyorum.
Bazen fazla empati yoruyor beni biliyor musun?
Yastığa başımı koyup hemen uyuyamiyorum.
Hayatima yon verememis olmak beni cok uzuyor ve yoruyor aslinda.
Halinin altina supurup düşünmemeye baska şeyler ile oyalanip kendimi mesgul etmeye çalışıyorum.