Bugün ne yaptım?

Slm gençler
Bi gelemedim bugün. Dün sabah 10.30 dan akşam 6 civarına kadar ustalar evdeydi. Salonun kapısı değişti çok dardı ve lavabo kısmına ara kapı takıldı. Tabi ortalık bi güzel battı. Neyseki eşim dün gece kaba temizliğini yaptı.
Bugün ben de kapıları sildim. Eşim bi tur daha süpürdü. Ben sildim. Üst katı da süpürdüm.

1 mak çamaşır yıkanıp serildi.
1 sepet katlanıp yerleştirildi.
Arkadaşlarımız geldi evi hayırlamaya.
Kısır yaptım. Yedik. Arkadaşın birinin doğumgünüydü, pasta aldık kutladık.
Çocuklarımız neredeyse yaşıt, onlar da bahçede güzel oynadılar.
Onlar gidince çocukları yıkadım. Küçük oğlan uyudu. Kızım uyudu uyandı. Büyükleyiz şimdi. Eşim bir arkadaşının düğününe gitti.
Yorucu ama keyifli bir gündü

Maşallah ya sizin tempoya hayranım.
Hiç bir şey eksik kalmıyor
Ben çok asosyalim onu anladım

Çapraz binada düğün var şu an sadece müzik eşliğinde salonda çiğ köfte yedik yeterince sosyalmiyim

Neyse çayı da demledim Allah'tan.
Gündüz de frambuazli trilice gibi bir sütlü tatlı aldım
Yanına da o keyif yapacam inşallah

Senin planlar da çok güzel

Bu arkadaşlar eşimin lise arkadaşları 2 çift ailece düzenli görüştüğümüz samimi arkadaşlarımız

Ben çok evcimenimdir ama uzun bir süre sosyalleşmezsem çok mutsuz oluyorum

Ben tek çocukla daha asosyalim emin ol bir de bebek düşünüyorum .
Bir on yıl daha asosyalim demek

Çapraz binada düğün var şu an sadece müzik eşliğinde salonda çiğ köfte yedik yeterince sosyalmiyim

sudem34
şu kısma çok güldüm
Komik zaten eşim diyo evden gidelim ben gürültü çekemem kuzene gidecekti çay yapma bahanesine kandırdım ama düğün geceye kadar sürecek adamı 3-4 saat daha oyalayabilir miyim bilmiyorum
Fanfinfon da yok

Sudem madem dişilikle olmuyor elin kolun bağlı o zaman zor kullanacaksın

Bugun burda bu müzikler eşliğinde ben çaydanlıkla dans edecem sen de ses çıkarmadan oturup izleyeceksin diyeceksın

Elini masaya vur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…