Bugün ne yaptım?

Kızlar dün akşam artk yeter dedim ve kuaföre gidip komple bir bakıma girdim ,doğumdan beri ilk😑
Kendime geldim resmen.

Bakımsızlık insanin enerjisini yerle yeksan ediyor.
Canım yoğunluktan zor değişmeleri.
Ya ısrar edeceksin.
Ya da direk şu saat değişin.
Ya da yine atlet.

İyi yapmışsın bakım işine 🥰

Çok geçmiş olsun ya 3 yaş için de erken sanki,tabi siz daha iyi bilirsiniz de çocuklar işte zorlaniyor maalesef.
Seneye biizm anaokul olacak.
Evet erken oldu abisi 5 yaşında başlamıştı ama okul eve 5 dk ve abisine çok özeniyor diye verdik. Sabah okula gideceğim diye baya ağladı. Öğretmenin gelmemiş bugün diye kandırdık 🤦‍♀️
Bana kalsa artık gitmese daha iyi ama bakalım 🤔

Komşuyu boşver .
Ya demek istediğim gelmiş gitmiş 3 çocuğun var ,ev daginikti ayıp oldu vs diye üzme kendini.
Ben de böyle şeylere çok takılıyorum ve takılmayan insanlra çok özeniyorum.
Onlar gibi olalım.
Habersiz gelmeseymis napabilirsn ki.

Herşeye rağmen ne çok iş yapmışsın.
Ellerine sağlık
Teşekkür ederim ☺️ aynen bi yarım saat önce haber verse en azından koltuk örtülerini düzeltebilirdim 🤦‍♀️😅

Kızlar dün akşam artk yeter dedim ve kuaföre gidip komple bir bakıma girdim ,doğumdan beri ilk😑
Kendime geldim resmen.

Çok iyi yapmışsın 🤩 evdeyiz diye kendimizi salıyoruz arada yenilenmek iyi oluyor 🤗

Özledik 😘

Voov hedefler🎯

Menü çok pro maşşallah ☺

Geçsin gitsin inşallah.

Alerji var sizde canım net.
Yüzmeye futbola filan gönder.
Nefes borusu büyümesi lazım.

Bencede 😊

Canım biz her gün ıhlamur içirip hasta etmiştik bir ay oğlanı.
Alerjik çocuk da bitki çayı da sıkıntı olabiliyor.
İyi bir doktor bul.

Şükür 😘

Menü yaz arada fikir ver.
Ben çeşit yapmıyorum epeydir.

8 lisi 75 tl imiş.
Kampanya da 35 e aldım diye seviniyorum 😁

Kaç yaşında?
Bence mantıklı eğer alerjik ise.

Evde kolay kolay hasta olmuyor alerjik çocuklar.
Ahaha, Mikan' da dediğim gibi menü de hedef de evdeyim diye böyle.. Çalışmaya başlayınca görün bir de beni.. Bir de o zaman çocuk kitapları falan okuyorum çocuklara tavsiye edebilmek için, kendime eve hiç vakit kalmıyor 🙈 ama teşekkür ederim güzel düşüncen için 🥰

Ahaha, Mikan' da dediğim gibi menü de hedef de evdeyim diye böyle.. Çalışmaya başlayınca görün bir de beni.. Bir de o zaman çocuk kitapları falan okuyorum çocuklara tavsiye edebilmek için, kendime eve hiç vakit kalmıyor 🙈 ama teşekkür ederim güzel düşüncen için 🥰
Ya kaç yaş kitapları okuyorsunuz
Ben de tavsiye alabılırım

12-13 yaş için
14 de olabılır🙈

Ben boyatmayacağım bir süre ya😔
Çok yıprandı
Beyazlarım da çok ama idare edecem

İnsanı o beyazlar inanılmaz dibe çekiyor😔
Ne kadar süre boyamayacaksın? Ben henüz saçıma boya sürmedim. İnce telli ve az benim saçlarım boyayla daha çok yıpratmak istemedim

Okul öncesi öğretmeni miydin ?

