Bugün ne yaptım?

Kesinlikle ya o aksan acayıp sexsi

Zaten adama sayfalarca methiye düzerim de gerek yok

Lucifer ın kızla tanışmadan önceki hayatını da cekeceklermiş galiba
Çıkarsa onu da izlerim
Ay ben de izlerim valla aynen ben de bölümden sıkılınca adamı izliyorum sadece
Allah Allah merak ettirdiniz Hee banada çıta cok yükseldi
Yok yok hayal kırıklığına uğramazsınız
Bosver kiz ne elin adamına methiye duzecen zaten
Ahahah, valla ben kocamın yanında izledim diziyi, gönlüm.rahat e göz var izan var
Keske elin adamı olmasaydı
İnsan yaşlanmaz be onla
Çok katılıyorum
Kesinliklr ne istediğimi çok iyi biliyorum keske 20 lerde bu akla sahip olaydım
İşte o zaman ağa olurdum
Keşke keşke.. Su akıl ama yaş 20'ler..

Kızlar selam, ben bugün hastaneye gittim. Biraz uzun sürdü işim yeni geldim. Baktım hastanede iş uzuyor, ben oradayken robotu açtım evi süpürdü. Hastanede de baya podcaste dinledim. Keyifli oldu. Çok yorgunum, normalde bugün Karadeniz mutfağı yapacaktık eşimle ama halim yok. Şimdi hemen evde tek ya da 2 tane kalan patlıcan, biber, kabak, havuç ve kapyayı jjülyen dograyip airfriyera attım. Dünden de mercimek çorbam var. Tabi onlar az olacak, yanina bir cevizli tereyağlı erişte yaparım.. ama 6ya kadar da uyuyacağım valla..

Gece kuşu olursam da ders çalışırım gece

Geçmiş olsun tavsiye edeceğin podcaste varmi

Slmlar
Bugün ne yaptım?

Yatakları topladım.
Oturma odası mutfak ve girişi robota süpürttüm.
Banyodaki WC lavaboyu yıkadım.
1 mak çamaşır yıkanıp serildi.
Çocukları yıkadım.
Yemek yaptım(tepsi kebabı ve beyazlı lahanalı yoğurt salatası)
Sanırım bu kadar

Geçmiş olsun tavsiye edeceğin podcaste varmi
Teşekkür ederim. Ben terasnoir dinliyorumm. Keyifli bence. Bir de Ibrahim Selim'in Bunu Ben de Yaparım var. Kısa kısa hem. Sen Kimsin Ki çok önerildi. Ben daha dinlemedim ama. Sudem de Beyhan Budak ile Tülay Kök öneriyor. Onlara da başlayabilirim. Ben com düzenli dinlemiyorum ama yemek yaparken, ütü yaparken açıyorum. Ya da böyle bir isim olduğunda keyifli oluyor. Bu arada dizinin 4. Bölümünden sesleniyorum (Dahmer) öyle kan çok yok. Izleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…