- 1 Temmuz 2017
- 1.161
- 3.272
Off off ellerine sağlık mükemmel gözüküyorPoğaçalar yumuşak olsun diye bir de kabartma tozu bir paket kalmıştı çok una boğmadim şekilsiz yayvan bir hal aldı ama tadı çok güzel oldu tabiiçine beyaz peynir koydum sonra arasını açıp eski kaşar da koydum efso oldu sunumsuz sunum
Eki Görüntüle 3146274
Ya onların hazırlanması aşırı sinir bozucu çocuk gibi o nerde bu nerde bir de benden yardım istiyorlar deli ediyorlar ben de en iyisini yapıyorum ayak altindan çekiliyorum işte ölü taklidiben evde yalnız olduğum için 7'den sonra ahaha yatsam da bir kalksam da bir, uğraşacak kimse yok.. Normalde pazarları kalkmam ama eşim işe gidince o hazırlanırken uyandım ay ben de kendime sinir oluyorum aslında bakma.. ise gittigim zaman da uyanamam.. çocuk gibi
Eline sağlık tekrardan.. Cok güzel menü oldu valla, güzel yaşları olsun tekrardanKalkayım yavaştan sarmanın içini hazırlayıp sarayım.
Ne güzel bulmuşsun çözümüYa onların hazırlanması aşırı sinir bozucu çocuk gibi o nerde bu nerde bir de benden yardım istiyorlar deli ediyorlar ben de en iyisini yapıyorum ayak altindan çekiliyorum işte ölü taklidi
Sabah erken kalkmak hiç bana göre değil
Amın canım inşallahEline sağlık tekrardan.. Cok güzel menü oldu valla, güzel yaşları olsun tekrardan
Ne güzel bulmuşsun çözümü
Aman ben de muhtemelen iş hayatına dönünce kalkarken baya zorlanacağım
Senin arkadaşın olmak lazım yaSlmlar
Bugün tam bir pazar günüydü.
Yatakları topladım.
Kahvaltı yapıp mutfak topladım.
1 mak çamaşır yıkayıp kurutmaya attım.
1 mak daha yıkanıyor
Öğlen çocuklara alışveriş yapmaya gittik.
Ordan da arkadaşlarım çocuklarının doğumgünü vardı oraya geçtik.
Çocuklar güzel eğlendi.
Eve dönerken de arkadaş börek poaça kurabiye kek mercimekli köfte vs. Bi paket yapıp verdi
Şimdi eşim ve çocuklar kayınvalideme çorba içmeye gitti ben de kızımla takılıyorum
Tekrar nice mutlu yaşlaraSelamlar
Doğum günü güzel geçiyor.
Menü doyurucu oldu.
Herkes memnun beğendi.
Lahmacun
Sarma
Poğaça
Soğuk içecek ile yemek yedik.
Şimdi bal kabağı tatlısı ve ıslak kek ile çay keyfi
Bir saat sonra da pasta keseriz.
Afiyet olsun sudem çok güzel görünüyorHeyoo ben geldim
Çayını kapan gelsinminnoş bardağımla geldim bugün bir paket daha aldım
S sarahconnor
Mikan
sekersizcikolata

Ellerine sağlık ne güzel seyler yapmışsınSelamlar
Doğum günü güzel geçiyor.
Menü doyurucu oldu.
Herkes memnun beğendi.
Lahmacun
Sarma
Poğaça
Soğuk içecek ile yemek yedik.
Şimdi bal kabağı tatlısı ve ıslak kek ile çay keyfi
Bir saat sonra da pasta keseriz.
Oh ne güzel hazır yemekte olmuş çocuklar da güzel vakit geçirmişSlmlar
Bugün tam bir pazar günüydü.
Yatakları topladım.
Kahvaltı yapıp mutfak topladım.
1 mak çamaşır yıkayıp kurutmaya attım.
1 mak daha yıkanıyor
Öğlen çocuklara alışveriş yapmaya gittik.
Ordan da arkadaşlarım çocuklarının doğumgünü vardı oraya geçtik.
Çocuklar güzel eğlendi.
Eve dönerken de arkadaş börek poaça kurabiye kek mercimekli köfte vs. Bi paket yapıp verdi
Şimdi eşim ve çocuklar kayınvalideme çorba içmeye gitti ben de kızımla takılıyorum
Giremedim foruma bugün..İyi hafta sonları
S sarahconnor
Mikan
sekersizcikolata
@Aysen012
Kalppare
Menüde ne var kızlar?
Bende hiç hazır da bir şey yok.
Ama biraz enerjim var.
Gir mutfağa yap bir şeyler diyor bir yanım
Geçmiş olsun eğer kabız oluyorsa yırtılma oluyordur belki de ondandır kanGiremedim foruma bugün..
Okul beslenmesine hamurişi yollayacağım icin hamurişi yaptım bugünöglene de tarhana da içtiler.
Bugun çocuklarla dizi keyfi yaptık. Misir patlattık. Haliya koltuk minderlerini dizip sinema ortami olusturduk veee cizgi film izledik. Ne büyük çılgınlıkbebeklerle robotlar da katıldı aramıza tabi onları da dizdik. kayinvalidem geldi akşam oturduk. Öyle işte.
