Afiyet olsun canım ne güzel seyler hazırlamışsınGünaydın
Mutlu pazarlar
Yatmadan böceği pişirip, pastayı yapıp yattık.
Hafta içi veya bugün için hazırda yemek olsun diye
Sabah da etli patlıcan yemeği yaptım.
Etli nohut yemeği yaptım.
Şimdi de kahvalti yapacağız.
Sucuklu yumurta yaptım.
Börek koydum.
Ispanaklı yumurta yaptım.
Slmlar dün ve bugün alt katı temizledim sadeceüst katta sadece yatak toplama ve çamaşır işleriyle uğraştım.
Dün kitap kulübü ile buluştuk iyi geldi ama kızım ben dönene kadar ne uyumuş ne bıraktığım sütü içmiş . Canım sıkıldı okula başlamama az kaldı nasıl olacak bilmiyorum
Et çıkardım buzluktan çocuklara da çorba yapmayı planlıyorum. Pilav da var yeterli olur sanırım
Günaydın
Mutlu pazarlar
Yatmadan böceği pişirip, pastayı yapıp yattık.
Hafta içi veya bugün için hazırda yemek olsun diye
Sabah da etli patlıcan yemeği yaptım.
Etli nohut yemeği yaptım.
Şimdi de kahvalti yapacağız.
Sucuklu yumurta yaptım.
Börek koydum.
Ispanaklı yumurta yaptım.
Yaa teşekkürler
Eşinle uyumuna da maşallahBen de bugün sabah köründe kalktım, ufak bir seyler atıştırdım. Sonra tekrar yattım, kalktım ve eşimle normal kahvaltı yaptımsonra film izledik. Bugün pazar, bizim yıllardır cumartesi pazar yemek rutinlerimiz var, cumartesi mümkünse dışarda değilse de evde şık yemek, pazar da makarna günü bugün makarna yapicam yani ama dolapta var diye yanina balkabağı sinkota yaptım ve kuru patlıcan kavurması.. çünkü ikisi de çok azdı anca meze olur diye düşündüm. Neyse şimdi eşim spor yaparken ben de nette takılıyorum. Sonra da bakalım ne yapıcaz ben de bilmiyorum. Evde olma durumu ve bir tek pazarımız var beraber olduğumuz psikolojisi ile pazar sürekli bir şeyler yapmak lazım gibi geliyor bakalım öyle bir gün işte..
Yaa teşekkür ederim çok tatlısınYaa teşekkürlerinsanı çok güzel motive ediyorsun biliyor musun tam oturup saatlerce dertleşilecek insansın
Yaa sana da çok teşekkür ederimEşinle uyumuna da maşallah
Çok güzel aile gelenekleri oluşturmuşsunuz hiç bozmayın hep böyle devam edin bence
Normalde okur düzeltirim de aleleacele yazıncaAfiyet olsun canım ne güzel seyler hazırlamışsın
Çok güldüm bu otomotik düzeltmeler yüzünden
Böceği diye düzeltmiş
Mikan kendimi çok kısıtladığımı eşimin manipülasyonuna çok fazla izin verdiğimi anladım.Slmlar dün ve bugün alt katı temizledim sadeceüst katta sadece yatak toplama ve çamaşır işleriyle uğraştım.
Dün kitap kulübü ile buluştuk iyi geldi ama kızım ben dönene kadar ne uyumuş ne bıraktığım sütü içmiş . Canım sıkıldı okula başlamama az kaldı nasıl olacak bilmiyorum
Et çıkardım buzluktan çocuklara da çorba yapmayı planlıyorum. Pilav da var yeterli olur sanırım
Çok güzel oldu canım hepsi de.
Eşim baktı aslında kayınvalidemgile geçtiler çocuklarla önce. Sonra o kızı alıp eve geçmiş uyutmaya çalışıyordu geldiğimde. Sorun şu ki ben biraz geciktim 4 saat kaldım ama arkadaşlara kalkalım dedim 40 yılda bir çıkıyorsun otur dediler ihtiyacım da vardı oturdum vallaNormalde okur düzeltirim de aleleacele yazınca
Mikan kendimi çok kısıtladığımı eşimin manipülasyonuna çok fazla izin verdiğimi anladım.
