- 1 Temmuz 2017
- 1.161
- 3.272
Teşekkür ederimYaa karavan hayali mükemmel ve hayallerinize bir adım atmaniz hatta onları gerçekleştirmeye başlamanız daha da mükemmelvalla ben okurken keyiflendim, sizi düşünemiyorum bile.. Hayırlı olsun, keyifli gezmeleriniz olsun
Ben de dışarı çıkarken mama alır yanıma kedilere ve köpeklere veririm, ama evde kendime güvenemiyorum.. ama acil durumdaki hayvanlar için birkaç defa geçici yuva olduk, onları sahiplerine veririken için cız etti ama böyle iyi şimdilik..
Tavuk suyu çorba tek başına bile besleyici. Bir sebze yemeği ya da fırın makarna yeterli bence.. Ya börek gibi fırında mücver ve yoğurt..
Gününüz gayet verimli ve keyifli geçiyor/ geçecek gibi duruyor
Polisiye seviyorum ama kesilmiş kafalara dayanamamAy var.. kesilmiş kafalar falan var..Valla ben de 2. Bölümdeyim, ben suç dizileri polisiye çok severim, suçu psikolojisi falan da ilgimi çeken konular.. o sebeple zevkle izliyorum suç polisiye seviyorsanız tavsiye edebilirim. Ama 2 bölüm için
Lucifer güzelPolisiye seviyorum ama kesilmiş kafalara dayanamam
Oda çok mu +18 sanki ne dersinLucifer güzel
Ben de hep onu öneriyorum kimi görsem
Yok yok o kadar değilOda çok mu +18 sanki ne dersinizlemedim ama öyle bir izlenim aldim
Tamam aldım listeyeYok yok o kadar değilçok keyifli izleyin bence
Ya her şeyin ilmek ilmek işlenmesi de harika fikirTeşekkür ederim
İçini yapmak biraz uzun sürecek çünkü eşim herseyi kendı yapmak istiyor
Şimdilik sadece araç var
İki seneyi bulur herhalde bizim tamam artık hazırız gidebiliriz dememiz
Benim de hep hayalimdi tekneyle heryere gidilmiyor bide beni tutuyor
Hava sartları daha önemli oluyor onda
Çok fazla efor sarfetmek gerekiyor
Evcıl hayvan çocuk gibi oluyor bırakamıyorsunuz kimseye
Sonra hastalığı olunca üzülüyorsunuz
Dısarda beslemekte çok güzel
Ne güzel karınları doyuyor sayenızde
Mantı yaptım yanına yedik bitti bile
Hatta kahveyle cheesekeki bile yedik
Polisiye seviyorum ama kesilmiş kafalara dayanamam
Ben de son 3 sezonunda biraz sıkıldım ama dediğim gibi Lucifer için izledimLucifer güzel
Ben de hep onu öneriyorum kimi görsem
Kesinlikle ya o aksan acayıp sexsiAhahah o zaman şimdilik izlemeyin. Normal giderse derim. Bu arada Lucifer'ın özelikle ilk 3 sezonu çok iyi. Sonra beni biraz sıktı ama baş roldeki Tom Ellis için bile izleniraşırı iyi bir Ingiliz Ingilizcesi konuşuyor ve ses tonu da çok iyi izleyin bence, çok da keyifli..
Ben de son 3 sezonunda biraz sıkıldım ama dediğim gibi Lucifer için izledimama benim de en'lerimdendir bu dizi
Oo süper deneyimlerini paylaşırsınUzun zamandır okumak istediğim bir seriye başlıyorum
Çok tatlıMisafirim var
Allah Allah merak ettirdiniz Hee banadaKesinlikle ya o aksan acayıp sexsi
Zaten adama sayfalarca methiye düzerim de gerek yok
Lucifer ın kızla tanışmadan önceki hayatını da cekeceklermiş galiba
Çıkarsa onu da izlerim
Bosver kiz ne elin adamına methiye duzecen zatenKesinlikle ya o aksan acayıp sexsi
Zaten adama sayfalarca methiye düzerim de gerek yok
Lucifer ın kızla tanışmadan önceki hayatını da cekeceklermiş galiba
Çıkarsa onu da izlerim
Keske elin adamı olmasaydıBosver kiz ne elin adamına methiye duzecen zaten
Yok be deme öyle onların dışı ayrı iç ayrı oynarKeske elin adamı olmasaydı
İnsan yaşlanmaz be onla
Doyunca bırakırdık yaYok be deme öyle onların dışı ayrı iç ayrı oynaryüzü güzele doyulur gönlü güzele doyulmazmis bir klişe oldu ama
Vayy yavruu vayyy kime ne anlatıyorumDoyunca bırakırdık ya
Vayy yavruu vayyy kime ne anlatıyorumsen ne dersen o ağam
Nasil oluyor demlenmis çay gibiyim diyosun yaniestağfurrullah ağalık demeyelim de yaş 36 olunca böyle oluyor diyelim