Sınav nasıl geçti minik prensesin nasıl, baya büyümüştür artık. Annen döndü mü? Yeni eve geçtiniz mi ? Eminim ki çok şey yapılmıştırMikancigimmmmmmayağımın tozuyla döndüm neler yaptım bu sürede: hiç. Elde var sıfır ,
Doğurdun mu tatlı kızınıokula baslicak ben anca döndüm
Sınav nasıl geçti minik prensesin nasıl, baya büyümüştür artık. Annen döndü mü? Yeni eve geçtiniz mi ? Eminim ki çok şey yapılmıştır
Evet kızım doğumu 3 buçuk aylık oldu bile
Sınav nasıl geçti minik prensesin nasıl, baya büyümüştür artık. Annen döndü mü? Yeni eve geçtiniz mi ? Eminim ki çok şey yapılmıştır
Evet kızım doğumu 3 buçuk aylık oldu bile
Hoşgeldın lizzGözünüz aydın mikancigim, analı babalı büyüsünömrü uzun, bahtı guzel olsun inşallah
Valla sınavtan geçti, 60 almisim annem dönmedi hala bizde yeni evde yazi gecirdik, kış için eski eve donucez önümüzdeki ay. Baby sincap 17 aylık oldu. Yürüyor, ama henüz konuşmadı. Beni sorarsan fazlasıyla yorgunum
HoşbuldukHoşgeldın lizz
Kocaman olmuş kızın masallah
Sınavı boşver bidaha girersın
Sen iyi ol gerisi hallolur
TeşekkürlerGözünüz aydın mikancigim, analı babalı büyüsünömrü uzun, bahtı guzel olsun inşallah
Valla sınavtan geçti, 60 almisim annem dönmedi hala bizde yeni evde yazi gecirdik, kış için eski eve donucez önümüzdeki ay. Baby sincap 17 aylık oldu. Yürüyor, ama henüz konuşmadı. Beni sorarsan fazlasıyla yorgunum
Mikancigim bi de senin sonuçta iki küçük çocuğun daha var. Senin tek birakilman söz konusu bile olmamalı. Annen niye 2 ay yalnız bıraktı kiTeşekkürleramin hepimizin yavrularının inşallah bahtı güzel olur
Sınava çalışsan baya iyi yaparmışsın o zaman bak bi dahaki sefere sistemli çalışırsın moralini bozma. Maşallah büyümüş sincabımız bıcır bıcırdır şimdi
Benim annem gitti 2 aydır yalnızım ama o kadar zorlanıyorum ki çok şükür kasımda gelecek İnan günleri sayıyorum.. olmuyor evin içinde yardımcı şart
Bizde değişik bişey yokHoşbulduk
Valla en şanslı yıl bu yildi, üzülüyorum. Ama elimden bu kadar geldi, yapacak bişey yok
Sizlerde ne var ne yok, keyifler nasıl
Bizim de farkımız yok4 ay sonra foruma dönünce hayal ettiğim ben:
Eki Görüntüle 3150426
Gercekte olan:
Eki Görüntüle 3150431
Ya annem bizi arada yalnız bırakması gerektiğine inanıyorMikancigim bi de senin sonuçta iki küçük çocuğun daha var. Senin tek birakilman söz konusu bile olmamalı. Annen niye 2 ay yalnız bıraktı kibir an önce gelsin. Lohusasin bı de şuan. Nasılsın peki, doğum kolay oldu mu? Lohusalik hallerin nasıl
Bu paylaşımlarını özlemişiz4 ay sonra foruma dönünce hayal ettiğim ben:
Eki Görüntüle 3150426
Gercekte olan:
Eki Görüntüle 3150431
Hele benBizim de farkımız yok
Hatta kedi bizden daha şık bile olabılır
Neyse ki Kasım'da tekrar geliyormus, bir parça soluklanirsinYa annem bizi arada yalnız bırakması gerektiğine inanıyorrahatsız ettiğini düşünüyor ben de onu aşırı yorduğumuz için gidip dinlenmesini istedim çünkü ihtiyacı vardı, evini ve akrabaları da özlüyor çünkü orda bir düzeni var. Doğum fena değildi çok şükür geçti gitti. Lohusa gibi hissetmiyorum ama bazen çok daraldığım oluyor. Öyle böyle idare ediyoruz işte. Senin günlerin nasıl geçiyor
Devamı gelecekBu paylaşımlarını özlemişiz
Off uyku gerçekten benim de hassas noktamNeyse ki Kasım'da tekrar geliyormus, bir parça soluklanirsinsen tabii tecrubeli annesin ne de olsa, şükür lohusalik vurmamis:) beni fena çarpmıştı ah ahh, valla benim günler hem rutin hem yorucu geçiyor. Geceleri uyanma devam. Ben hala kesintisiz 3 saat bile uyumadım aylardır. Bilmiyorum, çok düzlüğe çıktım diyemiycem. Biraz gelgitli zamanlar geçiriyorum, harika bir ruh halindeyim diyemiycem
Annen çok tatlıBen bugun ne yaptım
Sabah kahvaltısı ve spor
Oğlanı servıse bırakma
Kedi besleme
Ütü
Sonra biraz yattım
Mutfak toplama çamaşır katlama ile devam etti
Yemekte balık kavurma
Sehriye çorbası ve salata
Tatlı yok
Spor yaptım bol bol
Yüz bakımına devam
Banyo yaptım ve şimdi bitki çayı ve kitap okuma
Kitabım bitti ne okuyacam karar vermedım
Vahşetin cağrısını okudum bayıldım hiç bitsin istemedim
Annemlerın evın fotosu geliyor yapılan yerlerın
Mutfağı bi türlü anlaşamadık adam kendi bildiğini okuyor sanırsın dolapçı yaşayacak o evde
En son ne istiyosan onu yap dedim
Oda konusunda tartışıyoruz kardeslerımle herkesın bi odası var
Benim odamda yatıyor büyük kardesim gelince çoluk çocuk bende istemiyorum yorgan yastığım kullanılsın
Evdeki dolabımı oraya taşıyacam yatak yapsam her oda yatak olacak açılan koltuklardan alsam yıne benım odamda yatılıyor
Yere yatak götürüp getırecem yorganımla odam boş olsun dedim
Annem de öyle seymi olurmuş diyor
Battaniye götürüyorum kullanmak için bakıyorum ya onlar kullanmış ya onların odasında
Nevresım çarsaf aynı
Yıkansa bile istemiyorum ben kimse kullansın esyalarımı
Odamda sadece halı olsun dedim
Annem onu da sermeyelim malum üstüne basacaklar onu da getır götür diyor
Ya söylerım kullanmazlar yazın gelince koltukları da değiştirelim diyor biliyorum kullanırlar benım yattığım cekilen koltugu da bozmuşlarAnnen çok tatlıama sen haklısın ben de o konuda aynı fikirdeyim istemem başkası kullansın, hatta otel tatiline gidince yastık kılıfımı yatak örtümü ve havlumu alırım mutlaka
Oda sana aitse kapı kitli dursa olmaz mıYa söylerım kullanmazlar yazın gelince koltukları da değiştirelim diyor biliyorum kullanırlar benım yattığım cekilen koltugu da bozmuşlar
Azıcık yaslanınca arkaya yatıyor ayakların havaya geliyor cennet mahallesınde vardı ya