Bak evde yemek yoktu dün.
AVM de yeğenim yedı ben yedım .
Eşim ve oğlum ev yemeği istediği için eve gidip yemek yaptım.
Oğlan banyo yaptı hava soğuk vs dıye dısarı çıkıp yemediler.
Eve de yemek söylemiyoruz genelde piknikte filan söyleriz.
Yani çok çok taviz vermişim her konuda.
Hep yorgun hep yorgunum.
Tek çocukla böyleyim.
Defne'ye kim baktı sen yokken ?
Eşin ise aferim ona tebrik ederim.
KV benim bir kere uyumuş çocugu uyandırmayı başarıp sinemadan çağırmıştı bizi.
Neyse ya benim dertler bitmez.
Vere vere ne hale geldim böyle.
Kendimi onarmam şart acilen.
Sağol
Yemekler acılı lezzetli.
Tatlı börek vs de iyiydi yani.
İyi yapmışsın canım.Eşim baktı aslında kayınvalidemgile geçtiler çocuklarla önce. Sonra o kızı alıp eve geçmiş uyutmaya çalışıyordu geldiğimde. Sorun şu ki ben biraz geciktim 4 saat kaldım ama arkadaşlara kalkalım dedim 40 yılda bir çıkıyorsun otur dediler ihtiyacım da vardı oturdum valla
HoşgeldinNe çok mesaj var
Bı memlekete kadar gidip geldim okuyacağım her şeyi ,sizi çok özledim
Herkese günaydın
Normalde okur düzeltirim de aleleacele yazınca
Mikan kendimi çok kısıtladığımı eşimin manipülasyonuna çok fazla izin verdiğimi anladım.
Bak evde yemek yoktu dün.
AVM de yeğenim yedı ben yedım .
Eşim ve oğlum ev yemeği istediği için eve gidip yemek yaptım.
Oğlan banyo yaptı hava soğuk vs dıye dısarı çıkıp yemediler.
Eve de yemek söylemiyoruz genelde piknikte filan söyleriz.
Yani çok çok taviz vermişim her konuda.
Hep yorgun hep yorgunum.
Tek çocukla böyleyim.
Defne'ye kim baktı sen yokken ?
Eşin ise aferim ona tebrik ederim.
KV benim bir kere uyumuş çocugu uyandırmayı başarıp sinemadan çağırmıştı bizi.
Neyse ya benim dertler bitmez.
Vere vere ne hale geldim böyle.
Kendimi onarmam şart acilen.
Sağol
Yemekler acılı lezzetli.
Tatlı börek vs de iyiydi yani.
Günaydın, hoş geldinizNe çok mesaj var
Bı memlekete kadar gidip geldim okuyacağım her şeyi ,sizi çok özledim
Herkese günaydın
Aysen012 maşallah ne kadar çok iş yapmışsın
Pazartesi: sebze yemeği+bulgur pilavı
Salı:”+çorba
Çarşamba: bakliyat yemeği+pirinç pilavı
Perşembe:”+salata
Cuma:et/tavuk/balık+makarna
Cumartesi:”+çorba
Pazar:hamurişi(pizza/mantı/börek/vs.)
Ben böyle bi menü yapmıştım ama hiç uyamıyorum kafama estiği gibi yapıyorum
Öfke dansına devam edemedim ben ya@inciitanesi nerelerde acaba o bitirdi mi? Benim 2. Tur olunca devam edemedim. Ama bir ara mutlaka okuyacağım.
Bak aklımaLizz geldi sınav geçti dönmedi hala ne yaptı acaba
Sosyal medya seviyor belki ordan vakti kalmıyor muSosyal medya seviyor belki ordan vakti kalmıyor.
Gelince sorarız canım.
Eninde sonunda gelir üzülme sen
Mikancigimmmmmmhoşgeldinnnnnn
Nerelerdesin ya çok özlettin kendini