Bugün ne yaptım?

Sudem ders calışmakta herhalde
Mikan ve şekersiz de yazmamış ben yazayım en iyisi

Sabah kahvaltı spor oğlanı servise bırakıp kedi besleme
Sonra biraz dil çalıştım
Yemek ve temizlik nevresım değiştirme
Yemrk olarak mercimek çorbası
Şehriye pilavı
Fırında tavuk
Yoğurtlu havuç salatası
Yeter bence
Şimdi kendime kahve yaptım yanına kuru meyve koydum atıştırmalık açlık hissediyordum nedense
Kitabımı okuyacam beyaz dişe başladım yine jack london
Sanırım seviyorum ben hayvanlarla olab hikayelerı
Çok isterdim onlarla konusabılmeyi

Anlıyorum kedimi arada ama hani onun gözünden kendimi dinleseydım ne güzel olurdu
Hisleri neler bizim için
Hasta oldugunda misal hastayım dıyebılseydı

Slmlar
Neler yaptım?
Yatakları topladım.
1 mak çamaşır yıkayıp serdim .
1 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim.
Oğlanları okuldan aldım. Yemeklerini yedirip banyolarını yaptırıp yatırdım.
Kızımı yıkadım.
Bulaşık mak boşalttım
Mutfağı topladım.
Yarın büyük oğlumun doğumgünü onun için kurabiye yaptım.
Akşam ya da yarım da sigara böreği saracağım.
Kayınvalidemle kahve içtim.
Akşama yine tepsi kebabı yapacağım
Şimdilik bu kadar

Nice güzel sağlıklı yaşları olsun canım
İyi ki doğmuş

Kızlar ikiniz de çok verimli bir gün geçirmişsiniz ve menüleriniz ayrı ayrı harika Mikan, oğlunun yeni yaşı kutlu olsuuun Sarah senin bu yazdığın bana Bak Şu Konuşana filmeleri vardı ben çocukken, yani evdekiler yine anlamazdı ama köpek konusurdu, onu anımsattı bana. Çünkü çocuk hafızamda nasıl yer ettiyse, biz anlamasak da onların kendi aralarında konuştukları hala mantıklı geliyor bana belki o konuşuyordur mesela içinden evde, sen yani insanlar anlayamıyordur.. Neden olmasın

Ben bugün neler yaptım.

Sabah kahvaltıdan sonra ders çalışıyordum ki bir uyku bastırdı. Gittim yattım geri sonra 11 de kalkıp ders çalışmaya devam ettim. Sonra hava çok güzel olunca yürüyüşe çıktım. 1.5 saat yürüdüm, o kadar iyi geldi ki..

16.00'da eve geldim. Yıkanmış ıspanağım vardı. Hemen onu pişirdim. Zerdeçallı mercimek çorbası yaptım. Bir de güveç kaplarında porsiyonluk kaşarlı makarna/ Türk usulü mac and cheese ile fırın makarna arası bir şeyler yapıcam. Hoş belki direkt fırın makarna yaparım ama beşamelsiz

Sonra bugün yeni kitaba başlayacağım akşam. Ekim hedefimi çok güzel geçtim kitap konusunda Bir de biz gain de Cezailer diye dizi izliyoruz. Bugün onun yeni bölümü var onu izleriz. Bir gün daha devrilmiş olur böylelikle..

Aslında iletişim kuruyor ne istediğini yada istemediğini anlıyorum
Misal öpüyorum öpüyorum kedimi istemediğinde dudağımın üstüne patisini koyuyor
Su içmeye bayılır banyodaki muslukta önüne gecer kapının miyavlar sonra suyu açmamı bekler suratıma bakarak

Saklambaç oynamak isterse perdenin arkasına saklanır
Yaş mama isterse buzdolabı önünde miyavlar

Oyun oynamak isterse oyunca faresını getirir atmam için

Ama işte ben isterdım bana seviyorum desin falan fılan

Köpekli filmleri ben hala izliyorum

Senin günün de çok güzel geçmiş
Yürüyüş yapanlara bayılıyorum ya
Ben markete bile gitmeye üşeniyorum
Tuz kalmamış eşime dedim gelirken al diye düşünün o kadar üseniyorum

Yemek menün harıka
Bir doktor vardı ya adı osman müftüoğluydu galiba
O zerdeçallı mercimek çorbasını galiba çok öneriyordu
Mutlaka karabiberde atın diyordu
Belki de domates çorbası bilemedim şimdi ama zerdeçal ve karabıber kesin vardı onu hatırlıyorum
Ben balkabağı çorbasına çok yakıştırıyorum zerdeçalı

Teşekkürler

Hachiko yu kesin izlemişsindir o zaman, nasıl ağlamıştım geçen sene izlerken

Sabahın köründe uyandım, eşimi işe uğurladım ve servise binene kadar terastan ona el salladım. İnsanlar çocuğunu okula yolcu eder, ben o aşamaya ne zaman geleceğim ah...
Sonra sabah kahvemi yapıp terasta sardunyam ile sohbet ettim, daha hava aydınlanmamıştı.
Sonra da sıcacık bir banyo yaptım, güzelce keselendim gevşedim. Saçlarımı tarayıp kurutup çay suyu koydum.
Sabah kahvaltımı da sardunyamla beraber yapıyorum şimdi. Daha gün yeni başlıyor, çok seviyorum bu erken saatleri.
Mutlu sabahlar herkese

Eklentiler

• IMG_20221028_093401.jpg
    204,4 KB · Görüntüleme: 49
Günaydın canlar

Çok fazla saçma rüya gördüm. Ha normalde iş ile ilgili rüyalar görürdüm şimdi en azından yakın çevreden rüya karakterleri idi.
Hayra çıksın inşallah.

Sabahları sınava çalışıyorum genelde. Sonra uykum geliyor biraz uyuyorum. Derken yoğun bir gün oluyor.

S sarahconnor nokta atışı canım 22 gün kaldı hayırlısıyla kazanmak istiyorum.

Mikan büyük oğlunun güzel yaşları olsun canım inşallah hazırlıklar bitti mi?

sekersizcikolata yine muntazam menüler1. 5 saat yürümene de içim gitti ayrıca. Eski düzenime bende dönerim umarım. İki akşamdır yemekleri eşim hazırlıyor hiç bir şey demedim ayrıca. pazartesi yemeğin yanına pilav yap dedi yorgunum yapamam dedim. Yemeği ısıtıp yedim sadece. Oda kendine hazırladı.

Mavi Mucize afiyet olsun hava da manzara da güzel Allah gönlüne göre versin.

Az kaldı sınav geçince eski düzene doneceksin inşallah

Teşekkür ederim
Eşim de sınava çalışıyor
Eşine de maşallah diyelim, doğru yoldasınız devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…