- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.340
Yanlis ifade etmis olmayayim.Yön verseydın eğer ne yönde olsun isterdın
Neler değiştirmek istiyordun
Zevklerinden ,sevdigin şeylerden vazgecmemek lazim.Simdi olay,yetisme..Yetistirilme..
Hep fedakarlik..Dogustan bu yana sure gelen,aileden gorulen fedakarlik..Ben yemeyeyim once cocuklarim,ben oturmayayim once buyuklerim.Bir sure sonra ozdesim gerceklesiyor.İstesende arinamiyorsun,icine isliyor.
Kotu bir sey degil,sonucta fedakarlik ama fazla olunca kisi kendisine yabancilasiyor.
En son ne zaman ictelikle guldugumu animsamiyorum ben.O yuzden ; biri olmak lazim,en azidan biri icin..
Aslında yapılabilecek ama zaman alan şeylerYanlis ifade etmis olmayayim.
Evi, eşyaları komple degistirmem lazim.
Ev icin birikim yapıyorum bir yandan.
Oturmak istediğim evlerin fiyatı fahiş alamam.
Uygun bir ev alsam deprem riski var oturmak istemem.
Yıllardır yerlesik hayata gecememis olmak ev ev gezmek yani tasinmak .
Cocugun okulu muamma.
Ev muamma nerden alalim nerde oturalim.
Çalıştığım okulu cok seviyorum.Ama baya profil olarak hedefsiz cevre.Daha cok sey yapmak istiyorum ama olmuyor.
Sanki yillardir cok safmisim gozum simdi açılıyor gibi hissediyorum.
Ya iste diyorum ya..Tipik sezin..Zevklerinden ,sevdigin şeylerden vazgecmemek lazim.
Cunku onlar seni sen yapan, seni mutlu yapan şeyler.
Basit bir ornek bu ara benimki aburcubur yiyemiyor ama benim canim istiyor o gormeden yiyorum.Ne yapabilirim ki
Nasılda kendimi bulduğum cümlelerSimdi olay,yetisme..Yetistirilme..
Hep fedakarlik..Dogustan bu yana sure gelen,aileden gorulen fedakarlik..Ben yemeyeyim once cocuklarim,ben oturmayayim once buyuklerim.Bir sure sonra ozdesim gerceklesiyor.İstesende arinamiyorsun,icine isliyor.
Kotu bir sey degil,sonucta fedakarlik ama fazla olunca kisi kendisine yabancilasiyor.
En son ne zaman ictelikle guldugumu animsamiyorum ben.O yuzden ; biri olmak lazim,en azidan biri icin..
Aldigim kararlar o an icin benim icin doğrudur.Aslında yapılabilecek ama zaman alan şeyler
En azından geçmişteki pişmanlıklar değil
Okuldan dolayı haklısın taşınma işleri hep okul cevresınde oluyor
Ve okul çok önemli
Çalıştığın okuldaki profıl değişir belki ileri de
Aslında hedefi olsa bile insanların artık gerceklestırecek gücü enerjileri ve istekleri yok gıbı
Kiminle konussam bır bıkmış ruh hali
Para biriktirerek adım atmışsın gerısi de gelecektir mutlaka
Sarah senin icin de gec degil.36'lar yeni 26'lar :)Nasılda kendimi bulduğum cümleler
Biri için eş biri için anne birileri için evlat oluyosun ama bu kadar fedakarlıkla büyütüldüğün için hiç sen olamıyorsun
Öyle bir işlenip dokunuyor ki benliğe söküp atılmıyor
umarım siz başarabilirsiniz doya doya içten gülmeyi
Ben ilk evlendiğimde iki anne arasinda bu bocalamayi cok yasadim.Nasılda kendimi bulduğum cümleler
Biri için eş biri için anne birileri için evlat oluyosun ama bu kadar fedakarlıkla büyütüldüğün için hiç sen olamıyorsun
Öyle bir işlenip dokunuyor ki benliğe söküp atılmıyor
umarım siz başarabilirsiniz doya doya içten gülmeyi
Kk okununca evlilikten soğur insan yaAldigim kararlar o an icin benim icin doğrudur.
Simdiki aklim o zaman olamayacagi icin pisman olmak yapima ters biraz.
Dusunuyorum gecmiste olsam farkli kararlar alirmiydim hala emin degilim inan.
Mesela ask evliligi yaptım gozum kapali hic mantigina bakmadan ask icin yillarca fedakarlik yaptim.Simdiki aklim olsa yine bilmiyorum ne karar alırdım.Ama su var erken evlendigim icin hic gozum açılmamış.Bir iki sene kk da takilip evlensem gözüm açılırmis
Beklemek yoruyor beni .Ama ani kacirmayi da asla istemiyorum.