Teşekkür ederim ☺️ İstediğinde yapılıyor olmak güzel yine de 🤭

Bugün ne yaptım?
Sabah küçük oğlan hasta olduğu için evdeydi ve geç uyandı.
Kahvaltı yaptık mutfağı topladım.
Onun dışında ev savaş alanı gibiydi ve o halde yan komşu hayırlı olsuna geldi 🤦‍♀️ Ortalık berbattı çok utandım 🫣
Neyse kahve içtik.
Gidince de büyük oğlum okuldan gelmişti. ona yemek koydum. Sonra oğlanlar uyudu, kız da uyuyunca lavaboları WC’leri yıkadım.
Banyoyu sildim.
Çamaşır yıkadım serdim.
Oğlumun ödevini yaptık,süt kutusundan kuş yemliği
Akşam yemeği yaptım. Çöpü çıkardım.
Eşim küçük oğlumu acile götürdü.
Gelince küçük oğlanı bugün 2.kez yıkadım.
Evi komple süpürdüm mutfağı sildim.
Bulaşık mak çalıştı bitince boşalttım.
Çocuklara bitki çayı içirdim.umarım alerjilerini tetiklemiyordur🤦‍♀️
Mutfağı sildim
Yarın okuldan 2 arkadaşım gelecek okul çıkışı umarım güzel geçer🙈

Bu başlığı görünce kendini sorguluyorum. Elle tutulur bir şey yapamıyorum sürekli kızımla beraberim. Kendim için bir şey yapmayı unuttum

Neler yaptım?

5.5 da kalktım.
Bulaşık makinesi çalıştırdım.
Çamaşır serdim.
Dolma içi hazırladım.
Ders çalıştım.
Kahvaltı yaptım.
Ders çalıştım.
Bir saat uyudum.
Kahve içtim.
Kendime tost yaptım.
Kuru patlıcan dolması yaptım.

Git gel (sıkıntılı geçti)

Bir kaç telefon görüşmesi yaptım.

Yemek hazırla ye.
Bulaşık makinesi boşalttım.
Çamaşır serdim.
Sabahkileri topladım.
Yaprak sardım çok az pişirdim.

Şimdi de çay içiyorum.

Adım sayım 6509 .

28 yaşındayım. Evliyim bir kızım var. Atanmak için uğraşıyorum pek yolunda gitmiyor. Kendime bir uğraş bulmak istiyorum ama pek vaktim olmuyor. Dışardan bakanlarda pek bir şey yapmadığımi düşünüyor. ☺️

Kendime geldim resmen.

Yaaa müthiş 🎈🥳 çok iyi yapmışsınız, insani acayip iyi hissettiriyor💚
Ben boyatmayacağım bir süre ya😔
Çok yıprandı
Beyazlarım da çok ama idare edecem

İnsanı o beyazlar inanılmaz dibe çekiyor😔
Ya ben bir gördüm instagramda, olaluna gibi bir şey tam bilmiyorum arkadaşım gösterdi. Saçlarını tamamen salmış, beyaz bildiğin ama o kadar güzel ki.. Bir bakin profilenile çok motive olursunuz .

yaş kitapları okuyorsunuz
Ben de tavsiye alabılırım

12-13 yaş için
14 de olabılır🙈
Ben aslında daha küçük çocuklar için okuyorum. 6_10 yas arası ama birkac çocuk icin 12 yaş okumuştum.. Tabi ben çocuklarımı tanıyorum.. (bu da nasıl kalın oldu bilmiyorum, istesem yapamam🤣) Ne tarz kitaplardan hoşlandığını da çözüyorum onların fikirlerini alınca ana İş Bankası Yayınları Çocuk Klasikleri serisi yayınlıyor. Gizli Bahçe, Doktor Öcün Deneyi, Peter Pan, Moby Dick, Küçük Lord,Robin Hood bizim çocuklardan olumlu dönüş aldıklarım arasında..

Bilgin Adalı.. benim bile zevkle okuduğum kitapları var. Zaman Bisikleti bunun basında. Geçmişten Gelen Konuklar da öyle..

Sermin Yaşar'ı ( kendi kendine yazı da düzeldi bu arada🥳) genelde okumayı sevmeyen çocuklar onun kitaplarını seviyor. Konuşur gibi yazıyor. Dedemin Bakkalı en sevilenler arasında..

Seran Demiral _ Parmak Uçları da çok güzel.. Engelli çocuk, farklar, farkındalıklar acısından çok güzel..

