Bugün ne yaptım?

Sabahın köründe uyandım, eşimi işe uğurladım ve servise binene kadar terastan ona el salladım. İnsanlar çocuğunu okula yolcu eder, ben o aşamaya ne zaman geleceğim ah...
Sonra sabah kahvemi yapıp terasta sardunyam ile sohbet ettim, daha hava aydınlanmamıştı.
Sonra da sıcacık bir banyo yaptım, güzelce keselendim gevşedim. Saçlarımı tarayıp kurutup çay suyu koydum.
Sabah kahvaltımı da sardunyamla beraber yapıyorum şimdi. Daha gün yeni başlıyor, çok seviyorum bu erken saatleri.
Mutlu sabahlar herkese 🍀
Manzara şahane 🤩 afiyet olsun, Allah gönlünüze göre hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 🙏

Mikan Mikan yavrukuşun doğum günü kutlu olsun,sizlerle güzel yaşları olsun ❤️
İşlerde misafirlerde ikramlarda her şeyde kolaylık diliyorum ❤️
Teşekkür ederim 🥰
Misafir çok olmayacak neyseki bizbizeyiz diyeceğim insanlar olacak🤭 dün kurabiye yaptım bugün de fırında sigara böreğini yapıp Mısır patlatacağım bitti gitti 😅

Aslında iletişim kuruyor ne istediğini yada istemediğini anlıyorum🙈
Misal öpüyorum öpüyorum kedimi istemediğinde dudağımın üstüne patisini koyuyor
Su içmeye bayılır banyodaki muslukta önüne gecer kapının miyavlar sonra suyu açmamı bekler suratıma bakarak😂

Saklambaç oynamak isterse perdenin arkasına saklanır
Yaş mama isterse buzdolabı önünde miyavlar😂

Oyun oynamak isterse oyunca faresını getirir atmam için

Ama işte ben isterdım bana seviyorum desin falan fılan😂😂

Köpekli filmleri ben hala izliyorum 🙈
Ahahah muhtesem 🤣🤣 baya iletişim kuruyormuş gerçekten, super 🤣🤣

Ben de severim öyle filmleri ve hala animasyon da izlerim🥰🥰hatta buzdevrine gitmiştik sinemaya, işte o zaman böyle çocuklu aileler dışında ablamla ben eşim vardık 🤣🤣

Senin günün de çok güzel geçmiş
Yürüyüş yapanlara bayılıyorum ya
Ben markete bile gitmeye üşeniyorum
Tuz kalmamış eşime dedim gelirken al diye düşünün o kadar üseniyorum🤦‍♀️

Yemek menün harıka
Bir doktor vardı ya adı osman müftüoğluydu galiba
O zerdeçallı mercimek çorbasını galiba çok öneriyordu
Mutlaka karabiberde atın diyordu
Belki de domates çorbası bilemedim şimdi ama zerdeçal ve karabıber kesin vardı onu hatırlıyorum
Ben balkabağı çorbasına çok yakıştırıyorum zerdeçalı🙈

Zerdaçalı ben çok severim. Hatta patates yemeğine de yakıştırıyorum. Ama domates çorbasında denerim, ben de domates çorbasında kimyon koyuyorum. Çok yakışıyor. Karabiber de koymuştum demek sağlıklı bir şeyler yapmısım bilmeden😅 Balkabaģını da ilk defa bu sene ağzıma sürdüm😅 çorbasına attım o zaman da bence de yakıştı..

Eskiden ben de çok üşengecim Sarah. Hatta evimin altı market, ben getir ya da yemeksepetinden sipariş verirdim. Hatta öyle ki bir gün kapı çaldı yemek sepeti kapıda. Ama ben sipariş vermedim. Eşime sordum yoo diyor. Çocuğa dedim biz değiliz, aa abla Bu apartmanı görünce sen sandım adrese bakmadım dedi düşün🤣🤣 ama şimdi hep evdeyim ve Markete gitmek, yürüyüş yapmak acayip sosyalleşme aracı benim için, en azından 2 3 insan görüyorum uzaktan da olsa.. e doktor da yürü diyor.. insallah ise baslayınca yeni alışkanlıklarından vazgeçmem 🤣

ydın canlar 🌷
Çok fazla saçma rüya gördüm. Ha normalde iş ile ilgili rüyalar görürdüm şimdi en azından yakın çevreden rüya karakterleri idi.
Hayra çıksın inşallah.

