Bugün ne yaptım?

Manzara şahane afiyet olsun, Allah gönlünüze göre hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

Mikan yavrukuşun doğum günü kutlu olsun,sizlerle güzel yaşları olsun
İşlerde misafirlerde ikramlarda her şeyde kolaylık diliyorum
Teşekkür ederim
Misafir çok olmayacak neyseki bizbizeyiz diyeceğim insanlar olacak dün kurabiye yaptım bugün de fırında sigara böreğini yapıp Mısır patlatacağım bitti gitti

Ahahah muhtesem baya iletişim kuruyormuş gerçekten, super

Ben de severim öyle filmleri ve hala animasyon da izlerimhatta buzdevrine gitmiştik sinemaya, işte o zaman böyle çocuklu aileler dışında ablamla ben eşim vardık

Zerdaçalı ben çok severim. Hatta patates yemeğine de yakıştırıyorum. Ama domates çorbasında denerim, ben de domates çorbasında kimyon koyuyorum. Çok yakışıyor. Karabiber de koymuştum demek sağlıklı bir şeyler yapmısım bilmeden Balkabaģını da ilk defa bu sene ağzıma sürdüm çorbasına attım o zaman da bence de yakıştı..

Eskiden ben de çok üşengecim Sarah. Hatta evimin altı market, ben getir ya da yemeksepetinden sipariş verirdim. Hatta öyle ki bir gün kapı çaldı yemek sepeti kapıda. Ama ben sipariş vermedim. Eşime sordum yoo diyor. Çocuğa dedim biz değiliz, aa abla Bu apartmanı görünce sen sandım adrese bakmadım dedi düşün ama şimdi hep evdeyim ve Markete gitmek, yürüyüş yapmak acayip sosyalleşme aracı benim için, en azından 2 3 insan görüyorum uzaktan da olsa.. e doktor da yürü diyor.. insallah ise baslayınca yeni alışkanlıklarından vazgeçmem

ydın canlar
Rüyan hayırlara gitsin.

Sabah ders çalışmak verimli oluyor, bence iyi yapıyorsun.

Esin de böyle böyle ev düzenine dahil oluyor, boşver iyi oluyor hatta sadece kendine hazırlamasın, hepinize hazırlasın miss gibi.. sen de öv ama adamın yemeklerini, motive et onu

Yürüme için teşekkür ederim. Ben de yukarıda anlaştığım gibi, eski düzenime dönmem inşallah

Ne güzel balkonda kahvaltı.. bizim kahvaltı yaptığımız saatlerde hala gece gibi karanlık oluyor, valal güzel havaların tadını çıkarın.. Çok özendim afiyet olsun, umarım dilekleriniz de gönlünüzce olur

Ben bugün çok isteksiz ve keyifsizim. Hiçbir şey yapmadım, yapasım da yok. Valla Siz de derse baktım sabah ama baktım videoları basa alıp duruyorum, bıraktım.

Şimdi bakarım belki tekrar.. Valla o kadar da yemek yapasım yok ki, getirden sandwich ekmeği, dönmüş patates ve tavul burger siparişi verdim. Aticam onları airfryer a sonra da koyucam ekmeğin içine, al bize akşam yemeği keşke kola da söyleseydim bak yazarken fark ettim

Onun dışında kitabı aldım yanıma ama onu bile okumak istemiyorum.. Hava da güzel, niye böyle oldu ki.. kesin astrolojik bir yorumu vardır ama

Ayyy menü tam benlik

iyi akşamlar kızlar,
Doğumgünü faslını atlattık ama ben de çok fena şifayı kaptım. Boğaz ağrısı, geniz akıntısı, öksürük, hapşırık hepsi var. Valla ayıp olmasa millete gelmeyin diyecektim. Küçük bir bebekle böyle işlere girişmemeliydim. Arkadaşlar sağ olsun mutfağı falan toplayıp gitti ama yine de kızı uyutmaya çalışıyorum şimdi kalabalığı hiç sevmedi, huysuz şu an

Geçmiş olsun Mikan

Selam canlar

Kahvaltımı yaptım.
Mutfağı topladım.
Bulaşık makinesi çalıştırdım.
Nevresim çıkardım .
Güzelce banyo yaptım iyi geldi.
Hatay kısırı yaptım çok güzeldiyanına jalapeno biber ayran marul öğlen yedik gitti
Pazardan patlıcan,mantar ve bal kabağı aldım.
Kabağı şekere yatırdım dolaba koydum.
Mantar dan da çorba yapacağım.

Şimdi çay keyfisi
Çikolatalı kurabiye eşliğinde.

Bayramımız kutlu olsun.

Geçmiş olsun mikancım

Oh ne güzel bir gün olmuş afiyet olsun ne güzel seyler yapmışsın

Ben de kahvaltı hazırladım
Tabi eşim yine dalmaya gittiği için biraz geç oldu

Sonra beraber kahve içtik
Kendime oğluma kitap aldım
Birde deri mont
Tatile gitmeden saçımı sa boyatmam lazım

Yemek balık çorbası
Salata bulgur pilavı ve döner

Aksam eşimin arkadasları gelecekmiş o geç gelecek
Bende biraz kitap okuyup sonra da film izleyecem

Çok güzel telaşlar.
Tatil alış veriş.
Kitapları keyifle okuyun.
Maşşallah bu ara çok çok güzel kitap bitiriyorsun.
Gerçi kızlarda öyle.
Senenin son aylarını bol okumalı geçiriyorsunuz.
Mikan çok geçmiş olsun ben de hala hastayim ikimize de acil şifalar versin Rabbim
Canım senin ne kadar uzun sürdü öyle.
Özledik her türlü valla.

Sınavdan sonra kazanmış olarak bomba gibi döneceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…