Bugün ne yaptım?

İnşallah

Kabiz degildi ama insan emin de olamıyor. Yikattirmak istemiyor. Teşekkür ederim. Baslik "bugun ne yaptım? " ama ben hep çocukları anlatıyorum. Günümün tamami onlarla çünkü.
Çoğumuzun onlarla

Yıkatmak istemiyorsa yanıyor olabılır
Bi bakın krem sürün belki iyi gelir
Tekrar geçmiş olsun

En azından boru değiştiyse sıkıntı yaşamazsınız bir daha.. O da nazar olsun onun dışında keyifli bir gün olmus

Geçmiş olsun.. Umarım bir sıkıntı yoktur
Ah canım nerde boru değişecek açtım dedi gitti boruyu kırdıysa bir iki haftaya belli olurelinde tamir setlerı bina calışanları gelir
Boruyu tamir edecez diye
Sonra onlar yaparlar lavabo yıne tıkanır böyle bir kısır döngü içindeyim bu dairede

Güya yeni bina hiç derdi bitmiyor

Dün başka neler yaptim ?

İki makine çamaşır katladım.
Tülay kök dinledim bir dünya.
Mutfakta çamaşır katlarken aklıma geldikçe açtım.
Evi gırgırladım.
Hafta içi için taze fasülye pişirdim.
Bulaşıkları yıkadım.

Günaydın canlar

Duşumu aldım.
Tülay kök dinledim.
Kahvaltımı yaptım.
Şimdi de çay keyfi
Bugün yemek derdim yok gibi.

Amaannn geçmiş olsun valla.. Insan sinir olur valla çok haklısın.. Ne diyim, en kısa sürede geçer inşallah
Günaydın ya maşallah hem doğum günü, hem ev işi, hem kişisel gelişim çok iyi bir gün olmuş dün.. Harikasin
Hafta yemek planı olarak

Hafta içi kısır
Ispanaklı pasta
Ispanaklı börek
Patlıcan yemeği yapacak malzemem var.

Ama bakalım zaman ne gösterecek.
Hangilerini yaparım bilmiyorum.
Ohh super ellerine sağlık olsun şimdiden.. Ben de bu hafta plan yaptım..Çünkü benim de bitmesi gereken malzemeler var. Ben normalde çok alışveriş yapmıyorum ama eşimin iş yerine bir amca tarladan sebze getirmiş, eşim de almış.. Ben de onlar olunca menü yaptım hemen.. Ama bugün lavaşlı tavuklu bir şey yapıcam, çünkü evdeki lavaslarin son kullanma günü bugün. Buzlukta da tavuk pilav yaparım diye az tavuk atmıştım o var, onu çıkardım. Bir tavuk yapicam kremalı falan chedarlı lavaşa sarıcam doğru tost makinesine böylelikle evdeki yarim krema ve 2 parça chedar da bitecek.. Masterchef 0 atık günü var ya ürün değerlendirme, onun gibi bir dün olacak

Bunun dışında, sabah ders çalıştım. Insallah dün yıkadığım çamaşırlar kurursa onları yerleştireceğim. Robot evi süpürecek, ben de kitap okuyacağım

Evde yarım kalan artan şeyleri değerlendirmeyi bende çok seviyorum.
Kendimi çok faydalı hissediyorum.
Hatta bir arkadaşım tasarruf kraliçesi demişti bana.
Kestane tatsız diye içini çıkarıp şerbete yatırıp üstüne çikolata filan döküp kestane değerlendirmiştim. sallamasyon yemek tatlı iyi oluyor arada.

Dünden nohut seçip ıslattım.
Onu da buzluğa atarım büyük ihtimal.
Haşlanmış mısır vardı buzluğa attım ayıklayıp pizza ya da kumpire katarım.

Evi süpürdüm.
Kaş bıyık vs hallettim.
Tülay kök dinledim yine . İyi alıştım sürekli açık nerdeyse.
Sesim için iki kupa adaçayı içtim.
Kahvemi yaptım şimdi kahve zamanı.
Tabi ki olmazsa olmaz portakallı çikolata eşliğinde.
Markette kaç paket kaldıysa hepsini aldım.

Birazdan hazırlanıp çıkarım.

Kızlar ev gerçekten insanın hayatını etkiliyor.
Üç gündür evi hemen süpürüyorum daha az kirleniyor.. Daha kolay temizleniyor.
Kalkar kalkmaz toplayınca beynim de derli toplu oluyor.
Mutfak toplu.
Dolapta hazır yemek var.
Kafa da rahat bu şekilde her şey net.

Hepimizin çok güzel bir haftası olsun inşallah

Ooo sen baya çıta yükseltmişsin değerlendirmede valla emeğine ve eline sağlık..

Hadi sana kolay gelsin.. Görüşürüz

Slmlar
Bugün neler yaptım?

Yatakları topladım.
Oğlanların yazlıkları kaldırım kışlıkları çıkardım.
1 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim.
1 mak. Yıkanıyor.
Bulaşık mak. Çalıştırdım.
Mutfak topladım.
Akşama kayınvalidem dolma sarma yapacak.
Birazdan yardım edicem.
Eşim de paketli mantılardan almıştı 3-4 gün önce buzluğa atmak lazımmış, sizce bozulmuş mudur? Onu da yapayım diyorum

Doktor bir süre gözlemle dedi.Duruma göre tahlil alacakmış. Şimdilik iyi cok şükür
En azından boru değiştiyse sıkıntı yaşamazsınız bir daha.. O da nazar olsun onun dışında keyifli bir gün olmus

Geçmiş olsun.. Umarım bir sıkıntı yoktur
Teşekkür ederiz. Doktor gözlemle dedi bakacağız ama genel durumu iyi cok şükür
Evet bi de bebek var 3 aylık sizinkileri de Allah bağışlasın
Ooo masAllahhh size Allah bağışlasın. Bak şimdi gözümde bambaşka bir yere koydum sizi 3 küçük ayni anda bakmak valla bravo helal olsun Allah gucunuza guc katsın
Çoğumuzun onlarla

Yıkatmak istemiyorsa yanıyor olabılır
Bi bakın krem sürün belki iyi gelir
Tekrar geçmiş olsun
Evet Veren Rabbime hamd olsun

Teşekkür ederim elimizden geleni yapıyoruz hakkını veriyor muyum emin değilim

Canım bilemedim kv ne sor.

Bugün çok güzel bir gündü, sizle de paylaşmak istedim.. Bugün iş yerinden arkadaşlarım sürpriz yaptı bana camın altına geldiler, bir saat görüştük orada, bana birkaç hediye falan almışlar çok duygulandım Yakın arkadaşlarım geliyor oyle cama ama bu çok farklıydı, şaşırdım.... Güzel bir andı yaa

Onun dışında da güzel bir gündü.. Şimdi biraz Dahmer'e bakıcam Netflix'de.. Gerçek bir seri katilin hikayesi.. Adam sadece siyahi ırktan olanları öldürüyor ve ülke sistemi, ırkçılık yüzünden de yakalayamıyor bir sürü kişi ölene kadar.. Böyle bir konusu var.

Benden böyle işte..Hepinize şimdiden iyi geceler

Tavsiye edermisin diziyi peki birde çok kanlı sahneler varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…