- 19 Şubat 2021
- 4.665
- 11.157
- 38
Nice güzel sağlıklı yaşları olsun canımSlmlar
Neler yaptım?
Yatakları topladım.
1 mak çamaşır yıkayıp serdim .
1 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim.
Oğlanları okuldan aldım. Yemeklerini yedirip banyolarını yaptırıp yatırdım.
Kızımı yıkadım.
Bulaşık mak boşalttım
Mutfağı topladım.
Yarın büyük oğlumun doğumgünü onun için kurabiye yaptım.
Akşam ya da yarım da sigara böreği saracağım.
Kayınvalidemle kahve içtim.
Akşama yine tepsi kebabı yapacağım
Şimdilik bu kadar
Teşekkür ederimNice güzel sağlıklı yaşları olsun canım
İyi ki doğmuş
Sudem ders calışmakta herhalde
Mikan ve şekersiz de yazmamış ben yazayım en iyisi
Sabah kahvaltı spor oğlanı servise bırakıp kedi besleme
Sonra biraz dil çalıştım
Yemek ve temizlik nevresım değiştirme
Yemrk olarak mercimek çorbası
Şehriye pilavı
Fırında tavuk
Yoğurtlu havuç salatası
Yeter bence
Şimdi kendime kahve yaptım yanına kuru meyve koydum atıştırmalık açlık hissediyordum nedense
Kitabımı okuyacam beyaz dişe başladım yine jack london
Sanırım seviyorum ben hayvanlarla olab hikayelerı
Çok isterdim onlarla konusabılmeyi
Anlıyorum kedimi arada ama hani onun gözünden kendimi dinleseydım ne güzel olurdu
Hisleri neler bizim için
Hasta oldugunda misal hastayım dıyebılseydı
Slmlar
Neler yaptım?
Yatakları topladım.
1 mak çamaşır yıkayıp serdim .
1 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim.
Oğlanları okuldan aldım. Yemeklerini yedirip banyolarını yaptırıp yatırdım.
Kızımı yıkadım.
Bulaşık mak boşalttım
Mutfağı topladım.
Yarın büyük oğlumun doğumgünü onun için kurabiye yaptım.
Akşam ya da yarım da sigara böreği saracağım.
Kayınvalidemle kahve içtim.
Akşama yine tepsi kebabı yapacağım
Şimdilik bu kadar
Aslında iletişim kuruyor ne istediğini yada istemediğini anlıyorumKızlar ikiniz de çok verimli bir gün geçirmişsiniz ve menüleriniz ayrı ayrı harikaMikan, oğlunun yeni yaşı kutlu olsuuun Sarah senin bu yazdığın bana Bak Şu Konuşana filmeleri vardı ben çocukken, yani evdekiler yine anlamazdı ama köpek konusurdu, onu anımsattı bana. Çünkü çocuk hafızamda nasıl yer ettiyse, biz anlamasak da onların kendi aralarında konuştukları hala mantıklı geliyor bana belki o konuşuyordur mesela içinden evde, sen yani insanlar anlayamıyordur.. Neden olmasın
Senin günün de çok güzel geçmişBen bugün neler yaptım.
Sabah kahvaltıdan sonra ders çalışıyordum ki bir uyku bastırdı. Gittim yattım gerisonra 11 de kalkıp ders çalışmaya devam ettim. Sonra hava çok güzel olunca yürüyüşe çıktım. 1.5 saat yürüdüm, o kadar iyi geldi ki..
16.00'da eve geldim. Yıkanmış ıspanağım vardı. Hemen onu pişirdim. Zerdeçallı mercimek çorbası yaptım. Bir de güveç kaplarında porsiyonluk kaşarlı makarna/ Türk usulü mac and cheese ile fırın makarna arası bir şeyler yapıcam. Hoş belki direkt fırın makarna yaparım ama beşamelsiz
Sonra bugün yeni kitaba başlayacağım akşam. Ekim hedefimi çok güzel geçtim kitap konusundaBir de biz gain de Cezailer diye dizi izliyoruz. Bugün onun yeni bölümü var onu izleriz. Bir gün daha devrilmiş olur böylelikle..
