Minimalist olmaya çalışıyorum çocuklarla ne kadar olunursaElden çıkarmak da güzel fikir.
Özledim valla bitki çayı içmeyi. Ihlamur hariç hepsi yasakBen bir şey içmeden duramıyorum galiba
Şimdi de ayva çekirdeği, zencefil, tarçın karışımı kaynattım
Kıyabiliyor musun ben hiç veremem üzülürümÇocuk kalbini bitirdim. Çok güzel bir çocuk romanı. Bir daha okurum ya da çocuklarım kesinlikle okumalı diyemediğim kitapları satıyorum. Ama çocuk kalbi mutlaka çocuklarımın okuması gereken bir kitap. Yani bizimle kalıyor
Çizgili pijamalı çocuğun filmini izlemiştimBen de her ay en az bir tane çocuk kitabı okuyorum.
"Çocuk kalbi "ve" çizgi pijamalı çocuk" okumak istediklerim arasında.
Ama Mart ayı için Şermin Yaşar'in "Oh ne ala memleket"i okuyacağım.
Oğlumun kitaplığından
İz bırakanları bırakıyorumKıyabiliyor musun ben hiç veremem üzülürüm
Dedemin Bakkalı mi?Çizgili pijamalı çocuk çok etkileyici kitabını okudum sonra filmini izledim ikisi de on numara
Şermin Yaşar’ın bir kitabını okudum ama adını unuttum çok keyifliydi
Minimalist olmaya çalışıyorum çocuklarla ne kadar olunursa
Ben de bayıldığımdan değil yaÖzledim valla bitki çayı içmeyi. Ihlamur hariç hepsi yasak
VuuBen de bir saatier okuyorum, bitirsem de yarın değiştirsem
Boşver sağlıklı şeyleri, kahve içelimDiyete başlarsam senle kefir,ayran, süt içeriz.
Bizim burda da pazar var cuma günleri, mahalle hep balık kokar :)Selamlar
Bugün sabah kahvaltıdan sonra biraz uyudum sonra biraz giysilerimi yerleştirdim. Kızımı okula ben bıraktım. Daha sonra pazara gittim. Akşam yemeğine balık yaptıkYemekten sonra ortalığı iyice temizleyip ocağa süt koydum inşallah yoğurt olacak yapabilirsem
Bugün o kadar boştu ki eve geldiğimden beri uzanıyorum hiiç halim yok. Sabah köpeğimi gezdirdim işe gidip geldim akşam yemek yapmaya halim ve hevesim yoktu kesinlikleEki Görüntüle 3013842 Günaydın
@Lizz
@sarahconnor
Disipline Girmis BirKadin
Mikan
cnu
Keira-
Ancak fırsat buldum girmeye.Evrak işlerim vardı bitti şükür. Tempolu bir gündü.7 de kalktım.
Bu da sabah kahvem
Eki Görüntüle 3013844
Sizler nasılsınız?
Neler yapılacak bugün?
Ben 80 sayfa kitap istiyorum.
Dün de ben miskindim, arada iyi gelir boşverBugün o kadar boştu ki eve geldiğimden beri uzanıyorum hiiç halim yok. Sabah köpeğimi gezdirdim işe gidip geldim akşam yemek yapmaya halim ve hevesim yoktu kesinlikle1 saat burada takılıp dizi izleyeceğim. Dizi izlerken uyuyakalırım gibi geliyor zaten sonunda haftasonu geldi dinlenmek iyi gelecek
Kesinlikle yaa hafta boyu enerjik oluyorum bugün bir çöküş yaşadım çok fenayımDün de ben miskindim, arada iyi gelir boşver
Ben severim babam da alırdı annem dışarıda pişirirdiBizim burda da pazar var cuma günleri, mahalle hep balık kokar :)
Ben çok hoşlanmıyorum balıktan, bu kış dört kez yedim sanırım. Daha da yemem, fazla bile yemişim:)
Ohhh harika vallahi güzel değerlendirmişsiniz siz yineBen günlük rutin işlerimi ve pazar alışverişimi hallettim
Günlerdir elimde sürünen kitabımı bitirdim sonunda
Yemeklerimi yaptım, yarına rahatım.
Tabi ben bunları yaparken en az yarım saat dinleniyorum aralarda. Çabucak aksam oluyor başka bir şey de yapamadım
Roger in fotosunu da beklerizBugün o kadar boştu ki eve geldiğimden beri uzanıyorum hiiç halim yok. Sabah köpeğimi gezdirdim işe gidip geldim akşam yemek yapmaya halim ve hevesim yoktu kesinlikle1 saat burada takılıp dizi izleyeceğim. Dizi izlerken uyuyakalırım gibi geliyor zaten sonunda haftasonu geldi dinlenmek iyi gelecek
Hiç balık konusunu konuşmadık ama omega 3 içeren vitaminler bana dokunuyor. Bunu bildiği için zaten yazmazdı.Ben severim babam da alırdı annem dışarıda pişirirdiburam buram kokardı heryer. Şimdi de hamileyim diye haftada bir yemeye çalışıyorum. Kızım pek gönülsüz ben de alışkanlığı olsun diye es geçmemeye dikkat ediyorum. Hem anılarında da kalır benim gibi doktorun önermiyor mu yerine ne kullanıyorsun?
Normalde ben de öyleyim amaOhhh harika vallahi güzel değerlendirmişsiniz siz yineBen dinlenerek yapamıyorum ayrıca ya bir şeye başladım mı bitecek en son rahat rahat oturucam