Sabahları sınava çalışıyorum genelde. Sonra uykum geliyor biraz uyuyorum. Derken yoğun bir gün oluyor.

S sarahconnor nokta atışı canım 22 gün kaldı hayırlısıyla kazanmak istiyorum. 🙏

Mikan Mikan büyük oğlunun güzel yaşları olsun canım inşallah 🧿🌷hazırlıklar bitti mi?

sekersizcikolata sekersizcikolata yine muntazam menüler😋🧿1. 5 saat yürümene de içim gitti ayrıca. Eski düzenime bende dönerim umarım. İki akşamdır yemekleri eşim hazırlıyor hiç bir şey demedim ayrıca. 🧿 pazartesi yemeğin yanına pilav yap dedi yorgunum yapamam dedim. Yemeği ısıtıp yedim sadece. Oda kendine hazırladı.

@mavi guldunya afiyet olsun hava da manzara da güzel 😌Allah gönlüne göre versin.
Rüyan hayırlara gitsin.

Sabah ders çalışmak verimli oluyor, bence iyi yapıyorsun.

Esin de böyle böyle ev düzenine dahil oluyor, boşver iyi oluyor 😅 hatta sadece kendine hazırlamasın, hepinize hazırlasın miss gibi.. sen de öv ama adamın yemeklerini, motive et onu😌

Yürüme için teşekkür ederim. Ben de yukarıda anlaştığım gibi, eski düzenime dönmem inşallah

Sabahın köründe uyandım, eşimi işe uğurladım ve servise binene kadar terastan ona el salladım. İnsanlar çocuğunu okula yolcu eder, ben o aşamaya ne zaman geleceğim ah...
Sonra sabah kahvemi yapıp terasta sardunyam ile sohbet ettim, daha hava aydınlanmamıştı.
Sonra da sıcacık bir banyo yaptım, güzelce keselendim gevşedim. Saçlarımı tarayıp kurutup çay suyu koydum.
Sabah kahvaltımı da sardunyamla beraber yapıyorum şimdi. Daha gün yeni başlıyor, çok seviyorum bu erken saatleri.
Mutlu sabahlar herkese 🍀
Ne güzel balkonda kahvaltı.. bizim kahvaltı yaptığımız saatlerde hala gece gibi karanlık oluyor, valal güzel havaların tadını çıkarın.. Çok özendim 🤭 afiyet olsun, umarım dilekleriniz de gönlünüzce olur🙏🏻

Ben bugün çok isteksiz ve keyifsizim. Hiçbir şey yapmadım, yapasım da yok. Valla Siz de derse baktım sabah ama baktım videoları basa alıp duruyorum, bıraktım.

Şimdi bakarım belki tekrar.. Valla o kadar da yemek yapasım yok ki, getirden sandwich ekmeği, dönmüş patates ve tavul burger siparişi verdim. Aticam onları airfryer a sonra da koyucam ekmeğin içine, al bize akşam yemeği 😅 keşke kola da söyleseydim bak yazarken fark ettim😅

Onun dışında kitabı aldım yanıma ama onu bile okumak istemiyorum.. Hava da güzel, niye böyle oldu ki.. kesin astrolojik bir yorumu vardır ama😅

Ben bugün çok isteksiz ve keyifsizim. Hiçbir şey yapmadım, yapasım da yok. Valla Siz de derse baktım sabah ama baktım videoları basa alıp duruyorum, bıraktım.

Şimdi bakarım belki tekrar.. Valla o kadar da yemek yapasım yok ki, getirden sandwich ekmeği, dönmüş patates ve tavul burger siparişi verdim. Aticam onları airfryer a sonra da koyucam ekmeğin içine, al bize akşam yemeği 😅 keşke kola da söyleseydim bak yazarken fark ettim😅

