- 1 Temmuz 2017
- 1.161
- 3.272
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerinize sağlık, kolay gelsinBen de dun misafir agirladim o dedigim menuyu yaptim. Onlar gelmeden evi supurdum sildim ve toz aldım tabi. Baya yorulmusum baska is yapamadim cunku çaydı meyveydi sürekli ayaktaydim.
Renklileri yikiycaktim bugune kaldi. Bir iki de kucuk dolap düzenlemek istiyorum bugün.
İşin tekrardan hayırlı olsunKızlar selam bugün neler yaptım.
İşe gittim işten gelince yemek yapayım dedim, mercimekli yoğurtlu çorba yaptım bir de az pırasa vardi onu kavurdum, yufkaya sardım sarımsaklı yoğurt ve tereyağ ile servis ettim. Açıkçası işten gelince yemek yapınca zorlandım biraz yalan yok. Oturmam 9 Oldu. Bir de ben işten robot evi süpürmüştü, ben de saatini ayarlayıp çamaşır atmıştım. Onları falan astım. Şu an gözlerimden uyku akıyor, yazarken bile uyuyabilirim..
Bunun dışında bir şey yapmadım yatmadan kitap okumak istiyordum ama onu da yapamayacağım, ilk günün günahı olmaz diyelim. Ben bir podcaste açıp yatıyorum, muhtemelen bitiremem hatta uyuya kalırım ama olsun
Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?Ben de dun misafir agirladim o dedigim menuyu yaptim. Onlar gelmeden evi supurdum sildim ve toz aldım tabi. Baya yorulmusum baska is yapamadim cunku çaydı meyveydi sürekli ayaktaydim.
Renklileri yikiycaktim bugune kaldi. Bir iki de kucuk dolap düzenlemek istiyorum bugün.
Az kaldı canım son 3 gün ☀Selam kızlar.. öğle arasındayken daha doğrusu bitmek üzereyken bir size uğrayayım dedim. Tatil ve ders durumu dolayısıyla buralar sessizleşmis baya.. Görüşürüz kızlar
Yarın dolap düzenlemeye niyet et güne başlarken olur bence. ✌Bugün yine misafir geldi sadece evi supurdum ve çamaşır yikayip serdim. Misafir daha yeni gitti. Dolaplara bir türlü elim degmiyor.
Yok cnm cinsiyet belli değil henüz.Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?
Yarın dolap düzenlemeye niyet et güne başlarken olur bence. ✌
Hepsine ayrı ayrı geçmiş olsunSlmlar kızlar,
Memleketteyiz hala
Kızım hasta oldu
Büyük oğlum öksürüyor
Annem baya ağır grip geçiyor
Küçük oğlum çok kötü düşüp kafasını çarptı, 2 gün aklım çıktı bir şey olacak diye
Ama hala yıkılmadım ayaktayım
ojemi sürdüm kahvemi yudumluyorum (evet yıllar yıllar sonra kendime oje aldım
Çok teşekkür ederim, arada gelgitler yaşayıp dibe de battım ama toparladım sanırımHepsine ayrı ayrı geçmiş olsun
Ama modunu yakala sen ,herkesi ayakta tutacak olan sensin şuan
Diyet mi o da neydi ya şimdi sana özelden bi foto atıcam anlarsın ne durumda
Bir söz vardı ya tamamını hatrlamiyorum ama,en dibe batacaksin ki yukarı cikabilsen gibi biseydi.Çok teşekkür ederim, arada gelgitler yaşayıp dibe de battım ama toparladım sanırım
Aynen valla ayağımız bi yere değip bize ivme kazandıracak illakiBir söz vardı ya tamamını hatrlamiyorum ama,en dibe batacaksin ki yukarı cikabilsen gibi biseydi.
Olur yani hepimiz de oluyor bir zaman sonra batacak yer kalmayınca yukarı çıkıyoruz
Olsun olsun rüzgar tozumuzu alırAynen valla ayağımız bi yere değip bize ivme kazandıracak illaki