Bayılırım taze otlara nasıl güzel canlı görünüyorBahçeden ilk mahsüller
TeşekkürlerKızlar ikiniz de çok verimli bir gün geçirmişsiniz ve menüleriniz ayrı ayrı harikaMikan, oğlunun yeni yaşı kutlu olsuuun Sarah senin bu yazdığın bana Bak Şu Konuşana filmeleri vardı ben çocukken, yani evdekiler yine anlamazdı ama köpek konusurdu, onu anımsattı bana. Çünkü çocuk hafızamda nasıl yer ettiyse, biz anlamasak da onların kendi aralarında konuştukları hala mantıklı geliyor bana belki o konuşuyordur mesela içinden evde, sen yani insanlar anlayamıyordur.. Neden olmasın
Hachiko yu kesin izlemişsindir o zaman, nasıl ağlamıştım geçen sene izlerkenAslında iletişim kuruyor ne istediğini yada istemediğini anlıyorum
Misal öpüyorum öpüyorum kedimi istemediğinde dudağımın üstüne patisini koyuyor
Su içmeye bayılır banyodaki muslukta önüne gecer kapının miyavlar sonra suyu açmamı bekler suratıma bakarak
Saklambaç oynamak isterse perdenin arkasına saklanır
Yaş mama isterse buzdolabı önünde miyavlar
Oyun oynamak isterse oyunca faresını getirir atmam için
Ama işte ben isterdım bana seviyorum desin falan fılan
Köpekli filmleri ben hala izliyorum
İnşallah sana ve tüm isteyenlere nasip olurBayılırım taze otlara nasıl güzel canlı görünüyor
Afiyet olsun
Bahcenı çok kıskanıyorumbana da nasip et Allah ım
Ah izlemem miHachiko yu kesin izlemişsindir o zaman, nasıl ağlamıştım geçen sene izlerken
Richard gere e de hayranım zatenAh izlemem mi
Ben de çok ağladım
Netflix te gercek hayat hikayelerınden alınmış köpek filmleri oluyor onlar çok çok güzel ama en güzeli tabi ki hachiko
Az kaldı sınav geçince eski düzene doneceksin inşallahGünaydın canlar
Çok fazla saçma rüya gördüm. Ha normalde iş ile ilgili rüyalar görürdüm şimdi en azından yakın çevreden rüya karakterleri idi.
Hayra çıksın inşallah.
Sabahları sınava çalışıyorum genelde. Sonra uykum geliyor biraz uyuyorum. Derken yoğun bir gün oluyor.
S sarahconnor nokta atışı canım 22 gün kaldı hayırlısıyla kazanmak istiyorum.
Mikan büyük oğlunun güzel yaşları olsun canım inşallah hazırlıklar bitti mi?
sekersizcikolata yine muntazam menüler 1. 5 saat yürümene de içim gitti ayrıca. Eski düzenime bende dönerim umarım. İki akşamdır yemekleri eşim hazırlıyor hiç bir şey demedim ayrıca. pazartesi yemeğin yanına pilav yap dedi yorgunum yapamam dedim. Yemeği ısıtıp yedim sadece. Oda kendine hazırladı.
Mavi Mucize afiyet olsun hava da manzara da güzel Allah gönlüne göre versin.
Teşekkür ederimGünaydın canlar
Çok fazla saçma rüya gördüm. Ha normalde iş ile ilgili rüyalar görürdüm şimdi en azından yakın çevreden rüya karakterleri idi.
Hayra çıksın inşallah.
Sabahları sınava çalışıyorum genelde. Sonra uykum geliyor biraz uyuyorum. Derken yoğun bir gün oluyor.
S sarahconnor nokta atışı canım 22 gün kaldı hayırlısıyla kazanmak istiyorum.
Mikan büyük oğlunun güzel yaşları olsun canım inşallah hazırlıklar bitti mi?
sekersizcikolata yine muntazam menüler 1. 5 saat yürümene de içim gitti ayrıca. Eski düzenime bende dönerim umarım. İki akşamdır yemekleri eşim hazırlıyor hiç bir şey demedim ayrıca. pazartesi yemeğin yanına pilav yap dedi yorgunum yapamam dedim. Yemeği ısıtıp yedim sadece. Oda kendine hazırladı.
Mavi Mucize afiyet olsun hava da manzara da güzel Allah gönlüne göre versin.