Onun dışında kitabı aldım yanıma ama onu bile okumak istemiyorum.. Hava da güzel, niye böyle oldu ki.. kesin astrolojik bir yorumu vardır ama😅
Ayyy menü tam benlik 🙈

iyi akşamlar kızlar,
Doğumgünü faslını atlattık ama ben de çok fena şifayı kaptım. Boğaz ağrısı, geniz akıntısı, öksürük, hapşırık hepsi var. Valla ayıp olmasa millete gelmeyin diyecektim. Küçük bir bebekle böyle işlere girişmemeliydim. Arkadaşlar sağ olsun mutfağı falan toplayıp gitti ama yine de kızı uyutmaya çalışıyorum şimdi kalabalığı hiç sevmedi, huysuz şu an🤦‍♀️

iyi akşamlar kızlar,
Doğumgünü faslını atlattık ama ben de çok fena şifayı kaptım. Boğaz ağrısı, geniz akıntısı, öksürük, hapşırık hepsi var. Valla ayıp olmasa millete gelmeyin diyecektim. Küçük bir bebekle böyle işlere girişmemeliydim. Arkadaşlar sağ olsun mutfağı falan toplayıp gitti ama yine de kızı uyutmaya çalışıyorum şimdi kalabalığı hiç sevmedi, huysuz şu an🤦‍♀️
Geçmiş olsun Mikan🌷

Selam canlar 🌷

Kahvaltımı yaptım.
Mutfağı topladım.
Bulaşık makinesi çalıştırdım.
Nevresim çıkardım .
Güzelce banyo yaptım iyi geldi.
Hatay kısırı yaptım çok güzeldi😋yanına jalapeno biber ayran marul öğlen yedik gitti 🤪
Pazardan patlıcan,mantar 🍄ve bal kabağı aldım.
Kabağı şekere yatırdım dolaba koydum.
Mantar dan da çorba 🍲yapacağım.

Şimdi çay keyfisi ☕
Çikolatalı kurabiye eşliğinde.

Bayramımız kutlu olsun. 🇹🇷

iyi akşamlar kızlar,
Geçmiş olsun mikancım☺️

Selam canlar 🌷

Kahvaltımı yaptım.
Mutfağı topladım.
Bulaşık makinesi çalıştırdım.
Nevresim çıkardım .
Güzelce banyo yaptım iyi geldi.
Hatay kısırı yaptım çok güzeldi😋yanına jalapeno biber ayran marul öğlen yedik gitti 🤪
Pazardan patlıcan,mantar 🍄ve bal kabağı aldım.
Kabağı şekere yatırdım dolaba koydum.
Mantar dan da çorba 🍲yapacağım.

Şimdi çay keyfisi ☕
Çikolatalı kurabiye eşliğinde.

Bayramımız kutlu olsun. 🇹🇷
Oh ne güzel bir gün olmuş afiyet olsun ne güzel seyler yapmışsın🥰

Ben de kahvaltı hazırladım
Tabi eşim yine dalmaya gittiği için biraz geç oldu

Sonra beraber kahve içtik🥰
Kendime oğluma kitap aldım
Birde deri mont
Tatile gitmeden saçımı sa boyatmam lazım

Yemek balık çorbası
Salata bulgur pilavı ve döner

Aksam eşimin arkadasları gelecekmiş o geç gelecek
Bende biraz kitap okuyup sonra da film izleyecem❤️

Oh ne güzel bir gün olmuş afiyet olsun ne güzel seyler yapmışsın🥰

Ben de kahvaltı hazırladım
Tabi eşim yine dalmaya gittiği için biraz geç oldu

Sonra beraber kahve içtik🥰
Kendime oğluma kitap aldım
Birde deri mont
Tatile gitmeden saçımı sa boyatmam lazım

Yemek balık çorbası
Salata bulgur pilavı ve döner

Aksam eşimin arkadasları gelecekmiş o geç gelecek
Bende biraz kitap okuyup sonra da film izleyecem❤️
Çok güzel telaşlar.
Tatil alış veriş.
Kitapları keyifle okuyun.
Maşşallah bu ara çok çok güzel kitap bitiriyorsun. 🧿
Gerçi kızlarda öyle.
Senenin son aylarını bol okumalı geçiriyorsunuz.
Mikan Mikan çok geçmiş olsun 😔ben de hala hastayim ikimize de acil şifalar versin Rabbim ❤️
Canım senin ne kadar uzun sürdü öyle.
Özledik her türlü valla.

Sınavdan sonra kazanmış olarak bomba gibi döneceğim inşallah 🙏

X