Bugün ne yaptım?

Portakal ağacı o üstte Demir yoktu ama biz çocuklar için taktırdık. Çünkü pencereler baya alçak

Ahahah ellerine sağlık hadi bakalım kolay gelsin.

Ay sonradan okudum, gelmiş bile.. maşallah sanaa

Son düzenleme:
Hamburger menü yapıcaz biz daha doğrusu eşim yapacak bu hafta son kalorifer
Valla bir şey düşünmedim kayınvalideme kapak atacağım sanırım
Yaa ne güzel valla, uzakta olmanın çok avantajı var ama böyle de dezavantajları var. Kıskandım

Neler yaptım?

Pazar
Market
Yerleştirme
Mantar çorbası
Mantar sote
Kabak tatlısı
Bulaşık

Yemek
Çay keyfi

Tülay kök videosu dinledim birden fazla .
İş yaparken iyi gitti.
Sınırlar eğitimi ile ilgili olanları dinledim.

Uykum geldi şimdiden.
Galiba yoruldum.

Hatay usulü kirece yatırılan kabak tam tarifi ben de bilmiyorum ama öyle günlük bi şekilde yapılmıyor. Yapılıyor ve reçel gibi çıkarıp çıkarıp yiyorsun
Bir şeyler anımsadım.
Hatay sofrasinda yediklerimden.
Kaynım artık Adana’da ya görmüyorum bile ya
Diyetin selameti için iyi ama seratonin mutluluk yemek bağlantısı için kötü olmuş
Ayyy tüh kaçırdım valla çok üzgünüm.. Afiyet olsun
Erkencisin bugün

Bir şeyler anımsadım.
Hatay sofrasinda yediklerimden.

Diyetin selameti için iyi ama seratonin mutluluk yemek bağlantısı için kötü olmuş

Erkencisin bugün
Ayy evet ben hep 6 da kalkıyorum da.. Hafta ici eşim gittikten sonra ders yapıyorum. Bugün öyle nette takildim ama sonra uyuya kalmışım

Selamlar
Mutlu pazarlar hepimize.

Neler yaptım?

Islak kek yaptım.
Dereotlu poğaça yaptım.
Yaprak ıslattım.
Kıyma çıkardım.
İki makine çamaşır yıkadım kurutucuya attım.
Evi komple topladım üstünden süpürdum.
Bir makine çamaşır katladım.

Az önce de poğaçalari gömdüm

Ayy evet ben hep 6 da kalkıyorum da.. Hafta ici eşim gittikten sonra ders yapıyorum. Bugün öyle nette takildim ama sonra uyuya kalmışım
Ben uyansam da karanlık ya içimden kalkmak gelmiyor
Hatta benimkiler sabah maça hazırlanıyordu onlarla uğraşmamak için uyuma numarası yaptım
9.30 gibi onlar gitti canlandım

Poğaçalar yumuşak olsun diye bir de kabartma tozu bir paket kalmıştı çok una boğmadim şekilsiz yayvan bir hal aldı ama tadı çok güzel oldu tabi içine beyaz peynir koydum sonra arasını açıp eski kaşar da koydum efso oldu sunumsuz sunum

Ben uyansam da karanlık ya içimden kalkmak gelmiyor
Hatta benimkiler sabah maça hazırlanıyordu onlarla uğraşmamak için uyuma numarası yaptım
9.30 gibi onlar gitti canlandım
ben evde yalnız olduğum için 7'den sonra ahaha yatsam da bir kalksam da bir, uğraşacak kimse yok.. Normalde pazarları kalkmam ama eşim işe gidince o hazırlanırken uyandım ay ben de kendime sinir oluyorum aslında bakma.. ise gittigim zaman da uyanamam.. çocuk gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…