Bir de çocuğunuz kız ise Asi Kızlara Yatmadan Önce Hikayeler'i okutun mutlaka.. Başarılı kadınların hikayeleri var. Bence her kız çocuğu okumalı

Aklıma bunlar geldi şimdilik, eğer başka gelirse özelden de yazarım

Ne kadar süre boyamayacaksın? Ben henüz saçıma boya sürmedim. İnce telli ve az benim saçlarım boyayla daha çok yıpratmak istemedim
Süper yapmışsın valla, dayanabildiğin kadar dayan bence
Okul öncesi öğretmeni miydin ?
Yok sosyal hizmetlerde çalışyorum.
Kış boyunca diyelim🙈
Ben de liseden beri saçma sapan renklerde boyuyorum

Yazık oldu saçlarıma🤦‍♀️

Boyamamakla çok iyi yapmışsın
Ay ben de lise son balosunda bir başladım.. her renk gördü saçım üniversitede.. şimdi ama dip boya yapmadan boyatıyorum, sombre tarzı ışıltı tarzı.. sanki daha az yıpranıyor

Yaaa müthiş 🎈🥳 çok iyi yapmışsınız, insani acayip iyi hissettiriyor💚

Ya ben bir gördüm instagramda, olaluna gibi bir şey tam bilmiyorum arkadaşım gösterdi. Saçlarını tamamen salmış, beyaz bildiğin ama o kadar güzel ki.. Bir bakin profilenile çok motive olursunuz .

yaş kitapları okuyorsunuz

Ben aslında daha küçük çocuklar için okuyorum. 6_10 yas arası ama birkac çocuk icin 12 yaş okumuştum.. Tabi ben çocuklarımı tanıyorum.. (bu da nasıl kalın oldu bilmiyorum, istesem yapamam🤣) Ne tarz kitaplardan hoşlandığını da çözüyorum onların fikirlerini alınca ana İş Bankası Yayınları Çocuk Klasikleri serisi yayınlıyor. Gizli Bahçe, Doktor Öcün Deneyi, Peter Pan, Moby Dick, Küçük Lord,Robin Hood bizim çocuklardan olumlu dönüş aldıklarım arasında..

Bilgin Adalı.. benim bile zevkle okuduğum kitapları var. Zaman Bisikleti bunun basında. Geçmişten Gelen Konuklar da öyle..

Sermin Yaşar'ı ( kendi kendine yazı da düzeldi bu arada🥳) genelde okumayı sevmeyen çocuklar onun kitaplarını seviyor. Konuşur gibi yazıyor. Dedemin Bakkalı en sevilenler arasında..

Seran Demiral _ Parmak Uçları da çok güzel.. Engelli çocuk, farklar, farkındalıklar acısından çok güzel..

Bir de çocuğunuz kız ise Asi Kızlara Yatmadan Önce Hikayeler'i okutun mutlaka.. Başarılı kadınların hikayeleri var. Bence her kız çocuğu okumalı

Aklıma bunlar geldi şimdilik, eğer başka gelirse özelden de yazarım
Oğlum 12 yaşında hepsını okudu nerdeyse🥰

Danışman öğretmeni Türkçe ci
Çok güzel kitaplar öneriyor

Çocuk kitapları okuyan olunca hemen fikir alıyorum 🥰

Teşekkür ederim

Süper yapmışsın valla, dayanabildiğin kadar dayan bence

Yok sosyal hizmetlerde çalışyorum.

Ay ben de lise son balosunda bir başladım.. her renk gördü saçım üniversitede.. şimdi ama dip boya yapmadan boyatıyorum, sombre tarzı ışıltı tarzı.. sanki daha az yıpranıyor
Bende dore kumral boyatıyorum beyazlar daha az belli oluyor koyu renge göre
Zaten 15 gün kalıyor sonra hemrm çıkıyolar beyazlar

Benim çok beyazım ya kuaföre gittik annemle
Kuaför dedi ki annenın senden daha çok saçı ve beyazı daha az dedi😔

Oğlum 12 yaşında hepsını okudu nerdeyse🥰

Danışman öğretmeni Türkçe ci
Çok güzel kitaplar öneriyor

Çocuk kitapları okuyan olunca hemen fikir alıyorum 🥰

Teşekkür ederim
Bende dore kumral boyatıyorum beyazlar daha az belli oluyor koyu renge göre
Zaten 15 gün kalıyor sonra hemrm çıkıyolar beyazlar

Benim çok beyazım ya kuaföre gittik annemle
Kuaför dedi ki annenın senden daha çok saçı ve beyazı daha az dedi😔
Ya okuyan çocuk ne güzel🎈 kusura bakmayın bende de o yaş grubu çok yok.. ama cok sevindim ne güzel okuyan bir çocuk yetiştirmişsiniz🥰🥰

Boya da işte uzun zamandır boyandığı için muhtemelen daha çok beyazliyor.. siz dediğim kadına bakin valla motive oluyor insan.. sanki saçını gri yapmış gibi, ben bayılmıştım.. az dinlendirmek çok iyi gelecek saçınıza

X