Carpe diem
Basit,kucuk şeyler ile mutlu olmaya çalışıyorum
Ahh öyle mi dersin 26 ne güzel yaşSarah senin icin de gec degil.36'lar yeni 26'lar :)
Benim de merak ettigim su oldu:N'den terminator,n'den sarrah connor :)
Evlilikten sogumak degil de ben kendim ne iyi insanmisim diyorum bazen.Kk okununca evlilikten soğur insan ya
Ben kocama kızınca acıp bdv okuyorum kızgınlığım geçiyor
Şükür namazı kıldıracaklar insana
Pişmanlık haklısın ne faydası var ki
Önüne bakmak en güzeli
Ömür de kısa zaten
Bu gece ne oldu bana ya içime teyze kaçmış gibiyim
Benim annemde sevmeyi bilmezdiBen ilk evlendiğimde iki anne arasinda bu bocalamayi cok yasadim.
Annem diyo ,kv hasta ona iyi davran.
Kv diyo ,annen yaşlı ona iyi davran.
Dedim bana kim iyi davranacak.Beni kim nazlayacak.
Sansa annem hic nazlamadi.Babam nazlardi erkenden öldü.Esim zaten hic bilmez o isleri tam bir kutuk.Oglumdan mi bekleyim beni nazlasin.
Artik kendimi sevip ,kendimi nazliyorum valla yapacak bişey yok
Seyma diyince direk subaşı geliyor insanin aklinadimi ya isim değil tombikliği de paylaşsaydık
Evet bence de güzel pınar
Şeyma da güzelmiş
İsmimi değiştirmeye kalksam yerıne isim de beğenemem
Deprem benım de en büyük korkumEvlilikten sogumak degil de ben kendim ne iyi insanmisim diyorum bazen.
Ne kafalarda kadinlar var incir kabugunu doldurmayacak konulara canini sikan .
Esler genelde tembel vs ise ayni bizimki diyorum
Geri vites bana gore degil ya ileri ya da simdi.
Bazi telaslar cok sacma da geliyor.Kac gun omrum var nerden biliyorum niye erteliyorum simdiyi yasamiyorum.
Deprem en basiti.
Estagfurullah canim teyzelik degil
Erkek duygusal olarak babadan almaz genelde..Ben oğlumu sürekli öpüyorum sevıyorum belki oda benım başka beğenmediğim yönleri mi aktaracaktır ileri de bilemiyorum
Gozlerim doldu çocukken sevilmek icin gosterdigin cabani cok takdir ettim.Benim annemde sevmeyi bilmezdi
Sevilmemiş çünkü
Saçımı taradığını okula giderken öptüğünü bilmem
Hasta olunca çok iyi bakardı ama
Öpsün sevsın diye sobada ellerimi yüzümü iyice ısıtırdım ateşim var galiba bak dokun derdım
Sırf o sarılsın dokunsun öperek ateşimi ölçsün diye
Babam severdı saçımı tarardı hiç kalbimi kırmazdı hala öyle Allah uzun ömür versin
Annem de hala aynı
Babacığının mekanı cennet olsun
Eşim o konu da annesıne cekmiş
Sürekli sarılır sever nazlar annemın eksikliği dolmadı ama azaldı
Ben oğlumu sürekli öpüyorum sevıyorum belki oda benım başka beğenmediğim yönleri mi aktaracaktır ileri de bilemiyorum
Şimdi öğreniyor insan kendını sevmeyi
Ama çocukken ihtiyaç duyuluyor
Bol bol sevelim sarılalım içimizdeki çocuğa gerı de kalan gençliğe ve şimdiki olgunluğumuza
Ne güzel yazıyorsun bir yerlere yaz okuyayım hiç sıkılmadanErkek duygusal olarak babadan almaz genelde..
Annesinden duyguyu ve sevgiyi alir,babasindan ise herhangi bir duygu almaz,ondan sadece rol alir..
Babasini taklit etme egilimindeyken,annesini hissetme egiliminde olur.
Yani annesiyle karsiliksiz bir sevgi alis verisi icerisindeyken,babasini sadece izleyip ornek alinmasi gereken biri gibi gorur.
Bu nedenle erkek cocuklar anneye duskun olur.Bence icin rahat olsun,gayet zarif ve anlayisli olacak senin oglun :)
Var bir sey varSayYouLoveMe in dedigi gibi sezin kacmis belki icime.