Ama can sıkıcı birşey de oldu. Doktor kızıma peditus verdiydi. Ben de veriyordum geceleri. Bu akşam kızımın kakasinda kan gördüm. Kizim hergun kaka yapmaz. Geçen gün de görüp domatese yormuştum. Çünkü birgün öncesi çok domates yemişti. Ama bugun pek domatese yoramadım.zaten ilacı verdigimden beri iki defa kaka yaptı. Doktorun dediği kadar sık da vermedim. Alerjik bir çocuk zaten. Bebekken de kakada kan olurdu. Bu görüntüye aşinayım. Alerji mi oldu yoksa peditus mu bilemedim. Ilacı kestim. Soruyorum karnın ağrıyor mu diye yok diyor. Nesesi yerinde. Yarın sabah doktora götüreceğim tekrar. Kötü birşey yoktur umarımkakada kan dediysem birkac damlacık. Fazla değil.
Kabiz degildi ama insan emin de olamıyor. Yikattirmak istemiyor. Teşekkür ederim. Baslik "bugun ne yaptım? " ama ben hep çocukları anlatıyorum. Günümün tamami onlarla çünkü.Geçmiş olsun eğer kabız oluyorsa yırtılma oluyordur belki de ondandır kan
Test yaptırırsanız anlaşılır herhalde
Yaa sen arkadaşımsın zatenTekrar nice mutlu yaşlara
Menü şahane, esas senin arkadaşın olmak lazımmış ya
Sağol canım.. Şekli şemali bir şeye benzemedi ama tadı iyiydiAfiyet olsun sudem çok güzel görünüyor
Amin canımEllerine sağlık ne güzel seyler yapmışsın
Nice güzel yaşlara
Lavabo dışında güzel bir gün.Ben ne yaptım
Sabah eşim yine dalmaya gitti
Ben kahvaltı hazırladım
Lavabo hep tıkanıp duruyor eşim gelince onunla uğraştık
Yapamadık çünkü baya bir tıkanmış diyorum ki bunda bi gariplik var sürekli ne dökülüyor da tıkanacak böylr
Daha önceki evlerde hiç böyle seyler yaşamadım
Acmaya gelen adam da dedi boruda bir sıkıntı var diye
Sonunda benımle alakalı olmadığına ikna oldu eşim
Mutfak tabi bulaşık yığıldı heryer ıslandı pis oldu
Saat 4 e kadar onla uğraştık
Sonra kahve içtik ardından yemeğe çıktık
Gelince biraz belgesel bitki çayı
Şimdi kitap okuyup yatacağım
İyi geceler diliyorum
Peditus biz çok vermedik.Giremedim foruma bugün..
Okul beslenmesine hamurişi yollayacağım icin hamurişi yaptım bugünöglene de tarhana da içtiler.
Bugun çocuklarla dizi keyfi yaptık. Misir patlattık. Haliya koltuk minderlerini dizip sinema ortami olusturduk veee cizgi film izledik. Ne büyük çılgınlıkbebeklerle robotlar da katıldı aramıza tabi onları da dizdik. kayinvalidem geldi akşam oturduk. Öyle işte.
Ama can sıkıcı birşey de oldu. Doktor kızıma peditus verdiydi. Ben de veriyordum geceleri. Bu akşam kızımın kakasinda kan gördüm. Kizim hergun kaka yapmaz. Geçen gün de görüp domatese yormuştum. Çünkü birgün öncesi çok domates yemişti. Ama bugun pek domatese yoramadım.zaten ilacı verdigimden beri iki defa kaka yaptı. Doktorun dediği kadar sık da vermedim. Alerjik bir çocuk zaten. Bebekken de kakada kan olurdu. Bu görüntüye aşinayım. Alerji mi oldu yoksa peditus mu bilemedim. Ilacı kestim. Soruyorum karnın ağrıyor mu diye yok diyor. Nesesi yerinde. Yarın sabah doktora götüreceğim tekrar. Kötü birşey yoktur umarımkakada kan dediysem birkac damlacık. Fazla değil.
Ben ne yaptım
Sabah eşim yine dalmaya gitti
Ben kahvaltı hazırladım
Lavabo hep tıkanıp duruyor eşim gelince onunla uğraştık
Yapamadık çünkü baya bir tıkanmış diyorum ki bunda bi gariplik var sürekli ne dökülüyor da tıkanacak böylr
Daha önceki evlerde hiç böyle seyler yaşamadım
Acmaya gelen adam da dedi boruda bir sıkıntı var diye
Sonunda benımle alakalı olmadığına ikna oldu eşim
Mutfak tabi bulaşık yığıldı heryer ıslandı pis oldu
Saat 4 e kadar onla uğraştık
Sonra kahve içtik ardından yemeğe çıktık
Gelince biraz belgesel bitki çayı
Şimdi kitap okuyup yatacağım
İyi geceler diliyorum
Geçmiş olsun.. Umarım bir sıkıntı yokturGiremedim foruma bugün..
Evet2.5 ve 5.5Allah bağışlasın araları aynıymış